JAZDAW JEANSACH??? a moze w czyms innym?
JAZDAW JEANSACH??? a moze w czyms innym?
chcialbym zapytac w jakich spodanchjezdzicie....chodzi mi o rodzaj.. jeansy, czy roweorwe moje jakis inne. i o model..np.clinc model 2 albo... foxy 360
itd..dlugie krotkie..... i czymacie cos na ten temat do powedzieina?
ja bymosobiscie nie zalozylinnych spodnie na rower jak jeasny ale ja jzedze gluwinie po ulicy i dircik... a gory i fr? niektozyjezdza w jeannsach...ale czesc nei?> co sadzicie?
itd..dlugie krotkie..... i czymacie cos na ten temat do powedzieina?
ja bymosobiscie nie zalozylinnych spodnie na rower jak jeasny ale ja jzedze gluwinie po ulicy i dircik... a gory i fr? niektozyjezdza w jeannsach...ale czesc nei?> co sadzicie?
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=160013
nie uwazam tego tematu za zbytnio ciekawy ale sie wypowiem ... jezdze glownie w krotkich jak jest pogoda i cieplo a jak jest zimniej to w bojowkach lub innych szerokich spodniach zeby mi sie pod spodnie zmiescily ochraniacze ( :
ja nie myśle co mówie , ja mówie co myśle , talent daje iskre samoistnie zabłysne
-
- Kontakt:
Zwykle spodnie pseudo jeansowe, bojowki, podarte gdzie sie tylko da :D
Przywyklem do nich i sie z nimi nie rozstaje czy jest -30 czy +30 :D
Az mi glupio bylo w gdyni... wszyscy jakies firmowe koszulki zbroje ochraniacze... ja se jeblem spodnie kochane, bluze, pozyczylem kask i spacerkiem na dol :) A niektorzy sie tam tak wczuwali ze szok :D
Wygladalem przy nich jak wiesniak :ASD
Przywyklem do nich i sie z nimi nie rozstaje czy jest -30 czy +30 :D
Az mi glupio bylo w gdyni... wszyscy jakies firmowe koszulki zbroje ochraniacze... ja se jeblem spodnie kochane, bluze, pozyczylem kask i spacerkiem na dol :) A niektorzy sie tam tak wczuwali ze szok :D
Wygladalem przy nich jak wiesniak :ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
http://img212.imageshack.us/img212/2225/hardcore6rh.jpg
wow! tajler klasen za 30 lat :]
wow! tajler klasen za 30 lat :]
-
- Kontakt:
Najchetniej jezdze w krotkich jeansowych spodniach ( jigga ), a jak jest chlodno to mam takie stare big stary i w nich smigam. Ale nie moge sobie wyobrazic jak mozna jezdzic w jeansach na codzien :D Nawet jak by byly luzne mnie by przeszkadzaly :P pozdro :D
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt: