NOWY FILM DO SCIAGNIECIA
"To na pewno nie sa podstawy. :/"
A widzisz, nie wiem uwierz mi na słowo, czy coś że zrobiłbym to samo co on [oprócz tego manuala bo jakoś mnie do tego nie ciągnie] i uważam że też umiem podstawy...
troche z dirtu, troche ze streetu, z fr jebałem najwięcej 2,5m dropa ale nie miałem jakichś tam barier psychicznych żeby większego jebnąć i tyle, nie uważam że jestem mega zajebisty bo musze popracować nad paroma rzeczami i tyle
widze że na tym forum nie można miec odmiennego zdania bo za chwile komuś coś nie pasuje... wyjdźcie na rower, nauczcie sie chociaż tego co ten koleś umie na filmie a nie tutaj mi pierdolcie że ja jestem lama bo mam inne zdanie i tyle
film będzie jak kamera będzie
**** nie pisze tu już, nie mam na to czasu bo jeszcze napisze że ktoś inny nie ma racji to mnie tu zjedzą...
aaaaa
A widzisz, nie wiem uwierz mi na słowo, czy coś że zrobiłbym to samo co on [oprócz tego manuala bo jakoś mnie do tego nie ciągnie] i uważam że też umiem podstawy...
troche z dirtu, troche ze streetu, z fr jebałem najwięcej 2,5m dropa ale nie miałem jakichś tam barier psychicznych żeby większego jebnąć i tyle, nie uważam że jestem mega zajebisty bo musze popracować nad paroma rzeczami i tyle
widze że na tym forum nie można miec odmiennego zdania bo za chwile komuś coś nie pasuje... wyjdźcie na rower, nauczcie sie chociaż tego co ten koleś umie na filmie a nie tutaj mi pierdolcie że ja jestem lama bo mam inne zdanie i tyle
film będzie jak kamera będzie
**** nie pisze tu już, nie mam na to czasu bo jeszcze napisze że ktoś inny nie ma racji to mnie tu zjedzą...
aaaaa
-
- Kontakt:
eee on ma 17 lat? to nic specialnego , chodzi mi o jego technike.
Nasi 17 i 18 latcy [ nie mowie o sobie ] , jezdza tak a nawet lepiej...
z tego polowa startuje w zawodach juz, [ maflik romet etc ],
nie mowie ze jezdzi zle, jezdzi napewno lepiej odemnie:) ale nie jest to zadna rewelacja, a podniecilem sie tylko ta miejscowka
A wlasnie co do tych stair gapow: to zaliczylem jump z tej samej wyskossci [ murek ] tyle ze na plaskie, bylo tam z 1,7 [ cala piaste stx pogielo... ]
Nasi 17 i 18 latcy [ nie mowie o sobie ] , jezdza tak a nawet lepiej...
z tego polowa startuje w zawodach juz, [ maflik romet etc ],
nie mowie ze jezdzi zle, jezdzi napewno lepiej odemnie:) ale nie jest to zadna rewelacja, a podniecilem sie tylko ta miejscowka
A wlasnie co do tych stair gapow: to zaliczylem jump z tej samej wyskossci [ murek ] tyle ze na plaskie, bylo tam z 1,7 [ cala piaste stx pogielo... ]
chyba ktoś mnie nie zrozumial dobrze że ktos ma swoje zdanie ale on ocenił mojego kumpla na podstawie tego filmu a on tam jeździl an okolo 50% i naprawde nie uważam że to co on umie to sa podstawy nie wiem w jakim celu ten filmik ukazal sie tutaj napewno nie po to by wszyscy bili brawa nie wnikam w to ale ja mam swoje zdanie podparte dowodami ( w postaci jazdy z nim) i swojego zdania będe bronił ani on ani ja nie uważam że jest jakimś mega wymiataczem bo mu brakuje do tego jeszce sporo nie chcialem wywoływac burzy no coż zmilcze reszte (tak ja to robiłem zazwyczaj)
www.mud-brothers.com
Koleś jest w pożądku. Ja też mam 17 lat (no prawie 18) i robie większe rzeczy, ale mam Monstera i 130mm pod dupskiem. Znajdzie się kasa to koleś bedzie coraz lepszy i będzie mógł sobie na więcej pozwolić. Ogólnie spoko film. Jestem pełen uznanania co do nakładu pracy włożonego w budowę tych tras. Mi nigdy nie chce się sypać stolika. :)
http://www.pajacyk.no-ip.pl
............no comment.............
kolo potrafi jezdzic .....ale znam wiele osob w tym wieku ....z podobnym sprzetem i tez dobrze sobie radza
bardziej mnie martwi cos innego.......jesli mnie wzrok nie myli to "CHUZIEK"
jezdzi na delcie....bez dodatkowej polki.....wiec powiedzcie mu niech ja sobie dorobi ba jak mu korki wyjebia to skonczy sie jego kariera ! ! ! !
kolo potrafi jezdzic .....ale znam wiele osob w tym wieku ....z podobnym sprzetem i tez dobrze sobie radza
bardziej mnie martwi cos innego.......jesli mnie wzrok nie myli to "CHUZIEK"
jezdzi na delcie....bez dodatkowej polki.....wiec powiedzcie mu niech ja sobie dorobi ba jak mu korki wyjebia to skonczy sie jego kariera ! ! ! !
amortyzatory RST maja to do siebie ze lubia strzelac korkami ( tymi od regulacji .....dla tego robi sie dodatkowa polke z aluminium ktora sie wklada pod mostek aby taki KOREK nie jebnal uzytkownikowi tego amora w OKO !
- jest jeszcze inne wyjscie mozna dorobic metalowe korki bo one raczej nie "wystrzela".......
- jest jeszcze inne wyjscie mozna dorobic metalowe korki bo one raczej nie "wystrzela".......