Straty po belchatowie

Silent
Kontakt:

Straty po belchatowie

Post autor: Silent »

Piszcze co wam nie wytrzymalo na trasie i jakie czasy kreciliscie. Ja mialem 2.24 za pierwszym przejazdem (z gleba) i 2.08 za drugim. bike na szczescie wytrzymal :)
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
patyk_lks
Kontakt:

Post autor: patyk_lks »

Ja mialem oba czasy po 1:47...Powiększyło się jedynie pęknięćie mojego a-ganga pod głowką.
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

A były jakieś poważne gleby ludzi?
I jak macie foto zapodajcie :)
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
PaTyK
Kontakt:

Post autor: PaTyK »

a mi sie napinacz zgial<shit> a czas mialem slaby bo 2,11 ( prawie qrwa lezałem ale jakimś cudem sie wyratowalem)
a co do imprezy to byla naprawde zajebista!!
denus
Kontakt:

Post autor: denus »

napinacz dmr caly pokrzywiony i lancuch srama mialem chyba 2.08 ale jechalem bez lancucha(bez napendu) i dalem jedna kepe
www.TOTEMSHOP.pl
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

w pierwszym przejeździe zaplątałem sie w taśmy i miałem fatalny czas a w drugim żadna rewelacja ale zawsze lepiej niż w pierwszym (2,15)

czy ktoś wie czy kogoś zabrali helikopterem??

http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=14117 piętnaści fotek z zawodów,nic specjalnego ale zawsze to jakieś fotki(nie ja robiłem tylko moja dziewczyna więc mogę na nią zwalić :) )

pozdro
Enzo
Kontakt:

Post autor: Enzo »

Kogos z teamu i tyle wiem.
Widzialem m.in. Dh cyca- startowal przedemna 188 :P
Widzialem 1 rozwalona rame.
Swoj rozwalony blat, scentrowane kolo, rozwalona manetke, rozwalony lancuch i moje obolale....(sami wiecie co) po 1 niedolocie na ost. hopie.

Impra ogulnie byla spoko, ale bylo kilka wpadek. Jak to sie u nas mowi "nie odrazu Krakow zbudowano"

Procz tego poznalem grono wspanialych ludzi (gdy czekalismy na start).

Ogulnie mowiac bylo naprawde wypas :)
bart.ek
Kontakt:

Post autor: bart.ek »

jakie mniejwięce wymiary miala ta ostatnia hopa?? bo jezeli to jest wybicie
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=484226
to musialo się latać naprawdę daleko :]
Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

:D yo ziomale, nagrałem około 4 gleby na kamieniach, lecz było ich dużooo więcej :D Kostek się dość poważnie rozwalił i miał podejżenie pękniętej nerki :( mam nadzieję że nic mu nie jest. Za drugim przejazdem miałem 1:45, ale to przez to że wyleciałem lekko z profilu i jestem dupa :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

bart.ek była mała na maxa, nawet jakiś crossowiecją dawał :)
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Kuba_Szczecin
Kontakt:

Post autor: Kuba_Szczecin »

a niewiecie kto wygrał ??
ktos z Megasport Racing Team ( Banaszak, Ostaszewski, Miśkiewicz ) ??
Cesiu
Kontakt:

Post autor: Cesiu »

bart.ek to jest zdjęcie z maja , teraz było innr lądowanie. pierwszych piętnaście zdjęć jest z tych zawdoów teraz,te które są podpisane DaGrasso Downhill Challenge Bełchatów

Wojtazx15 może masz moją jak sie w eliminacjach wywaliłem i okręciłem o taśmy i nie umiałem z nich wyplątąc :P

pozdro
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale ta chopa wyglada tak jak kontra do zjazdu bez zadnego uplynnienia...

Nie wiem nie bylem, ale na fotach wyglada tak o \/ tylko pod mniejszym katem, czyli jak sie mega rozpedzic to tak w nia jebniesz ze szok...

No nie wiem sam jak to wygladalo na zywo, ale musialobyc fajnie, jak to zwykle na takich imprezach ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Wojtazx15
Kontakt:

Jodko :>
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

Cesiu możliwe ze mam :D ogólnie to na maxa szkoda że nie było podziału na juniorów i seniorów :/
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Silent
Kontakt:

Post autor: Silent »

ostatnia hopa faktycznie zrobila sie troche mala. jak po zawodach skakalismy zeby sobie triki robic to dolecialem na one foocie na plaskie i mi sie tak siodelko do dupy wbilo ze ledwo siedze teraz :P ale ogolnie fajnie tylko ktos tasmy pozrywal i w 1 przejezdzie zamiast skrecic to prosto pojechalem i sie na drzewie zawiesilem :D
It's not the bike you ride, it's how you ride your bike
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Enzo, to co nie zagadałeś, bo ja niemrawy byłem po tych dwóch glebach, jednej w drzewa, a drugiej po kamieniach :P Wyszedł mój brak doświadczenia, ale co, wkońcu jakoś się je nabywa :] U mnie z szprychy w tylnum kole, skrzywiony przedni zacisk (jak to się stało :|), poruchana manetka, kiera troche, skrzywiony hak do przerzutki, przerzutka troche pojechana...eeeee, szkoda gadać, ale rower dalej jeżdził :P 2 dni i będzie jak nowy :] Klimacik całkiem, tylko brakowało mi tam troche bikierów, jakoś tak mało :P Trasa hmmmmmmmm, dla mnie trudna, ale to moje pierwsze zawoy, niewiem jak dla innych, ale na sztywny to brrrrrr, trzęsie że szok :P Czasy, to pierwszy z dwoma nazwijmy to zboczeniami z trasy :P jakieś 2:17, a drugi na lighcie, ze wszystkim w dupie, żeby tylko gdzieś niewpaść to 1:58 :P Hopka na dole fajna, tylko wcale nie takie bydle, można większe walnąć :D Będą na freeridersach foty i filmy z drogi, to O_o, albo ja zapodamy (wymiatają akcje z mąką, ale polew :D:D:D:D i to z moim tatą za kółkiem :P :D). Ogólnie, fajnie było, tylko szkda, że te gleby, bo będę musdaił przy sprzęcie modzić, ale mam nauczkę :] Więc, do następnego :D

A co do podziałów, to rpztdałby się jeszcze na fiulle i HT :P Tylko nagrody byłyby skromniejsze :P
http://dhcyc.pinkbike.com
OziFr
Kontakt:

Post autor: OziFr »

a ja troszke jestem wkor.... bo mi 2 przejazdu nie zaliczyli bo jakis kolezka sie wypieprzyl i czasy sie popier...... i mi zaliczyli z pierwszego kotry jechalem na lajcie :( 1.44
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

A właśnie, jakiś film z tych kamieni albo z tych drzew na początku?? Tam dopiero masakra była :D
http://dhcyc.pinkbike.com
ODPOWIEDZ