Mam obecnie Sun Rims Sun Ditch Witch i lipne szprychy... Chciałbym to zmienić na coś pożądnego co polecacie z Sun Rimsów ?? Może, któraś z tych ?
- Double Track,
- Double Wide,
- Single Wide,
- Single Track.
Ze szprychami Dt swiss.
Mamuth odpada bo to pod tarczówki... Sorka z tym Single Wide na 24 nie sprawdziłem czy taka istnieje zapomnijcie o tym :P ale miło by było gdyby gadka dalej sie toczyła - więcej wniosków bym wyciągnął :]
Mamuth nazywa sie teraz Big Fat Rim i na początku jest cały czarny (scianki też sa anodyzowane). Ale co do jakosci to sa cujowe, 2 tygodnie jeżdzenie -= 3 wgnioty i centra dóra dół, tu nic nie daje te 48 szprych. Sprawdzone w 2 rowerach :( Nie polecam, na 48 to lepiej Funna lub Duncona (Halo)
A tam :P ja chce double tracki bo double wide czarnych u mnie nie dostane na 24 ja niechce być oryginalny tylko przy kasie. Chodzi o to zebym nie musiał co miesiąc kupować nowej obręczy.
Oczywiscie wybierz Double tracki, bardzo dobre i wytrzymale obrecze. Znam pare osob ktre pocinaja na tych obreczach i sa bardzo zadowoleni a przy okazji efektownie wygladaja:P
wlasnie tez musze zmienic kolka tylko niewiem jakie d.track albo s.wide(czy s.wide tez jest tak hardkorowa jak d.track bo jak tak to chyba wezme ta ba sa lzejsze hmm moze tez sie porozgladam za jakimis haloo)