sposoby na dresa - UWAGA WROCLAW
sposoby na dresa - UWAGA WROCLAW
w skrocie,\
dzis o 15.00 w centrum wroclawia przy skrzyzowaniu hallera i gajowickiej ( obok jednostki wojskowej ) w poblizu Koenig'a ( serwis rowerowy i narciarski )
gdy czekalem na przystanku na autobus ,przy tym bloku mieszkalnym z klatkami z zalomami, 136 ( w strone szpitala kolejowego ->powstancos sl )napadlo mnie 2 dresow
chcieli kase i komore....
kasy nie dostali
komory takze
jeden dostal w ryj i elegancko sie oddalilismy wzajemnie w trybie ekspresowym. :-).....oczywiscie polska znieczulica w pelni sprawna - zero reakcji od ludzi przechadzajacych sie po chodniku w promieniu 5 metrow.
czego bym chcial od was ?
jakies sposoby bardziej efektywne na dresa ?
chodzi mi o jakies srodki
gazy drazniace czy cos takiego
wiecie, chcialbym zeby w przypadku kolejnych spotkan koles dostal ciut po nosie, ale tez zeby mu krzywdy nie zrobic za wielkiej, nie szukam zadnych problemow,
kosa straszak i inne odpadaja, chodzi mi o jakies gazy/zele bo to skutecznie, czy na allegro, badz gdzie we wrocku moge cos takiego dostac? co mnie nie wyplucze z kasy ? slyszalem ze gaz na psy staje sie coraz popularniejszy.. i obowiazkowo zeby bylo legalnie z prawem, a nie jakies gowna o ograniczeniach 18 lat ( bo te koncze za pol roku ) i samowolka
czytalem topic o gazach....ale szczerze
taki tam balagan
ze niewiele sie mozna dowiedziec.
w skrocie jeszcze raz - jakis drazniacy gaz/zel tani, ktory nie zrobi na trwale krzywdy.
dzis o 15.00 w centrum wroclawia przy skrzyzowaniu hallera i gajowickiej ( obok jednostki wojskowej ) w poblizu Koenig'a ( serwis rowerowy i narciarski )
gdy czekalem na przystanku na autobus ,przy tym bloku mieszkalnym z klatkami z zalomami, 136 ( w strone szpitala kolejowego ->powstancos sl )napadlo mnie 2 dresow
chcieli kase i komore....
kasy nie dostali
komory takze
jeden dostal w ryj i elegancko sie oddalilismy wzajemnie w trybie ekspresowym. :-).....oczywiscie polska znieczulica w pelni sprawna - zero reakcji od ludzi przechadzajacych sie po chodniku w promieniu 5 metrow.
czego bym chcial od was ?
jakies sposoby bardziej efektywne na dresa ?
chodzi mi o jakies srodki
gazy drazniace czy cos takiego
wiecie, chcialbym zeby w przypadku kolejnych spotkan koles dostal ciut po nosie, ale tez zeby mu krzywdy nie zrobic za wielkiej, nie szukam zadnych problemow,
kosa straszak i inne odpadaja, chodzi mi o jakies gazy/zele bo to skutecznie, czy na allegro, badz gdzie we wrocku moge cos takiego dostac? co mnie nie wyplucze z kasy ? slyszalem ze gaz na psy staje sie coraz popularniejszy.. i obowiazkowo zeby bylo legalnie z prawem, a nie jakies gowna o ograniczeniach 18 lat ( bo te koncze za pol roku ) i samowolka
czytalem topic o gazach....ale szczerze
taki tam balagan
ze niewiele sie mozna dowiedziec.
w skrocie jeszcze raz - jakis drazniacy gaz/zel tani, ktory nie zrobi na trwale krzywdy.
ten koleś pode mną to ***** :D:D
-
- Kontakt:
ja mam jeden bardzo skuteczny gorąco polecam ;]:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_maszynowy_M60
http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_maszynowy_M60
Ja jestem z Wrocławia i powiem szczerze ze jeszcze nie spotkalem sie z takimi objawami agresji. Ja jednak jest zdania, ze nalezy polegac na swoich umiejetnosiach. Nie wiem jak jest u ciebie z kultura fizyczna i umiejetnosciami walki. Ale jak juz chcesz to kup sobie gaz (poszukaj bo byl ostatnio taki topic na forum ). Ja osobiscie mam zawsze przy sobie noz, ale tylko po to by w razie wypadku wsadzic sobie w lape i usztywnic piesc.Pozdrawiam
'Wszystko zaczyna sie w glowie' - Arnold Schwarzenegger.
-
- Kontakt:
jak Ci się nie chce chodzić na jakieś szuki walki to ściągnij sobie film o streetfightingu czy streetbixingu, koleś prezentuje jak w "prosty" sposób możesz kogoś uszkodzić
w pierwszej minucie oglądania podejrzewam, że już będziesz wiedział czemu dużo osób dostaje wpierdol jak chce komus przypierdolić
"kości się szybko łamią, ale długo zrastają"
jak mi kumpel odda płytę to napiszę pełną nazwę, a zassałem z muła
w pierwszej minucie oglądania podejrzewam, że już będziesz wiedział czemu dużo osób dostaje wpierdol jak chce komus przypierdolić
"kości się szybko łamią, ale długo zrastają"
jak mi kumpel odda płytę to napiszę pełną nazwę, a zassałem z muła
Filmy tego typu nic ci nie dadza stary... Naogladasz sie tylko, pozjniej pojdziesz na ulice zaczeniesz cfaniaka zgrywac i zaloze sie ze dostaniesz wpiernicz od pierwszego lepszego leszcza. Do tego potrzebne jest doswiadczenie, znajomosc ruchow, ustawienia nog, przewidywalnosc zachowania przeciwnika. Takie filmny mnie tylko rozbawiaja, Pozdrawiam
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam trenowalem AllMountain sztuki walki 4 lata i wiem ze bez doswiadczenia nic nie osiagniesz. Ogladniesz filmik i co? Sadzisz ze bedziesz lepszy od kogos ktory trenuje to pare razy tygodniowo przez kilka lat? Moze i bedziesz wiedzial jaka dzwingnie zrobic, a co jesli ci sie nie uda? Wtedy juz nie bedziesz mogl sobie ogladnac filmu.Pozdro