Qmpel kupił pancace'i i od razu były w nich luzy. Jak je skręciliśmy to zaczęły wydawać dziwne dźwięki. Ja mam Wellgo LU508, i jestm z nich naprawdę zadowolony. Piny są dłuższe niż w pancace'ach, jak się zjadą to łatwo je wymienić, gwintów w pinach nie zerwę, a do tego są duże i wygodne.
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
Podstawowa zaleta wellgo to piny jednak w moich 2-óch parach z rzędu wyrobiły sie tuleje i nie nadawały sie już do niczego. W sumie na dwóch parach wellgo przejeździłem rok :/ A teraz mam authorky na maszynach skręcane na ampula i działają :) A dorwałem je za 100 zł. Więc poszukaj ew innych.
Ns łapią w cholerę luzów, rozwalają się ośki i dzieje się z nimi wszystko co się może dziać złe z platformami :P Ja polecam platformy authora, dużo osób na nich śmiga i nie ma mowy o rozwalonych ośkach, czy luzach. Wg. mnie są to jedne z lepszych platform w tej cenie (60 zł) :)
Jak ktś umie to i z luzami w pancake sobie poradzi, ja mialem luzy co 3 dni, wkoncu zrobilem myk i juz nie ma luzu do ponad tygodnia. Potrzebny tylko płaskie cos i duzo pary w łapach.
Xxsin pisze:Ns łapią w cholerę luzów, rozwalają się ośki i dzieje się z nimi wszystko co się może dziać złe z platformami :P
dziwne, bo jeżdże na Pancake'ach prawie 2 lata i nic sie z nimi nie dzieje, przez te 2 lata zgubiłem 1 (słownie: jeden!) pin, ostatnio katuje crankflipa z baniaka i jakichś mureczków, więc spierd.alam sie całym ciężarem na pedały, a ośkom nic nie jest...