ZRÓB TRIKA ! ! ! KONKURS ! ! !
-
- Kontakt:
Ogłaszam przerwę techniczną do poniedzialku w zwiazku z naszym wyjazdem do bełchatowa.
Strona bedzie dzialala ale nie beda nowe filmy zamieszczane przez brak jury.
Jezeli chcecie nas lapac na zawodach to Jacob bedzie na czerwonym RockyMountain Rm9 a Jurek na Niebieskim Nicolai Lambda.
Pozdrawiamy!
Strona bedzie dzialala ale nie beda nowe filmy zamieszczane przez brak jury.
Jezeli chcecie nas lapac na zawodach to Jacob bedzie na czerwonym RockyMountain Rm9 a Jurek na Niebieskim Nicolai Lambda.
Pozdrawiamy!
www.zrobtrika.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nagrody beda przyznawane od przyszlego tygodnia oczywiscie jezeli cos wejdzie naprawde ciekawego w ciagu tamtego tygodnia.
Chce tez przy okazji poinformowac ze filmy nie zawsze pojawiaja sie od razu w serwisie i zazwyczaj nigdy nie pojawiaja sie w weekendy gdyz jezdzimy na rowerach i robimy je wieczorami wiec prosze o cierpliwosc ludzie :-P
Chce tez przy okazji poinformowac ze filmy nie zawsze pojawiaja sie od razu w serwisie i zazwyczaj nigdy nie pojawiaja sie w weekendy gdyz jezdzimy na rowerach i robimy je wieczorami wiec prosze o cierpliwosc ludzie :-P
www.zrobtrika.pl
-
- Kontakt:
zrobtrika mam pytanie. Wyslalem filmik na adres konkurs@zrobtrika.pl po poludniu i do tej pory nie ma go w mojej galeri na stronie. Ile trzeba czekac na ukazanie sie filmiku?? Wyslalem wypelniony szablon a w zalacznikach plik .avi.
Wiecie co fajna sprawa taki konkurs ale....
to co sie dzieje na miescie jak jeden filmoje a 3-eci robi zdjecie drogiemu jak filmoje pierwszego to takie troche dziwne? Napewno wystapienie w takim filmie to cos ale to jest wyscig szczorow ludzie dajcie sobie troche luzu zdazycie maciej eszcze czas zeby dopracowac tricki i pokazac sie z jak najlepszej strony ! ( ja odpadam z tej chorej konkurencji o nie wiadomo co ? ) to tylko film pomyślcie jak fajny film juz kazdy z was zrobil wystarczy dodac muze ! Hahaaa....
Powodzenia dla najlepszych
to co sie dzieje na miescie jak jeden filmoje a 3-eci robi zdjecie drogiemu jak filmoje pierwszego to takie troche dziwne? Napewno wystapienie w takim filmie to cos ale to jest wyscig szczorow ludzie dajcie sobie troche luzu zdazycie maciej eszcze czas zeby dopracowac tricki i pokazac sie z jak najlepszej strony ! ( ja odpadam z tej chorej konkurencji o nie wiadomo co ? ) to tylko film pomyślcie jak fajny film juz kazdy z was zrobil wystarczy dodac muze ! Hahaaa....
Powodzenia dla najlepszych
http://armyoftwo.pinkbike.com/