Manitou STANCE - OPINIE POSIADACZY
-
- Kontakt:
Manitou STANCE - OPINIE POSIADACZY
Siema,
chcialbym conieco dowiedziec sie o Stance'ach - wady, zalety,
gdzie można kupić tanio (adresy sklepow rowerowych)
przedewszystkim WAGA (ale ważona przez was - posiadaczy)
piszcie wszystko co wiecie o nich ;-)
chcialbym conieco dowiedziec sie o Stance'ach - wady, zalety,
gdzie można kupić tanio (adresy sklepow rowerowych)
przedewszystkim WAGA (ale ważona przez was - posiadaczy)
piszcie wszystko co wiecie o nich ;-)
Ja mam stanca flowa 100-130........jak dla mnie zajebisty, a jedyna wada jest to ze schodzi anoda,katuje go naprawde mocno przedwszystkim w dircie i streecie , jest naprawde bardzo sztywny ,katuje 180,360 a on narazie caly :) dla mnie praca spoko,choc jest o wiele inna niz praca marzocchow(zalezy kto co lubi) a co do wagi to napewno nie wazy tych 3 kg co jestt w katalogu(jest sporo lzejszey od dj3), ja ogolnie bardzo polecam..........
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=47435
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ludzie nauczcie sie ze QR to inaczej Quick release i ten system (QR20) to wynalazek bombera na szybkozamykacz do sztywnej osi.... zaden inny amortyzator nie ma takiego systemu!!!!!oś qr20? gdzie go kupiles i za ile ?
manitou maja hex lock nie wiem czy ten stary system nadal funkcjonuje ale blagam was nie QR20.... troche to jak powiedziec ze w toyotach stosuje sie v-tec :///
www.trialshop.pl
tu masz wszystko i na temat ---> http://teje.pl/news.php?readmore=17
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
-
- Kontakt:
Swistak1989 pisze:i znowu chcialem tylko zaznaczyc, ze QR20(tm) patent zastrzezony przez Marzocchi. Uzywajcie prosze stwierdzenia- sztywna os :P znowu sie doczepiam, ale trzeba sie w koncu nauczyc tego :PPPPPPP
ludzie nauczcie sie ze QR to inaczej Quick release i ten system (QR20) to wynalazek bombera na szybkozamykacz do sztywnej osi.... zaden inny amortyzator nie ma takiego systemu!!!!!
hehe a ja zawsze myślałłem, że QR to na polski średnica :P
street:P