Najlepsze teksty na podryw panny.

Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Tak.

Niusia to mów że w górach :)

Ja bym ani metra w glanach nie przeszedł, nawet w zime chodzę w "adidasach"
Balin84
Kontakt:

Post autor: Balin84 »

glany rox:) jak przywalisz drechowi to sie za swoje paski schowa ]:-> PEACE
Pain is temporary, glory is forever
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

punki to brudasy...
punk jest spoko ale nie polski:)
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

Punki i te inne to mojim zdaniem brudasy. Czy ktos mi moze powiedziec co wyrazaja podarte spodnie lub cos innego podartego? To jedynie wyraza to ze nie chca byc jak inni czyli nie w podartych rzeczach? Czy w ten sposob jedynie chca pokazac swoja inność? Wszyscy probojemy byc inni ale tak naprawde wszyscy jestesmy tacy sami a odbiegamy od siebie jedynie cechami takimi jak dobro, zło, madrość, glupota czy cos innego. Wiec czy warto sie wysilac by byc innym nie lepiej byc sobą i jedynie doksztalacic to co w nas sie nie doksztalcilo?
To sie chyba tyczy osob ktore chca byc punkien czy dresem itp a robia tak bo chca byc inni co innego jesli ktos to ubiera z powodu wygladu samych rzeczy. Wiecie co mnie denerwuje w punkach? Ze usiada na 10min przy piwie w wieku 13lat po czym po dennych przemysleniach uwzaja ze poznali swoje przeznaczenie, przeznaczenie swiata i ogoleni cala powrzechna wiedze na temat sensu zycia. Oczywiscie sa wibitne przypadki ale nie oszukujmy sie i nie rodrabniajmy sie bo jak wiadomosc liczy sie ogol a jednostki jedynie moga byc zauwazane, chyba :D

Pokoj z wami :D

Co do podrywu to gdybym byl kobieta nigdy bym nie polecial na jakies auta czy cos. Liczy sie to co czlowiek ma w sobie. Wiem wiem pieprzenie wiec dopowiem ze liczy sie rowniez wyglad bo jaki czlowiek by nie byl wspanialy to jego wizualne cechy sa bardzo wazne. Madrą i wspanialą to mozna miec babcie :) A wiec dziewczyny rozumiem ze nie za ciekawie leciec na jakiegos nawet spoko goscia ktory nie ma za co sobie kupic nawet chleba(choc to sie akurat rzadko zdarza) a jak juz chcecie leciec na bryki to lecicie na jakies pozadne bryki a nie na jakies bmw ze szrotu czy cos. ZDECYDUJCIE SIE ! :D A jezeli jestescie nie zaciekawe dla oka i madrascia nie grzeszycie no to coz zostaja tylko tacy... nijacy :D
Nie wiem po co to ostatnie zadnie napisalem w takiej osobie bo jak wiadomo wszech i wobec :P na tym forum raczej takiej osoby nie ma a jesli istnieje gdzie indziej nie bierzemy ich pod uwage :D No a ogolnie lepiej jak ktos jest brzydszy ale za to dosyc madry i ciekawy, poniewaz z taka osoba to mozna pogadac itp po prostu moze zostac przyjacielem a jesli ktos jest ladny ale glupi jak blondynka z kawalow to pomimo tego ze tak bardzo bedzie Ci sie podobac zmienisz zdanie szybko po blizszym zapoznaniu sie z nia. Aha co do punkow(i inncyh) to jest jeszcze trzeci przypadek i najgroszy kiedy to ubieramy sie w cos ze wzgledu na panujaca mode w szkole, miescie czy na swiecie. TO JEST NAJGORSZY PRZYPADEK. A jak juz jestesmy przy modzie to moim zdaniem nie powinno takie cos jak moda powstac. Czy nie czujecie sie glupio jak co druga osoba w klasie ma te same buty czy koszule czy Bog wie co?
Sorry ze tak odszedlem od tematu. Tez wielkie sorry dla Punkow ,,normalnych'' wiecie pisalem ogolnie :]
samochodu
Kontakt:

Post autor: samochodu »

Nasunela mi sie mysl ze nawet stajac sie Pankiem jestesmy tacy sami i wyglad juz nic nie zmieni poniewaz dresow, punkow, skateow i wszystkich innych jest tyle ze tworza prawie tak samo duze spoleczenstwo jakim sa ludzie Ci niby normalni wiec moze juz za niedlugi okres czasu to Ci ,,normalni'' ludzie wcale nie beda normalni tylko wy bedziecie tacy. To tak jak na fimach SF itp po prostu jest kupa roznych stworow rozniacych sie wieloma rzeczami takimi jak ubiory, zachowania itp ale pomimo tego wszyscy sa ,,normalni'' poniewaz jest duze zroznicowanie. Z nami tez tak bedzie.
Co ja pieprze tak to jest jak sie pisze o 4:30 na ranem :D wybaczie ;P
Balin84
Kontakt:

Post autor: Balin84 »

Syndrom 4:30 budujaco wplywa na ludzi, fajny text:)
Pain is temporary, glory is forever
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

samochodu mylisz sie, nie nwazywaj pancurów brudasami bo to tylko śiwadczy o Twoim zbyt niskim poziomie intelektualnym... najpier pobądź troche w tym środowisku a potem sie na jego temat wypwiadaj... wsłuchaj sie w teksty ich piosenek i zrozum ich ideologie... gdyby wsyztscy mieli takie podejscie do zycia byłoby o wiele lepiej ... bo napewno nie musiałbys sie martwic ze ktos Ci zapierdoli rower spod bloku
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

e tam.... Jezus tez nosil glany - kto slucha Leniwca?
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Jezus nie dosc ze nosił glany to jescze miał długie baty :) Jezus tez był metalem :)
cherry
Kontakt:

Post autor: cherry »

samochodu pisze: a jak juz chcecie leciec na bryki to lecicie na jakies pozadne bryki a nie na jakies bmw ze szrotu czy cos. ZDECYDUJCIE SIE !
Wielkie słowa!! Mam propozycję dla panien-blacharek: zanim polecicie na jakiegoś gościa z powodu jego bryki, rozglądnijcie się trochę w temacie i poczytajcie katalogi samochodowe, sprawdźcie ceny gratów w reichu, itp...

Bo najbardziej śmieszą mnie panienki, które nie spojrzą nawet na gościa w nowym punto (ok 35 tys.), a popuszczą kisiel w majtkach dla steryda w beemce sprowadzonej za góra 10 kawałków...
Chyba, że to właśnie sam steryd tak na nie działa - ale uprzedzam lojalnie: za dużych penisków to oni nie mają:)))) - nieraz kumpele opowiadały mi różne takie śmieszne historie:)) A o intelekcie nie wspomnę, bo po co:)

Poza tym jak każdy wie, panienki lecące na auta ***** są warte, sam śmigałem za takimi mając 16 lat, ale teraz (24) ani mi w głowie takie "frykasy"..

Więc moja propozycja jest taka: olejmy jednogłośnie blachary i laleczki. Może same zrozumieją ile są warte - bo najgorsze jest to, że sporo z nich to normalne laski, które są pod wpływem towarzystwa i panującego przekonania, o tym, jaka laska być powinna...

A co do tzw. normalnych dziewczyn (przec co nie rozumiem wcale pasztetów:), to fakt, jest ich mało, ale jednak są i warto takiej poszukać...

Blachary mogą być dobre na trening i nabywanie pożytecznych umiejętności w wieku 15 - 17 lat:)))))))) - chociaż zdaję sobie sprawę, że w takim wieku mało czym można im zaimponować... Ale tu przydaje się właśnie nieocenioony rowerek:)))))

Wiem, że nasmęciłem i myślicie sobie "stary pierdziel się odezwał", ale powiedziałem po prostu, co myślę...

Pozdrower
AllMountain
Kontakt:

Post autor: AllMountain »

samochodu pisze:a jesli ktos jest ladny ale glupi jak blondynka z kawalow
Zapoznam Was z tekstem nauczycielki z polskiego:
Polonistaka: Artur a ty byś mógł się podpisać w mailu a nie, żebym załącznk musiała otwierać.
Artur: Ale to po mailu można poznać, że ja pisałem.
P: Jakoś nie poznałam!!! A jakiego masz maila?
A: arturnazwisko@o2.pl
W tym momencie cała klasa ją wyśmiała.

Jak dawała tematy na mature:
Jest 178 tematów, was jest 30 w klasie to wychodzi prawie 3 tematy na osobe.

Raz kumpel bez żadnych przyborów (książka, zeszyt, długopis) spóźnił się na lekcje i siadł przed biurkie.
Ona go opierdala: Po co przyszedłęś do szkoły!
Lolek: Dzisiaj jako wolny słuchacz.
Ona: Jako wolny słuchacz to będziesz na studiach.
Lolek: Ale już się muszę przyzwyczajać.
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

A co z dziewczynaim lecacymi na stare maluchy za kilka stowek?? Sa takie, czy nie mam szans? ;(
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
cherry
Kontakt:

Post autor: cherry »

bart pisze:A co z dziewczynaim lecacymi na stare maluchy za kilka stowek?? Sa takie, czy nie mam szans? ;(
Są takie, ale:

1. Występuje toto głównie w wioskach poniżej 100 mieszkańców.

2. Ewentualnie w wioskach większych pod dyskotekami remizowymi (w moich okolicach jest to la bocca w lućmierzu:)

3. W malucha trzeba zainwestować (spoilery o powierzcni 2m kwadratowych mile widziane, neonowe oświetlenie podwozia również). Także naklejka Pioneer na pół szyby (może być też Pionier, panna się nie zorientuje)..

4. Licz się z tym, że panienka nie będzie miała paru przednich jedynek.... (niektórym z pewnych względów to nie wadzi:)))

5. Będzie miała skończone 3 klasy podstawówki...

Jeżeli te trudności Cię nie zniechęcają, to warto próbować:)

Aaaaa, najważniejsze, maluszek musi mieć głośne umpaumpa - ale wyjątkowo nie w bagażniku, lepiej zamiast tylnych siedzeń...

A propo umpaumpa, to przypomniał mi się tekst z jakiegoś forum:

"sorki, spadam, bo jakieś laski idą pod blokiem, muszę techno włączyć":))))))))))))
Niusia
Kontakt:

Post autor: Niusia »

Dajcie sobie spokój z tymi glanami :P Miałam je w górach, a teraz to tym bardziej ich nie noszę....cherry fajny text lol :D
Pzdr :]
bart
Kontakt:

Post autor: bart »

Kurde, to musze glosno umpa umpa wolac przez okno jak bede przejezdzal kolo podstawowek i gimnazjum, bo radia nie mam :P
[url=http://tiny.pl/m1xh]pimpmobile ^^[/url]

[url=http://tiny.pl/m4f2]twotires[/url]
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

bart pisze:Kurde, to musze glosno umpa umpa wolac przez okno jak bede przejezdzal kolo podstawowek i gimnazjum, bo radia nie mam :P

mistrzostwo :D
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

W ze dwa lata temu kiedy chodziłem do Gim (obok któreko zaraz mieszkam) powiedziałem wychowawcy że mnie nei będzie bo wyjeżdzam. Nigdzie nie wyjeżdzałem i miałem zajawke na muze to sobie puściłem głośno dość. A wychowawca miał lekcje w sali która obnami jest najbliżej mojego pokoju. A że maj był to okna otwarte i później jak wróciłem do budy koleś do mnie żebym "nie zostawiał radia włączonego jak wyjeżdzam bo mu przeszkadza w prowadzieniu lekcji" jeszcze się głupio zaśmiał. hehe
Kossa
Kontakt:

Post autor: Kossa »

temat sie zmienil?!!
Kossa
Kontakt:

Post autor: Kossa »

† peace&love †
ODPOWIEDZ