Rama i amor ...
-
- Kontakt:
nie to akurat sie zgadzam ale np jak mialem pointa z pionowymi pomimo ze mocno kolo skreco przesunelo sie :/ i dupa poziome haki :) w pionowych nic takiego nie mialo by miejsca ;] no i nie ma rzecz jasna
fakt uniwersalne sa poziome ale jesli nie robisz singla nie ma po co brac takiej ramki...
fakt uniwersalne sa poziome ale jesli nie robisz singla nie ma po co brac takiej ramki...
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt:
sorry, że troche odbiegam od tematu, ale mam pytanie: czy w destroyerze można sobie zamówić dowolną geo tzn. czy można w wybranej ramie np. w jumpie pozmieniac projekt (wszystkie kąty, długości rur itd.) ?? bo slyszałem coś, że ktoś kąty zmieniał, ale jak jest z długością rur? bo w sumiejakby się dało tak zrobić to pod marką destroyera możnaby było zrobic własną ramkę i to ze stali więc wyjebioza, dodatkowo naspawać wzmocnień, kąt główki pod dwupólkę... ehhh rozmarzyłem się.. :D
-
- Kontakt:
może poszukac jakiegos a ganga były na allegro po 500 zł ... nie wiem bo jest jeeszce inny drop off na allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58725144 o jakis taki z tego roku rózni sie czyms od tego z 2004 (pozatym że brzydszy)??
no kiedyś wpadne
widziałem Cie jeździsz na ballisticu ds z drop offem i chyba hfx na 8' z tyłu jest tam w Siedlcach jakiś koleś na a gangu z wedge a tak wogle matka na przyszły sezon obiecała amor do 850zł to sie kupi a narazie jakiś dj pro starczy albo a gang 2004 albo 2005 z duro ... ale chyba poskładam na funworskie z tym dirt jamem proa poźniej sie sprzeda dj pro kupi sie dirtjumpera albo drop offa i jeszcze na tarcze zostanie..
widziałem Cie jeździsz na ballisticu ds z drop offem i chyba hfx na 8' z tyłu jest tam w Siedlcach jakiś koleś na a gangu z wedge a tak wogle matka na przyszły sezon obiecała amor do 850zł to sie kupi a narazie jakiś dj pro starczy albo a gang 2004 albo 2005 z duro ... ale chyba poskładam na funworskie z tym dirt jamem proa poźniej sie sprzeda dj pro kupi sie dirtjumpera albo drop offa i jeszcze na tarcze zostanie..