ZRÓB TRIKA ! ! ! KONKURS ! ! !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
odpowiadajac na pytanie stefana - sekcje dirtow liczymy jako jeden trik, pod warunkiem ze sa robione w rytmie czyli bez pedalowania.
odp: szczeki_yyy - jedno ujecie. zadnego kombinowania. nam chodzi o najlepszy trik, a nie sposob filmowania.
odp: andrut - respekt, o to nam chodzi, trzeba lamusow zdecydowanie oddzielac od prawdziwych riderow.
odp: setus - tak to ty jestes lamusem, nie odzywaj sie tu wiecej bo spamujesz nam watek. jak jestes taki mocny to przeslij jakies swoje triki - cala Polska je zobaczy i oceni. dokad tego nie zrobisz to sie nie udzielaj.
odp: dirt_71 - jesli skaczecie i umiecie cos fajnego to wrzucajcie filmy! mysle, ze jest to swietna okazja porownania sie z innymi. no i mozna nagrode wygrac fajna :-D
odp: szczeki_yyy pytanie drugie. konkurs jest po to, zeby wylonic najlepszych. Po to zeby porownac jak jezdza wszyscy riderzy w Polsce a nie tylko poszczegolnych miastach. Jesli taki jestes mocny w robieniu filmow to zrob sobie film. kazdy moze zrobic film. tylko powiedz mi czemu nie bylo jeszcze u nas filmu z najlepszymi riderami w najfajniejszych miejscowkach? odp jest prosta - bo nie ma na to nikt kasy, a po za tym nikomu sie nie chce. nam sie chce zrobic cos fajnego poswiecajac na to kupe swojego czasu i pieniedzy wiec daruj sobie te kazania i lepiej przeslij nam jakies dobre filmiki. A po za tym my nie chcemy stworzyc dziela, ktore bedzie mistrzowskie pod wzgledem operatorskim, pod wzgledem pomyslu. nam chodzi o przekroj polskiej sceny rowerowej. zeby ktos mogl powiedziec za pare lat widzac ten film, ze to sa najlepsi riderzy 2005 z ich najlepszymi trikami. a nie ze ladne jest swiatlo czy piekne ujecie. mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem.
chetnie odpowiemy na dalsze pytania. (pytania konstruktywne, a nie na zasadzie: "czemu robicie film jak bedzie h**owy").
odp: szczeki_yyy - jedno ujecie. zadnego kombinowania. nam chodzi o najlepszy trik, a nie sposob filmowania.
odp: andrut - respekt, o to nam chodzi, trzeba lamusow zdecydowanie oddzielac od prawdziwych riderow.
odp: setus - tak to ty jestes lamusem, nie odzywaj sie tu wiecej bo spamujesz nam watek. jak jestes taki mocny to przeslij jakies swoje triki - cala Polska je zobaczy i oceni. dokad tego nie zrobisz to sie nie udzielaj.
odp: dirt_71 - jesli skaczecie i umiecie cos fajnego to wrzucajcie filmy! mysle, ze jest to swietna okazja porownania sie z innymi. no i mozna nagrode wygrac fajna :-D
odp: szczeki_yyy pytanie drugie. konkurs jest po to, zeby wylonic najlepszych. Po to zeby porownac jak jezdza wszyscy riderzy w Polsce a nie tylko poszczegolnych miastach. Jesli taki jestes mocny w robieniu filmow to zrob sobie film. kazdy moze zrobic film. tylko powiedz mi czemu nie bylo jeszcze u nas filmu z najlepszymi riderami w najfajniejszych miejscowkach? odp jest prosta - bo nie ma na to nikt kasy, a po za tym nikomu sie nie chce. nam sie chce zrobic cos fajnego poswiecajac na to kupe swojego czasu i pieniedzy wiec daruj sobie te kazania i lepiej przeslij nam jakies dobre filmiki. A po za tym my nie chcemy stworzyc dziela, ktore bedzie mistrzowskie pod wzgledem operatorskim, pod wzgledem pomyslu. nam chodzi o przekroj polskiej sceny rowerowej. zeby ktos mogl powiedziec za pare lat widzac ten film, ze to sa najlepsi riderzy 2005 z ich najlepszymi trikami. a nie ze ladne jest swiatlo czy piekne ujecie. mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem.
chetnie odpowiemy na dalsze pytania. (pytania konstruktywne, a nie na zasadzie: "czemu robicie film jak bedzie h**owy").
www.zrobtrika.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
oczywiscie, jesli o to Ci chodzilo to dzieki za rade. bierzemy to pod uwage ale na razie skupmy sie bardziej na konkursie. zeby zrobic to tak jak mowisz potrzebujemy wiecej czasu pieniedzy sprzetu itd. tylko widzisz... jak juz umowili bysmy sie z tymi najlepszymi to fajnie by bylo zrobic to profesjonalnie, porzadna kamera, z prawdziwym operatorem, ktory zna sie na rzeczy. do tego dolicz sobie pojechanie z ekipa np 10 najlepszych riderow w najlepsze polskie miejscowki. no i tu rosna koszta calego przedsiewziecia. a my za nie placimy z wlasnej kieszeni (oczywiscie mamy sponsorow konkursu, ktorzy daja nagrody rzeczowe, ale nic wiecej). jesli znajdziemy sponsorow na film, to czemu nie. jesli akcja sie uda w tym roku to bycmoze w przyszlym uda sie zalatwic prawdziwa ekipe filmowa i zrobic to porzadnie. tymczasem pozostaje nam, a wlasciwie Wam, wziecie udzialu w konkursie i przy odrobinie szczescia otrzymanie naprawde fajnych naggrod :-)
www.zrobtrika.pl
-
- Kontakt:
szczeki_yyy pisze:ej o wiele lepiej by bylo gdyby z tymi najepszymi powiedzmy 1,2,3 miejsca umowic sie i pojezdzic na jakies freeridowe, dirtowe i np streetowe sesje, zeby tego materialu z tymi najlepszymi bylo jeszcze wiecej a nie tak ze tlko jedno ujęcie!!!!!!! TAK SIE ROBI PRAWDZIWE FILMY!!!!! rozumiesz mnie zrobtrika.pl ??
naprawde tak sie robi? ty... serio?
daj hajs to z checia ktos ci nakreci cos takiego...
nie wiem, skad takie genialne mysli? powiedz mi? to wyszlo z mlekiem matki??
koniec.
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No własnie. Tylko z drugiej strony jest 1000x wiecej ludzi ktorzy jezdza mocno niezajebiscie a daja bez kaskow bo uwazaja ze to obciach w kasku jezdzic czy jakas inna glupota i potem staje sie tragedia i tyle. To nie jest amerykanski filmik o bmx prosach ktorzy jak chca to niech smigaja bez kaskow tylko konkurs MTB w ktorym Kazdy moze brac udzial(pod jednym warunkiem: ze ma kask).
Pozatym jezeli Jeden jedyny wymog formalny (noszenie kasku) to dla was juz przeszkoda nie do pokonania to chyba szukacie wymowki...
Lizzard King - tez jestem z wawy moge ci kask pozyczyc.
Ps. w drodze wyjatku przyjmujemy gleby bez kasku jak sa powazne oczywiscie. (ku przestrodze)
Pozdrawiam
Pozatym jezeli Jeden jedyny wymog formalny (noszenie kasku) to dla was juz przeszkoda nie do pokonania to chyba szukacie wymowki...
Lizzard King - tez jestem z wawy moge ci kask pozyczyc.
Ps. w drodze wyjatku przyjmujemy gleby bez kasku jak sa powazne oczywiscie. (ku przestrodze)
Pozdrawiam
www.zrobtrika.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a ja mam trzy pytania:
1. jak sie zarejestrowalem to zauwazylem ze pokazuje mi ilosc filmikow 0/4, czy to znaczy ze mozna wyslac tylko 4 filmiki? a jesli wysle 4 i potem nakrece cos jeszcze lepszego to mozna by stary usunac i dac nowszy? bo jak nie to chyba poczekam do konca wakacji i wtedy cos wysle.
2. w regulaminie jest napisane ze filmiki musza miec min. 24 klatki/s, aparat cyfrowy ktorym krecimy robi 19 fps z czego wynika ze nie mozemy filmikow wysylac a kamery nie mamy, wogole wiekszosc aparat ma fps ponizej 24. nie mozna by tej granicy troche obnizyc?
3. czy przyjmujecie filmiki na bmxach?
1. jak sie zarejestrowalem to zauwazylem ze pokazuje mi ilosc filmikow 0/4, czy to znaczy ze mozna wyslac tylko 4 filmiki? a jesli wysle 4 i potem nakrece cos jeszcze lepszego to mozna by stary usunac i dac nowszy? bo jak nie to chyba poczekam do konca wakacji i wtedy cos wysle.
2. w regulaminie jest napisane ze filmiki musza miec min. 24 klatki/s, aparat cyfrowy ktorym krecimy robi 19 fps z czego wynika ze nie mozemy filmikow wysylac a kamery nie mamy, wogole wiekszosc aparat ma fps ponizej 24. nie mozna by tej granicy troche obnizyc?
3. czy przyjmujecie filmiki na bmxach?
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
Ja sobie tak czytam caly ten topik, i widze tylko bezsensowne wypowiedzi SETUŚ - Stary po co taki syf robisz? Koles zrobtrika.pl zalozyl kulturalnie temat, bez zadnej agresji a ty tu tylko jakas borute wprowadzasz. Ja nie mam nic do Ciebie i Twojej jazdy - jezdzij sobie nawet na wigry ale nie rob syfu w tematach i pamietaj Kultura to rzecz priorytetowa. Dziękuje
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt: