Witam osoby z Tychów
Witam osoby z Tychów
Witam jestem z tychów i doszedłem do wniosku że nasza społeczność rowerowa jest rozwalona jak niewiadomo co więc postanowiłem żeby zjednoczyc tyskich bikerów założyc forum na którym mozna bedzie się umawiać na wspulną jazde oraz naprawianie miejscówek. http://www.rower-tychy.prv.pl/ oto adres strony jest ona zrobiona dla was i poto zeby nareszcie zrobic jakiś fajny dirt albo znaleźć fajne miejscówki. Pozdrawiam i do zobaczenia na rowerku.
"The Impure Souls of Living Dead Shall be Banished
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
into Eternal Damnation Aaaameeeen"
w lasie, ale jeszcze go nie szukaliśmy.
szczerze wątpię, że ktoś będzie siedział na tym forum, nawet sickrace ostatnio świecił pustkami...
pultok, troche niewyraźna ta fota twojego bika :P
tak swoją drogą... azdarak, wiesz kiedy ostatnio grupa większa niż 5 osób chciała wspólnie kopać?
nie wiesz??
podpowiem ci...
jakieś 5 lat temu, kiedy jeszcze śmigała cała stara ekipa. teraz ci, którzy śmigają dłużej wiedzą, że tu nie warto nic robić na dużą skalę.
szczerze wątpię, że ktoś będzie siedział na tym forum, nawet sickrace ostatnio świecił pustkami...
pultok, troche niewyraźna ta fota twojego bika :P
tak swoją drogą... azdarak, wiesz kiedy ostatnio grupa większa niż 5 osób chciała wspólnie kopać?
nie wiesz??
podpowiem ci...
jakieś 5 lat temu, kiedy jeszcze śmigała cała stara ekipa. teraz ci, którzy śmigają dłużej wiedzą, że tu nie warto nic robić na dużą skalę.