no to możemy w poniediałek to tam coś ustalimy! Około 12 pod zoo (przypominam że autobus z cracovi odjeżdza 11,40) Jak by co to ja jutro też jestem w lesie i może na rynku...
z kamedułami nie pogada bo mają przysięge milczenia,a ty szczęki jak coś chcesz na forum zapodać to miej trochę rozumu i kultury bo robienie ostrych droopów i lanie w pory na zawołanie klasyfikuje cie między mopem a odkurzaczem,w kwesti intelektualnej OCZYWIŚCIE
PODOBNO BRAT MAXYMILIAN czy jak mu tak może gadać bywa na poczcie na Bielanach na osiedlu wojskowym
trzeba łapać braciszka na bielanach jak jest "samolot" on tam papierki na poczcie załatwia jak go zobacze to zagaje w tym temacie ale pewnie będzie error
musicie wiedzieć ze to potrwa sporo czasu, u nas mamy przyzwolenie gminy i władz ,(dali nam łąke jak tylko sie zapytaliśmy ) , mamy projekt , firmy budowalne nawet juz oglądąły teren a i tak musimy czekać do nastepnego roku ponieważ pwszystkie pozwolenia budowalne to nie hop siup.
A pomysł budowy by juz w tamtym roku..
krakus_dh,byłem na poczcie i mnicha podobno trudno namierzyć ale paniusia mówiła ze można spróbować uderzyć do kamedułów w niedziele tylko myśle żeby poszedł ktoś kumaty,wiesz elokwencja miłóść do bliżniego itd...
A ja sie tam wypowiadał nie bede, ale wydaje mi sie ze możecie w odpowiedzi od włądz miasta usłyszec... "Mało wam ku*** tras w Lesie Wolskim ??" Niby chcecie legala ale nie-legala to tam jest od groma, gdzie by sie nie odwrócic to sie na trase trafia... i z tym moze byc problem...
ale to tylko takie moje drobne przemyslenia co mi sie włąsnie nasuwają ..
motomysz tylko jakby się coś zalatwiało legalnie to oni nie mogą użyć takiego argumentu... przecież my niewiemy coto za trasy jakoś dziewnie zbudowanie nigdy tam niejeździmy... więc co.. :P.. hcemy legalną profesionalną traske... rozumiesz? :)
ja polecam wesola polane czy jakos tak teren wg mnie dobry nie najdluzszy ale sadze ze da sie jakos rozsadnie zagospodarowac, jest to kolo ul.kasztanowej zjazd jest od zoo(przez panienskie skalki) i kopca mozna rowniez dobrze zagospodarowac zjazdy. dalej rownolegle do stoku plynie rzeczka (prawdopodobnie odchody z z00. wg mnie idealnie tylko zalatwic formalnosci w miescie poczekac do wiosny zeby nie bylo duzo trawy i ziemia miekka no i zalatwic sobie ziemie i rece do roboty pzdr