Co polecacie za ok 2000 - 2500zł?
-
- Kontakt:
Co polecacie za ok 2000 - 2500zł?
Witam wszystkich.
Jesten poczatkujacym rowezysta w temacie dualu i d-jampingu. W tym sezonie zdecydowalem ze chce sobie kupic rowerek. Tylko teraz mam ogromny problem co wybrac? Skladac na jakiejs taniej ramie czy moze wziasc z promocji ze sklepu TREKA Brusiera1 za 2000 zl. Pozatym jaki rozmiar ramy byl by dlamnie najlepszy. Bylem pewien ze przy moich 182 cm wzrostu 15 bedzie odpowiednia gdyz taka rame (POINT) ma moj kompel i nawet wygodnie sie jezdzilo. Jednak mam spore watpliwosci po tym jak wsiadlem na 13 Dragstar innego kolegi i jezdzilo mi sie jeszcze lepiej. Wiec jaki rozmiar jest odpowiedni dla mnie? 14?? Aha i wracajac jeszcze do Treka Bruisera1 to w sklepie jest on wystawiony za 2000 jednak jego osprzet niepokrywa sie z tym co jest podane na stronce i w katalogu. Nie ma on amora z przodu i zespol napedowy jest inny. Jutro sie dokladnie rozejze. Jednak chcialbym wiedziec czy tak jest wszedzie czy to jest wyjaktowy sklep i ktos chce mi walka wkrecic.
Jesten poczatkujacym rowezysta w temacie dualu i d-jampingu. W tym sezonie zdecydowalem ze chce sobie kupic rowerek. Tylko teraz mam ogromny problem co wybrac? Skladac na jakiejs taniej ramie czy moze wziasc z promocji ze sklepu TREKA Brusiera1 za 2000 zl. Pozatym jaki rozmiar ramy byl by dlamnie najlepszy. Bylem pewien ze przy moich 182 cm wzrostu 15 bedzie odpowiednia gdyz taka rame (POINT) ma moj kompel i nawet wygodnie sie jezdzilo. Jednak mam spore watpliwosci po tym jak wsiadlem na 13 Dragstar innego kolegi i jezdzilo mi sie jeszcze lepiej. Wiec jaki rozmiar jest odpowiedni dla mnie? 14?? Aha i wracajac jeszcze do Treka Bruisera1 to w sklepie jest on wystawiony za 2000 jednak jego osprzet niepokrywa sie z tym co jest podane na stronce i w katalogu. Nie ma on amora z przodu i zespol napedowy jest inny. Jutro sie dokladnie rozejze. Jednak chcialbym wiedziec czy tak jest wszedzie czy to jest wyjaktowy sklep i ktos chce mi walka wkrecic.
Ten w sklepie jest pewno model z 2004 a na stronie podają 2005.
A szczerze mówiąc to najlepiej jest składać samemu kupujesz to co ci najbardziej odpowiada i masz możliwość złożenia swojego Dream bika.
A jak chcesz coś około 2 tys. to looknij jeszcze to
http://www.velo.com.pl/www_rowery2005/w ... _dirt4.htm
A szczerze mówiąc to najlepiej jest składać samemu kupujesz to co ci najbardziej odpowiada i masz możliwość złożenia swojego Dream bika.
A jak chcesz coś około 2 tys. to looknij jeszcze to
http://www.velo.com.pl/www_rowery2005/w ... _dirt4.htm
http://www.giant-bicycle.com/pl/030.000 ... odel=10223 a oto jakis link zebys wiedzial o jaki sprzet mi chodzi.
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
-
- Lokalizacja: Kielce, a w weekendy Wolbrom tudzież Kraków... światowy człowiek jestem:P
- Kontakt:
2000-2500zł mówisz? Hmm... ostatnio złożylismy 3 rowerki w tej kasie na johnymm bravo + SR Duro 130mm na naprawdę fajnym osprzęcie... ludzie chwalą ten sprzęt, jakbyś chciał to zapodam fotki tychze rowerków jak znajde gdzieś na dysku. poza tym składając rower, sam wybierasz komponenty (oczywiście dostępne w odpowiednim przedziale cenowym)... także składasz rower "pod siebie". Poza tym przy skłądaniu takiego rowerka dajemy naprawdę spore upusty:-) więc jakby co to zagadaj na priv.. powiem Ci co i jak... pracuje u znajomego w sklepie/serwisie rowerowym, czesto też na allegro wystawiamy set`y (rama+amorek+ jakiś gratis), nick: extreme-bike
Rozyeb Team Wolbrom | Extreme-Bike shop Wolbrom
Jeżdze od niedawna na lekko zmodyfikowanym UndergroundDircie... cały nowy w detalu kosztowałby około 2800 zł .. i jexdzi sie BOSKO :)
Wyszedł mi z tego zjabiesty rower. Jeździłem na wielu "tanich" rowerach ale wydaje mi sie ze geometria Dirta jest o niebo lepszy od geometri dragów, pointów czy innych Prodigy. Mówie bardzo powaznie :)
Wyszedł mi z tego zjabiesty rower. Jeździłem na wielu "tanich" rowerach ale wydaje mi sie ze geometria Dirta jest o niebo lepszy od geometri dragów, pointów czy innych Prodigy. Mówie bardzo powaznie :)
Ja ci proponuje moj rower: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57905210
nie zlozysz za taka kase roweru na taniej ramie, shermanie, osprzecie NS, Truvativa itd.
nie zlozysz za taka kase roweru na taniej ramie, shermanie, osprzecie NS, Truvativa itd.
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
ja bym zlozyl bo wiesz co masz i masz lepiej bo masz co chcesz:P a tak powaznie to bym kupil rame do tysiaka dobrego amorka najlepiej cos z marcokow starych wylapiesz cos na allegro i osprzet jakis i tak sie kazdy pierdoli wiec nie wazne jaki wazne to hamulce, rama , amor , obrecze i swiatelka:D
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Hmmm,ja na twoim miejscu bym sie dobrze zastanowil nad propozycją SDSW,rama jako taka wytrzyma troche czasu jakis rok dwa,najwyzej draga sobie kupisz,amor to czysta poezja i tu nie ma co sie rozpisywac,kolka tez mocne i wytrzymale,osprzet na dobrym poziomie,naprawde przemyslalbym tą propozycje,ale w ostatecznosci chcesz cos nowego to moze sprobuj takie setupa:
rama drag
stery vp-41
kiera np shmana racing
mostek np paazaz
kola na excaliburach z czarnymi raichamanmi i piastami grimeczki
suport jakis fsa power pro na kwadrat
oponki ninje
pedaly da bomb da pedal
Ten setup masz za jakies 1200zł po upustach w rowerowy.com
zostaje ci potem 1300zł czyli:
amor dj 2005 za 800
korby np rpm na kwadrat130-140zł
gripy velo skrecane za 25zł
siodlo mc selle za 30zł(naprwde miekkie i dobrze sie lapie do no handow)
przezutka np acera za 40zł z allegro
lancuch jakis shimano 8 rzedowy na zapinke za 30zł
pancerze i linki 20zł,
hamulec tektro aquila 130zł
podkaldki pod mostek,zacisk pod sztyce i detki i opaski na kola za reszte i masz zajebsity sprzecicho no i klameczki jeszcze
rama drag
stery vp-41
kiera np shmana racing
mostek np paazaz
kola na excaliburach z czarnymi raichamanmi i piastami grimeczki
suport jakis fsa power pro na kwadrat
oponki ninje
pedaly da bomb da pedal
Ten setup masz za jakies 1200zł po upustach w rowerowy.com
zostaje ci potem 1300zł czyli:
amor dj 2005 za 800
korby np rpm na kwadrat130-140zł
gripy velo skrecane za 25zł
siodlo mc selle za 30zł(naprwde miekkie i dobrze sie lapie do no handow)
przezutka np acera za 40zł z allegro
lancuch jakis shimano 8 rzedowy na zapinke za 30zł
pancerze i linki 20zł,
hamulec tektro aquila 130zł
podkaldki pod mostek,zacisk pod sztyce i detki i opaski na kola za reszte i masz zajebsity sprzecicho no i klameczki jeszcze
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com
-
- Kontakt:
Składać albo a-gang a.m. W wielu sklepach jest tak, że jeśli chcesz wymienić część to nie płacisz za nią ceny brutto tylko płacisz różnicę. Wiec jesli masz RST Gila Plus TC czy co tam jest to ona kosztuje 270 zł bodajze. Wiec na amora już masz 771 zł. Teraz masz dwa wyjścia:
a) spytać się ich, czy nie mają jakiegoś bombera starego
b) wsadzić sobie zwykły sztywny widelec za 30 zł, który na drugi dzień wymienisz na uzywanego bombera kupionego na allegro
a) spytać się ich, czy nie mają jakiegoś bombera starego
b) wsadzić sobie zwykły sztywny widelec za 30 zł, który na drugi dzień wymienisz na uzywanego bombera kupionego na allegro
Shut up, when I'm talking to you!
-
- Kontakt: