ehhh... jebani komentatorzy... zamiast dać posłuchać publiczności, muzyki i ryku motoru to ten jeden z drugim pitoli głupoty, że tamten to "tyłeczek posadził na motor w wieku 3 lat" albo że "matka pastrany zrobiła to z kimś na motorze" a potem kretyn wyjaśnia że chodziło o backflipa do basenu w dwie osoby.... byłem w kinie i gówno czułem z tej atmosfery bo jacyś dwaj kretyni darli mordy do mikrofonów.... i kurwa trzysta razy mi mówią że to były onehander a tamto piękny backflip... to ja kurwa widze że to był piękny backflip.... terminologia ******... tak to nie mieli by o czym gadać.
Ehh... no i oni wszystko popsuli... i brak Pastrany - takto inni by musieli się napocić by choć trochę dorównać poziomem.
lipa ,po pierwsze komentator (nie ten co skacze, tylko ten drugi) gadał takie głupoty ze głowa mała po drugie ,po drugie ta arena była za mała po trzecie po trzecie jakos to wszystko było lipnie zorganizowane
szczeki_yyybodyvariala napewno nie zrobil nate adams. To, ze gosciu mial niebieskie ciuszki to nie znaczy, ze to byl nateadams. Zrobil go Chuck Carother jak juz napsial SDSW
Pozatym 10sekund szukania na google: http://expn.go.com/expn/summerx/2004/story?id=1853152
W ramach przyznania sie do winy kupisz mi snickersa w Szklarskiej. EOT