Jaki rozmiar Kony Shred? =)
Jaki rozmiar Kony Shred? =)
Sorki ze pytam, ale nie mam pojęcia który rozmiar kupić... Lubie dual, właściwie zaczynam. Raczej jeżdżę po mieście, street, a najbardziej lubie trial. Tylko jak na 20" XC jeździłem podstawy trialu to na 15" Konie dualowej będzie ok. Chociaz wszyscy mówią że 13" będzie najlepsza. Ale różnica jest spora... Co polecacie??? Sory że znowu o tym mówie ale boję się 13", bo na dłuższą drogę będzie za mała.. Pomóżcie. Dzieki bardzo. Pozdrawiam bikerów..
-
- Kontakt:
Rowniez pozdrawiam
Bierz 13', ja tez jezdze i dlugo i czesto i gesto i daleko i ani troche mi to nie przeszkadza. Wiem, ze pewnie moja opinia **** Cie obchodzi ale sam Cszyvy to potwierdzi :) Z reguly jest tak ze im rama mniejsza tym lepsza (Jesli chodzi o dual i dirt) wiec sie nie boj ze bedziesz jechal jak na BMXie.
Bierz 13', ja tez jezdze i dlugo i czesto i gesto i daleko i ani troche mi to nie przeszkadza. Wiem, ze pewnie moja opinia **** Cie obchodzi ale sam Cszyvy to potwierdzi :) Z reguly jest tak ze im rama mniejsza tym lepsza (Jesli chodzi o dual i dirt) wiec sie nie boj ze bedziesz jechal jak na BMXie.
woiw jak zobaczylem tego posta to wiedzialem - jak bede pierwszy to ja napisze ze 13 a jak nie to deathwich to napisze :)
potwierdzam - bierz 13 bedzie the best. na hopach super a siodlo da sie podwyzyc :D bo jazdy tez sie nadaje ale rower do skokow to rower do skokow a nie xc. warto sie przemeczyc godzinke zeby na hopach dwie godziny cieszyc sie calkowicie z radosci latania
aha - jezdzilem na 13 kumpla (roznych rowerkach wogole jezdzilem 13 :) ) a sam mam ... 15 pointa :( i smutno mi z tego powodu, 1 roox i tyle. nawet koshamra 12 bym chcial - cudnie na takim niskim siodle by sie smigalo. i bunny wyzszy.
nom. ale jak sie nie zdecydujesz to 15 MAX
potwierdzam - bierz 13 bedzie the best. na hopach super a siodlo da sie podwyzyc :D bo jazdy tez sie nadaje ale rower do skokow to rower do skokow a nie xc. warto sie przemeczyc godzinke zeby na hopach dwie godziny cieszyc sie calkowicie z radosci latania
aha - jezdzilem na 13 kumpla (roznych rowerkach wogole jezdzilem 13 :) ) a sam mam ... 15 pointa :( i smutno mi z tego powodu, 1 roox i tyle. nawet koshamra 12 bym chcial - cudnie na takim niskim siodle by sie smigalo. i bunny wyzszy.
nom. ale jak sie nie zdecydujesz to 15 MAX
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt: