ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ...
haha, coś mi się zdaje, że koleś podstawówki nie ukończył <lol2> W tym "amorku" z przodu też coś jest nie tak :P Dajecie kupujemy, ale niech on to przetestuje na tych 4 metrach =D
A moze ktoś z Poznania sie z nim umówi na "odbiór osobosty poza allegro" a ktoś inny z boku bedzie foty pykał :) i niech koles pokaze jak sie na tym skacze :P
No napisal koles ze przod ma 24".
A tyl ma rzeczywiscie sztywny :|
No i ta dwu-jednopolka z przodu - buhahahaha.
Chcialbym zobaczyc tego kolesia co to sprzedaje, zwlaszcza jak na tym jezdzi :P
Napisałem do niego z zapytaniem jakim cudem on wyciągnął z tego 19cm, coś tam jeszcze, że nie wydaje mi się, żeby zaliczał na tym takie dropy i że żal mi frajera który to kupi.. a on mi pięknie odpisał :
"---- Wiadomość Oryginalna ----
Moze twoj stary jest frajerem i moze mu akurat mu sie on spodoba tz kurwa cymoknieta w dupe przez pelikany szmato!!!!!!!
Nara frajeze pozdrow brata i starego tez frajera!!!!!!!!!!"
wydaje mi sie ze orginalnie ta rama to jakis best byl moj kumpel ma besta tylko bez tej rurki prostokatnej na gorze, ale jaki problem tak "ulepszyc" ? :D
a amor to prototypowy marcok nastepca 66rc czyli 77wsk "wiejski sprzęt kaskaderski" :D