ZRÓB TRIKA ! ! ! KONKURS ! ! !

StefanTelefan
Kontakt:

Post autor: StefanTelefan »

te koles posluchaj. z tego co mi sie wydaje to konkurs jest po to zeby zobaczyc kto jest wlasnie tym najlepszym. a jak sobie poradza z filmem to zobaczymy. a zamast krytykowac lamusie wzial bys sie za triki bo chyba do czolowki nie nalezysz.
pozdrowienia dla prawdziwych rowerzystow
zrobtrika.pl
Kontakt:

Post autor: zrobtrika.pl »

odpowiadajac na pytanie stefana - sekcje dirtow liczymy jako jeden trik, pod warunkiem ze sa robione w rytmie czyli bez pedalowania.

odp: szczeki_yyy - jedno ujecie. zadnego kombinowania. nam chodzi o najlepszy trik, a nie sposob filmowania.

odp: andrut - respekt, o to nam chodzi, trzeba lamusow zdecydowanie oddzielac od prawdziwych riderow.

odp: setus - tak to ty jestes lamusem, nie odzywaj sie tu wiecej bo spamujesz nam watek. jak jestes taki mocny to przeslij jakies swoje triki - cala Polska je zobaczy i oceni. dokad tego nie zrobisz to sie nie udzielaj.

odp: dirt_71 - jesli skaczecie i umiecie cos fajnego to wrzucajcie filmy! mysle, ze jest to swietna okazja porownania sie z innymi. no i mozna nagrode wygrac fajna :-D

odp: szczeki_yyy pytanie drugie. konkurs jest po to, zeby wylonic najlepszych. Po to zeby porownac jak jezdza wszyscy riderzy w Polsce a nie tylko poszczegolnych miastach. Jesli taki jestes mocny w robieniu filmow to zrob sobie film. kazdy moze zrobic film. tylko powiedz mi czemu nie bylo jeszcze u nas filmu z najlepszymi riderami w najfajniejszych miejscowkach? odp jest prosta - bo nie ma na to nikt kasy, a po za tym nikomu sie nie chce. nam sie chce zrobic cos fajnego poswiecajac na to kupe swojego czasu i pieniedzy wiec daruj sobie te kazania i lepiej przeslij nam jakies dobre filmiki. A po za tym my nie chcemy stworzyc dziela, ktore bedzie mistrzowskie pod wzgledem operatorskim, pod wzgledem pomyslu. nam chodzi o przekroj polskiej sceny rowerowej. zeby ktos mogl powiedziec za pare lat widzac ten film, ze to sa najlepsi riderzy 2005 z ich najlepszymi trikami. a nie ze ladne jest swiatlo czy piekne ujecie. mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem.

chetnie odpowiemy na dalsze pytania. (pytania konstruktywne, a nie na zasadzie: "czemu robicie film jak bedzie h**owy").
www.zrobtrika.pl
szczeki_yyy
Kontakt:

Post autor: szczeki_yyy »

ok rozumiem cie ale naprzyklad po wylonieniu tych najlepszych mozna by z nimi pokrecic jakies inne ujecia jeszcze do tego filmu, o to mi tylko chodzi.
Kocie szambo!!!
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

w sumie moge cos wrzucic
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
zrobtrika.pl
Kontakt:

oczywiscie, jesli o to Ci chodzilo to dzieki za rade. bierzemy to pod uwage ale na razie skupmy sie bardziej na konkursie. zeby zrobic to tak jak mowisz potrzebujemy wiecej czasu pieniedzy sprzetu itd. tylko widzisz... jak juz umowili bysmy sie z tymi najlepszymi to fajnie by bylo zrobic to profesjonalnie, porzadna kamera, z prawdziwym operatorem, ktory zna sie na rzeczy. do tego dolicz sobie pojechanie z ekipa np 10 najlepszych riderow w najlepsze polskie miejscowki. no i tu rosna koszta calego przedsiewziecia. a my za nie placimy z wlasnej kieszeni (oczywiscie mamy sponsorow konkursu, ktorzy daja nagrody rzeczowe, ale nic wiecej). jesli znajdziemy sponsorow na film, to czemu nie. jesli akcja sie uda w tym roku to bycmoze w przyszlym uda sie zalatwic prawdziwa ekipe filmowa i zrobic to porzadnie. tymczasem pozostaje nam, a wlasciwie Wam, wziecie udzialu w konkursie i przy odrobinie szczescia otrzymanie naprawde fajnych naggrod :-)
www.zrobtrika.pl
zrobtrika.pl
Kontakt:

jeszcze jedna wazna rzecz! nie przyjmujemy filmow gdzie rider nie ma kasku! ta akcja ma tez promowac ten sport wiec bezpieczenstwo jest tu bardzo wazne.
www.zrobtrika.pl
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

aha... to jak robie manuala... + cos tam... to mam miec kask?

hah... powodzenia.
thugrider@wp.pl
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

szczeki_yyy pisze:ej o wiele lepiej by bylo gdyby z tymi najepszymi powiedzmy 1,2,3 miejsca umowic sie i pojezdzic na jakies freeridowe, dirtowe i np streetowe sesje, zeby tego materialu z tymi najlepszymi bylo jeszcze wiecej a nie tak ze tlko jedno ujęcie!!!!!!! TAK SIE ROBI PRAWDZIWE FILMY!!!!! rozumiesz mnie zrobtrika.pl ??

naprawde tak sie robi? ty... serio?

daj hajs to z checia ktos ci nakreci cos takiego...

nie wiem, skad takie genialne mysli? powiedz mi? to wyszlo z mlekiem matki??

koniec.
thugrider@wp.pl
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

hmm.... wielu jest ludzi ktorzy zajebiscie jezdza np. w streecie, a nie maja kaskow....
zrobtrika.pl
Kontakt:

No własnie. Tylko z drugiej strony jest 1000x wiecej ludzi ktorzy jezdza mocno niezajebiscie a daja bez kaskow bo uwazaja ze to obciach w kasku jezdzic czy jakas inna glupota i potem staje sie tragedia i tyle. To nie jest amerykanski filmik o bmx prosach ktorzy jak chca to niech smigaja bez kaskow tylko konkurs MTB w ktorym Kazdy moze brac udzial(pod jednym warunkiem: ze ma kask).

Pozatym jezeli Jeden jedyny wymog formalny (noszenie kasku) to dla was juz przeszkoda nie do pokonania to chyba szukacie wymowki...
Lizzard King - tez jestem z wawy moge ci kask pozyczyc.

Ps. w drodze wyjatku przyjmujemy gleby bez kasku jak sa powazne oczywiscie. (ku przestrodze)

Pozdrawiam
www.zrobtrika.pl
dirt_71
Kontakt:

Post autor: dirt_71 »

zrobtrika.pl no fakt mozna porownac swoje umiejetnosci ale nam nie chodzi o to zeby dostac jakas mega nagrode tylko zeby sie dobrze bawic...w takim razie kilka filmikow moze podrzucimy...pozdro
...::71_dirt wrocław::...
zrobtrika.pl
Kontakt:

dokładnie o to nam tez chodzi :-) Czekamy na filmiki!
www.zrobtrika.pl
SETUŚ
Kontakt:

Post autor: SETUŚ »

suchaj zrubtrika nie cwań sie tak bo ci sie przytrafi jeszcze coś złego
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4929741
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Szkoda ze trzeba miec helm... ja go mialem na glowie 2x w zyciu i fatalnie sie w nim czuje. Izoluje i to cholernie przeszkadza, no ale jak mus to mus :)
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
zrobtrika.pl
Kontakt:

setus powiedz co mi sie przytrafi zlego z twojej strony?

jestes typowym lamusem ktory nie ma nic do pokazania jak sie okazuje hehe. jedyne co potrafisz to gadac glupoty i przeszkadzac nam w organizowaniu tej akcji!
www.zrobtrika.pl
Garwol
Kontakt:

Post autor: Garwol »

a ja mam trzy pytania:

1. jak sie zarejestrowalem to zauwazylem ze pokazuje mi ilosc filmikow 0/4, czy to znaczy ze mozna wyslac tylko 4 filmiki? a jesli wysle 4 i potem nakrece cos jeszcze lepszego to mozna by stary usunac i dac nowszy? bo jak nie to chyba poczekam do konca wakacji i wtedy cos wysle.

2. w regulaminie jest napisane ze filmiki musza miec min. 24 klatki/s, aparat cyfrowy ktorym krecimy robi 19 fps z czego wynika ze nie mozemy filmikow wysylac a kamery nie mamy, wogole wiekszosc aparat ma fps ponizej 24. nie mozna by tej granicy troche obnizyc?

3. czy przyjmujecie filmiki na bmxach?
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
kapkama
Kontakt:

Post autor: kapkama »

Ja sobie tak czytam caly ten topik, i widze tylko bezsensowne wypowiedzi SETUŚ - Stary po co taki syf robisz? Koles zrobtrika.pl zalozyl kulturalnie temat, bez zadnej agresji a ty tu tylko jakas borute wprowadzasz. Ja nie mam nic do Ciebie i Twojej jazdy - jezdzij sobie nawet na wigry ale nie rob syfu w tematach i pamietaj Kultura to rzecz priorytetowa. Dziękuje
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
allied

Post autor: allied »

zrobtrika.pl a co ma propagowanie jazdy w kasku do filmu? to chyba nie film edukacyjny? mzoe jeszcze tak pod koniec filmu walnij napis 'Starannie umyj ciało po jeździe". a tak pozatym to nie wygladasz na powaznego czlowieka, sadzac po twoich obrazliwych wypowiedziach...
rzycje rzycje jest now-elo
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

zrobtrika - dzieki, ale mam :P mowie o innych, bo znam sporo osob ktore niezle jezdza, a kaskow wlasnie nie posiadaja :/

zrobtrika, a gdzie ty jezdzisz? to cie moze spotkam gdzies :D
ODPOWIEDZ