Tor Kraków nowe oblicze
krakus najlepiej jakby Cosmos (jako że jest czołowym polskim zawodnikiem i autorytetem godnym naśladowania :P) był w delegacji do rady miasta napisałoby mu sie mowe ile to by wybudowanie toru w krakowie dało temu sportu w polsce i nasze szanse rosną :D Jeśli dobrze pójdzie to jeszcze bedziemy mieli jeszcze jeden patronat
Dobra to najpierw trza ustalić plan żeby był porządek.
Ja proponuje coś takiego:
1. Rozeznanie ktoby sie pisał na zaangażowanie w projekt.
2. Ustalenie roli każdego zaangażowanego.
3. Dowiedzienie sie kogo jest ten teren + Wstępny projekt (zapisanie myśli).
4. Uderzenie do Duncona.
5. 1 dopracowany projekt + Pomysły typu regulamin itp.
6. Delegacja do prezydenta.
7. Ew. zmiany w projekcie narzucone przez miasto.
8. Budowa.
Punkt pierwszy trzeba zrealizować tak aby zebrać jak najwięcej osób które mogą coś zdziałać (osoby które coś dokonały np. Cosmos, Kolbek itd.)
Ja proponuje coś takiego:
1. Rozeznanie ktoby sie pisał na zaangażowanie w projekt.
2. Ustalenie roli każdego zaangażowanego.
3. Dowiedzienie sie kogo jest ten teren + Wstępny projekt (zapisanie myśli).
4. Uderzenie do Duncona.
5. 1 dopracowany projekt + Pomysły typu regulamin itp.
6. Delegacja do prezydenta.
7. Ew. zmiany w projekcie narzucone przez miasto.
8. Budowa.
Punkt pierwszy trzeba zrealizować tak aby zebrać jak najwięcej osób które mogą coś zdziałać (osoby które coś dokonały np. Cosmos, Kolbek itd.)
i tu jest problem bo mozna sie ladnie ubrac tzn w garniturek i isc do urzedu miasta itp ,
ja w dzialaniach jestem wylaczony teraz poniewaz jestem bardzo zajety,
po 1 sierpnia poowinienem miec rowerek wiec sie zacznie cos
aha trzeba zrobiuc bardzo doklladny ten plan a co najwazniejsze trzeba go realizowac
ja w dzialaniach jestem wylaczony teraz poniewaz jestem bardzo zajety,
po 1 sierpnia poowinienem miec rowerek wiec sie zacznie cos
aha trzeba zrobiuc bardzo doklladny ten plan a co najwazniejsze trzeba go realizowac
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
a moze tor do slop stylu??
Tacy oryginalni bedziemy!!
Szczeki bedzie mial 5m dropy, a ja trase ktorej nie bede umial przejechac i bedzie git :D
Planem moge sie zajac, tylko: co, kto, gdzie i kiedy?
A najlepiej to trase walnac gdzies w ciekawym miejscu: na bloniach (zart oczywiscie) ale znam las gdzie sie lesniczy nie czepia, ostatnio tam kopalem i zywego ducha nie bylo. Wogule pusto jak w 4 literach i miejsca do woli... trasa dosc znana, ale malo uczeszczana.
Moj kumpel znalazl naprawde wypas miejsce, ktore zna moze kilka osob....
Sam tam ledwo trafilem.
No wiec jak panowie??
Tacy oryginalni bedziemy!!
Szczeki bedzie mial 5m dropy, a ja trase ktorej nie bede umial przejechac i bedzie git :D
Planem moge sie zajac, tylko: co, kto, gdzie i kiedy?
A najlepiej to trase walnac gdzies w ciekawym miejscu: na bloniach (zart oczywiscie) ale znam las gdzie sie lesniczy nie czepia, ostatnio tam kopalem i zywego ducha nie bylo. Wogule pusto jak w 4 literach i miejsca do woli... trasa dosc znana, ale malo uczeszczana.
Moj kumpel znalazl naprawde wypas miejsce, ktore zna moze kilka osob....
Sam tam ledwo trafilem.
No wiec jak panowie??
z piatowa- nie wiem gdzie to.
Ja proponuje sie zabrac za budowe juz nie dlugo....
Tylko potrzebuje deski, sponsora (fajnie by bylo), kogos do legalizacji trasy, Slawka do pomocy, kilku innych chlopa, gwozdzie i mlotek, no i troche innego drewna, zelastwa itp...
A miejscowa jest taka ze nikt nie znajdzie i obcym wała :P
Ja proponuje sie zabrac za budowe juz nie dlugo....
Tylko potrzebuje deski, sponsora (fajnie by bylo), kogos do legalizacji trasy, Slawka do pomocy, kilku innych chlopa, gwozdzie i mlotek, no i troche innego drewna, zelastwa itp...
A miejscowa jest taka ze nikt nie znajdzie i obcym wała :P