j.w co lepsze nagolenniki masochista + ochraniacze na kolana czy zintegrowane ochraniacze na golenie i kolana 661 Race Lite. waham sie miedzy tymi produktami, bo cena ta sama. oceniajcie pod wzgl. chronienia i wygody, najlepiej ci co mieli z nimi stycznosc ;]
KRK nie są produkowane w Polsce tylko w Tajwanie w tej samej fabryce co SIXSIXONE czy PRYME. Taka sama jakość tylko inny kolor.
pozdr
gringo pisze:polski produkt kupuj ;d ?? tylko mi to przychodzi na mysl ;]
piszcie piszcie co lepsze =p nie tylko pod wzgl. ze polskie tylko pod wzgl. jakosci =]
wez krk :D naprawde polecam, jak ostatnio przymierzalem 661 to nie byly tak wygodne jak krk, mialem juz w nich pare gleb, na asfalcie, czy na ziemi, naprawde duzo wytrzymuja, jak je wezmiesz, napewno bedziesz zadowolony, ja ich teraz na nic innego nie zamienie
krk na nogi cholernie niewygodne, ale nie zsuwają sie, ja mam ochraniacze na patent;] czyli połączenie masochistów z 661 i nic sie nie zsuwa jest wygodnie i zajebiscie ;]
roznica miedzy Race Lite a Race wynosi ok. 40zł
ale nie zawsze bo kumpel kupił ostatnio Race za 135 na allegro noweczki :)
wiec czasami nie trzeba nawet dokładać :P wiadomo ze takie okazje nie czesto sie zdarzają no ale są :)
pzdr
(jak sie zdecydujesz na 661 to bierz Race! :P)
Wygląda jak 661 a jest tańsze sporawo. A tak w ogóle to najlepszy jest Dainese. Szkoda tylko że trzeba na to się tak makabrycznie z kasy wysypać... Za cenę zbroi Dainese masz takiego Black Boxa i wakacje nad morzem albo Marcoka z allegro :D