UZYWANE AMORY--WARTO????
UZYWANE AMORY--WARTO????
PYTANIE DO LUDZI KTORZY SIEDZA W TEMACIE:
-CZY WARTO KUPOWAC UZYWANE AMORY (1-2 LETNIE) CHODZI MI O MARY DH/FR TYPU SUPER T, SHIVER, MONSTER??
-I NA CO ZWRACAC SZCZEGOLNA UWAGE W PRZYPADKU KUPNA??
-CZY WARTO KUPOWAC UZYWANE AMORY (1-2 LETNIE) CHODZI MI O MARY DH/FR TYPU SUPER T, SHIVER, MONSTER??
-I NA CO ZWRACAC SZCZEGOLNA UWAGE W PRZYPADKU KUPNA??
-
- Kontakt:
...Ale szansa ze trafisz na uzywany amor bez rys jest taka jakbys mial znalezc milion zlotych na ulicy. I nie zrazaj sie tym bo ryski to ryski, i powstaja najczesciej przez ocieranie rowerem o cos (Np o drzwi od tramwaju itp).
A amor uzywany musi plynnie chodzic, nie miec luzow, MOCNO porysowanych goleni i innych takich *******. A jak ktos bedzie chcial Ci sprzedac Super Monstera za 300zł to sie zastanow ;>
A amor uzywany musi plynnie chodzic, nie miec luzow, MOCNO porysowanych goleni i innych takich *******. A jak ktos bedzie chcial Ci sprzedac Super Monstera za 300zł to sie zastanow ;>
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
No ja bardzo zalecalbym spojrzec do srodka !!!!
Bo moze cos byc polamane albo wrecz brakowac :)... ahhh i jak sa bajery typu blokada skoku to sprawdzic czy trzyma dlugo :P i czy ogolnie wszystkie pokretla dzialaja
+ golenie gorne (wzglednie dolne w USD) czy nie ma rys......
No i tak ogolnie czy nie ma sladow jakiejs roboty OBCEJ :P
Bo moze cos byc polamane albo wrecz brakowac :)... ahhh i jak sa bajery typu blokada skoku to sprawdzic czy trzyma dlugo :P i czy ogolnie wszystkie pokretla dzialaja
+ golenie gorne (wzglednie dolne w USD) czy nie ma rys......
No i tak ogolnie czy nie ma sladow jakiejs roboty OBCEJ :P
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera
zalezy tesz jakiej firmy amorek qpujesz..
ja qpiłem keidys rst gile od qmpla za 100..pozyła 6 miehów..potem qpiłem z5 od typa z allegro za 500 złyh i pokatowałem go rok i sprzedałem -a amor hodził jak nowy mimo ze mu stuknie niebawem 3 roczek..zadnyh luzów,zero rysek-praca po prostu rewelacyjna..
najlepiej qpic amora od jakies xc-owca..bo oni amorów nie katujom:)
ja qpiłem keidys rst gile od qmpla za 100..pozyła 6 miehów..potem qpiłem z5 od typa z allegro za 500 złyh i pokatowałem go rok i sprzedałem -a amor hodził jak nowy mimo ze mu stuknie niebawem 3 roczek..zadnyh luzów,zero rysek-praca po prostu rewelacyjna..
najlepiej qpic amora od jakies xc-owca..bo oni amorów nie katujom:)
live fast
die young
die young
no ode mnie mozesz kupic boxxera (uzywanego ale w bdb stanie technicznym) :]
wiecej info na gg 1707026 lub robert-scislowicz@neostrada.pl
wiecej info na gg 1707026 lub robert-scislowicz@neostrada.pl
http://cosmos.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
amorki, oh nte amorki...
Pewnie, ze warto 2 letni amorek z wysokiej pki cz nw stanie tech. bdb, gorzej czasami z wizualnym mona kupi juz od 1/2 do 1/3 ceny!!!
Mj kumpel ostatnio sprzeda Juniora T 2 letniego za 1200zl w stanie tech. bdb.
Mj kumpel ostatnio sprzeda Juniora T 2 letniego za 1200zl w stanie tech. bdb.
Hej co mam kupić?? Dangerous MIke czy DunCon Tosa Inu!!
jezeli mialbys kupowac uzywany amor z usa bezposrednio od goscia ktory sprzedaje... to niestety musisz mu zaufac w 100% i najpierw wplacic kase. wtedy dopiero on ci wysle paczke, inaczej nie masz co liczyc ze sie zgodzi na to:) kumpel tak sciagal monstera z usa i wszystko bylo ok:)
Bike Team Rzeszów --> http://btr.glt.pl