top do bani... ta glowa chyba od da bomba pozyczona:] pusto.. niema na czym oka zawiesic.
serwis niema wyroboinej opini ani renomy a ty juz sprzedajesz kubki i koszulki.. :D
daje 6 na 10 bo sa szanse ze bedzie cos dobrgo
KFP zrob na stronie dział "nowe recenzje" , "najpopularniejsze" itp. pozatym grafika strony przydałaby sie lepsza. ogolnie pomysł bardzo dobry :) życze powodzenia.
waper dobry pomysl ;] thx za rade zaraz sie za to wezme :) a grafa jest najprostrza(w portalowym stylu) dlatego ze niechcialem przesadzac z grafikami bo by sie mogla niektorym dlugo ladowac a przeciez nie chodzi tu o wyglad strony a o jej zawartosci (czyli wasze recenzje tak aby mogli na tym skorzystac inni)
Jeśli chodzi o samą stronke troche tam za jasno. Kolorki muszą być bardziej przytłumione, poza tym trzeba zrobić to troche różnorodniej, Tak jak mówi Cyc nie ma na czym oka zawiecić.
a mnie tam sie podoba taka marynarska sterylnosc. znacznie poprawia to czytelnosc, a przeciez o to tam chodzi. jak ktos chce poogladac obrazki to ma chociazby pinkbike'a. animowane banery i inne oczojebne usrojstwa tylko burza harmonie czytelnika. pastelowe kolorki jaknajbardziej ok. pod tym wzgledem zmienilbym jedynie kolor tla, bo ta biel rozlozona na zbyt wielkich obszarach troche daje po oczach. mam jeszcze mala uwage dotyczaca rozmieszczenia tabel. trzymaj sie kolumn, gdyz panuje teraz maly nielad. podsumowujac - pomysl bardzo dobry. moze w miare rozrastania sie recenzji nikom zgodzi sie umiescic tutaj link do niej, zeby skonczyc z pytaniami w stylu: czy lepsze winzipy czy blackboxy itp.
Dodalem juz jedna recenzje, z drugiej nie przyszedl mi mail - poczekam jeszcze :P Aha i jeszcze jedno: cos wolno strona chodzi bardzo... Praktycznie w tej chwili wogole nie chodzi :P Cos z serwem nie tak? :P
Super pomysl. Czekam az sie rozrosnie. Dodalem juz opinie o moim biku i amorze i mam nadzieje ze stronka sie bedzie rozwijac. Strona graficzna swietna. Sterylnie i ladnie, bez fajerwerkow. Tak jak powinno byc. Gratulacje