Manitou Sherman FireFly 2003
Manitou Sherman FireFly 2003
no wiec na allegro pojawił sie w/w amorek za 1300 kup teraz. Nówka sztuka itd. [tu macie link: http://allegro.pl/show_item.php?item=58009996 ] No i w związku z tym mam dwa pytania. 1.Czemu tak niska [?] cena za ten amorek... przecież sherminatory chodzą po duzo duzo wiecej. 2. Co o nim powiecie?! Wart tej kasy? Czy lepiej kupić DJ 3 2005 lub Psylo XC za troche taniej a reszte kasy zainwestować w reszte sprzetu [składam bika - nizej widac co mam a co mi brakuje] :] dzieki za pomoc. pozdro.
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Mysle ze my wiemy o tym amorku tyle co Ty. Dlaczego tanio. Moze dlatego ze ma juz 2 lata. Cena spada.... Uwazam ze amorek spoczko ale mozna kupic taniej... Najlepiej to odebrac go osobiscie i zobaczyc czy all ok.
W zaleznosci gdzie mieszkasz, czasem sie oplaca kupic cos na ebayu i pojechac osobiscie. Ja tak wyrwalem nowego boxxera 2004 za 1400 zeta z dojazdem do Drezna.
Ale ogolnie mysle ze jak gosc dal kup teraz to moznaby jeszcze potargowac. :-)
W zaleznosci gdzie mieszkasz, czasem sie oplaca kupic cos na ebayu i pojechac osobiscie. Ja tak wyrwalem nowego boxxera 2004 za 1400 zeta z dojazdem do Drezna.
Ale ogolnie mysle ze jak gosc dal kup teraz to moznaby jeszcze potargowac. :-)
-
- Kontakt:
a)zwykla os
b)tlumienie tpc
c)stara regulacja skoku
generalnie mozna by porownywac ten amor ze zwyklym shermanem 2004. cena jest moim zdaniem mniej wiecej standardowa. nowsze firefly mialy juz tytanowa sprezyne, sztywna os na hexlock, inny zakres regulacji skoku i tlumienie spv. dlatego tez cena 2004,2005 jest duzo wyzsza
b)tlumienie tpc
c)stara regulacja skoku
generalnie mozna by porownywac ten amor ze zwyklym shermanem 2004. cena jest moim zdaniem mniej wiecej standardowa. nowsze firefly mialy juz tytanowa sprezyne, sztywna os na hexlock, inny zakres regulacji skoku i tlumienie spv. dlatego tez cena 2004,2005 jest duzo wyzsza
www.trialshop.pl