Ze wzgledu na zmiane ramy wymieniam juz pare innych rzeczy no i przyszło na kielnie...
Do tej pory jezdziłem na 58 cm bo lubie takie ale juz mam ich dosc, wiec jakie długosci polecacie do streetu dirtu lekkiego fr i zjazdu na ramie dualowej polecacie?
A teraz pytanie dajcie jakies modele kielni do 80zł które polecacie
http://cyklotur.com/go/_info/?user_id=18559 - jeżeli umiesz jezdzic a nie katować na siłe to polecam :D sam mam i mi sie dobrze jezdzi bo jest nie za wąska jak w xc i nie za szeroka
Podłączę się pod wątek, a nie będę zakładał nowy też dotyczący kierownic... :)
Otóż, nigdzie nie mogę znaleść informacji na jaki mostek jest kierownica NS Pure-4130 oraz to samo jest z mostkiem NS Moto - na jaką jest kierownicę? :)
no dolaczalm sie do pytania, ale w innym sensie. Tez zmienilem rame i ogolnie caly sprzet, wiem juz co chce kupic oprocz kiery. Mostek na pewno wezme radiatora elite i nie wiem co do tego?? myslalem nad pure i nad bad mama. a moze jest cos lepszego??
hmmm kiera do 80 zl - to bedzie raczej ciezko wyczaic cso dluzszego... ja swoja Kore Freeride kupilem za75 zl - 680mm i bardzo wygodnie mi sie na niej jezdzi....mostek mam do tego Tioge Cube...poszukaj czegos na allegro - zdazaja sie niezle kiery
no ja mam da bomba bar i jest super tylko mogła by być bardziej wygięta w strone jeżdza bo jest prawei że prosta na końcach jest minimalnie podgięta ,ale bardzo mocna i podchodzi po nią każdy mostek i do nije śa jeszcze podkładki.