hehe no jak wyzej te 2 ?? jak sie lubisz tak bawic to wyslij wzrok znajdziesz o wiele wiecej tego typu aukcji ,,, przewaznie dla sie dogadujesz a przez allegro zeby bylo bezpieczniej a suma zeby za duzo nie wydac
Stance to gówno. Mój kolega kupił ostatnio za 1zł (przez allegro) od jakiegoś frajera spod poznania Destroyera do streetu z bomberem Dirt Jam pro. Miały być super, ale amor przyszedł pękinęty i zgięty. ***** go oszukał. Więc teraz jakby qmpel sie zwrócił do allegro to oni by mu kazali tylko 1 zł zwrócić...dał za niego 1700 :/
jakie przekrety, czasami jak ktos sie z kims umowi na GG ze wezmie od niego amora a chce miec jakies zabezpieczenie to przez allegro robia transakcje i wystawia za mala sume amora zeby prowizji nie zaplacic :) 2,5% z 1zl to 2gr. a od sumy np. 500zl to juz 12,5zl :) proste
czasami sa tez dla komentarza (przewaznie) ale niektorzy robia tez tak jak ja opisalem
Kurwa jak coś kupuje na Allegro to tylko od sprawdzonych sprzedawców.
Nigdy nie kupuje od ludzi co ma po kilka komentarzy. I mnie tacy po prostu wkurwiają jacyś gówniarze sobie jaja robią popierdoleni ludzie kto ich spłodził
ja tak czesto robie wtedy ten co kupuje ma poprostu nieco taniej zawsze , a kto lubi placic zasranemu allegro ;] chyba nikt..
z ta anoda to przgiecie 1 dzien , debila szuka , pisalem do niego mail to powiedzial ze sie nie znam i ze sie czepiam....coz niektorzy sa frajerami i tyle..