DC Akita.. już jest! fotki:)
-
- Kontakt:
Damperki x-fusion to foxy, wiec powinno toto w miare chodzic i dlugo zyc :)
"Wykonanie POWALA... tak tak, DunCon naprawde sie postarał" , raczej jakas maszynka + skosnookii kolezka ;)
A faktycznie ci na tajwanie naspawali juz tyle ramek, ze niezle im to wychodzi i ja np nie mam zastrzezen co do jakosci ich ram ( katalogowych )
Jakby niektorzy z was wiedzieli chociaz polowe tego jak to sie wszystko kreci ( nei tylko produkcja , ale wszyzstkie akcje jakie odwalaja firmy "produkujace" ramy, czesci itd ) to byscie nic juz nie kupili :ASD
"Wykonanie POWALA... tak tak, DunCon naprawde sie postarał" , raczej jakas maszynka + skosnookii kolezka ;)
A faktycznie ci na tajwanie naspawali juz tyle ramek, ze niezle im to wychodzi i ja np nie mam zastrzezen co do jakosci ich ram ( katalogowych )
Jakby niektorzy z was wiedzieli chociaz polowe tego jak to sie wszystko kreci ( nei tylko produkcja , ale wszyzstkie akcje jakie odwalaja firmy "produkujace" ramy, czesci itd ) to byscie nic juz nie kupili :ASD
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Ja tradycyjnie dorzuce swoje 5 groszy.
Wykonanie moze i byc dobre ale co z wytrzymałością. Jestem ciekaw jakie beda opinie o niej w przyszłym sezonie po wiekszym katunku.
Kolorysteke to maja zjebaną na maksa.
Mi osobiscie ramka sie nie podoba. Jak miałbym cos kupic w tym przedziale cenowym to byłby to albo dm fr 3.0 albo bitch <lol>
Wykonanie moze i byc dobre ale co z wytrzymałością. Jestem ciekaw jakie beda opinie o niej w przyszłym sezonie po wiekszym katunku.
Kolorysteke to maja zjebaną na maksa.
Mi osobiscie ramka sie nie podoba. Jak miałbym cos kupic w tym przedziale cenowym to byłby to albo dm fr 3.0 albo bitch <lol>
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
Dokładnie, Max. Ty długo przebywałeś na Tajwanie a także w fabrykach największych producentów osobiście i wiesz jak to wygląda. A wiesz o tym, że Jasiu Karpiel sam kiedyś spawał swoje ramy. A wczym on jest lepszy od żółtka z Tajwanu z maszyną jeśli chodzi o spawanie. Przecież to żadna filozofia. Chodzi o to, zeby kontrola i nadzór nad produkcją były odpowiednio przeprowadzane a nie to czy spawa żółtek, Karpiel, Żyd, Murzyn, czy kosmita. Oczywiście Karpiel robi zajebiste ramy bo jest niezłym konstruktorem. A jęli chodzi o wykonanie ram DC to bardziej chodzi o projekt, który z tego co wiem nie jest katalogowy.
Powracając do kwestii Tajwanu. Wszystkim Tajwan się kojarzy ze szmelcowatymi zabawkami z Chin i samochodami z Korei. Niesłusznie. Posiadacze części ATOMLABa (poza obręczami) mogą wyraźnie przeczytać napis na opakowaniu: "Proudly made in Taiwan". Czyli po prostu "Wyprodukowane z dumą na Tajwanie". Wszystko zależy od fabryki. Tam jest po prostu taniej. A jakość wyrobu zależy już od fabryki wybranej przez producenta do wdrożenia produkcji. Jednym zależy na kasie, innym na rzeczywistej jakości i trwałości produktów. To odnośnie Tajwanu. A Tosa to nie tylko rury podsiodłowe... to też pęknięte linki VPP, rozerwane główki... Cóż zrazili mnie do siebie. I jeszcze obręcz DUNCON MX-8 niesłusznie kojarzone z HALO. Kurde, nawet wczesny Pitbull 03 nie był idealny, bo trzeba było fazować adapter do tarcz na 8" HAYESa, bo zacisk siedział krzywo...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
-
- Kontakt:
czytam tu czasem i oczy mi sie robia okrogle szczegolnie jak widze fachowe wypowiedzi ludzi z zerowym pojeciem o temacie, pozdrowka dla "profesorow".
nie wiem nic o ramce i nic nie powiem, natomiast mam cos do da_weez, trzeba wiedziec co sie sprzedaje. obrecz HALO to produkt fabryki KINLIN, MX8 i dokladnie to samo sprzedaje DC. mam taka, sprawdzilem, wiem o czym mowie.
nie wiem nic o ramce i nic nie powiem, natomiast mam cos do da_weez, trzeba wiedziec co sie sprzedaje. obrecz HALO to produkt fabryki KINLIN, MX8 i dokladnie to samo sprzedaje DC. mam taka, sprawdzilem, wiem o czym mowie.
rumm - cóż, nie wiem dlaczego robisz oczy jak talerze. KINLIN to fabryka, która zdaje się produkować obręcze również dla ALEXa i wypuszcza je pod inną nazwą, ale gorzej wykonaną. Fabryka, fabryką, a gęstość molekularna i struktura to już inna sprawa. Możesz zrobić obręcz nawet z balsy i ją polakierować tak, że do złudzenia będzie przypominać wyrób z aluminium. Co do moich kompetencji jako dystrybutora radziłbym Ci takie uwagi zachować dla siebie.
just gimme some weez