cze! ma ktoś moze instrukcje obsługi do tego aparatu? a moze ktoś wie gdzie dostać albo jak sie ustawia na serie! noo za skomplikowany ten aparat!
pozdro
nikon d70
-
- Kontakt:
będąc debilem dostałem ten aparat za długi z czego jestem całkiem zadowolony! niestety bez instrukcji obsługi! bo aparat ze stanów! zdjęcia robi przepiękne! patrzłem na necie i nie ma nic z tych rzeczy mozna tylko dostac na alegro ale życzą sobie 40zł za kopie! masakra!
widzisz wojtuś niektórzy będąc debilami moga miec fajny sprzet do fotografowania zjawisk przyrody występujących na chopeczkach!
dzięki dzięki! pozdro:)
widzisz wojtuś niektórzy będąc debilami moga miec fajny sprzet do fotografowania zjawisk przyrody występujących na chopeczkach!
dzięki dzięki! pozdro:)
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
Zdjęcia seryjne robisz wciskając przycisk w lewym górnym rogu tylnej ścianki aparatu, na prawo od sterowania bracketingiem (BKT)...
Instruckji szukaj, jest na pewno w sieci. Spróbuj też zadzwonić do Nikon Polska, powinni mieć. Albo po prostu zaprzyjaźnij się z jakimś sklepem foto i zrób xero :)
Instruckji szukaj, jest na pewno w sieci. Spróbuj też zadzwonić do Nikon Polska, powinni mieć. Albo po prostu zaprzyjaźnij się z jakimś sklepem foto i zrób xero :)
Gathered on a field of clouds