dh-zone reprezent :/
aukcja trwa, wiec i ja do niego napisałem.. nie wiem, jakby zupełnie inny człowiek:D spytałem na jakich obreczach, piastach są koła złozone, czy amor ma mocowanie pod tarcze i w jakim standardzie, odpowiedział tak:
"---- Wiadomość Oryginalna ----
Witam!!!
Rower posiada obrecze przod 24 tyl 26 ale na zyczenie mogena przor zalozyc 26 cali.piasta tyl PARALAX SHIMANO oczywisce przod Hanter AX rowniez sprowadzona z niemiec ale to jest starszy model.Amortyzator nieposiada montowania pod tarcz ale yato rama posiada.PODRAWIAM!!!
Wojtek."
wiec, albo jakos nie umiecie sie 'dogadac', albo.. was nie polubił:P ale nie ulega wątpliwości ze wcale sie na sprzecie nie zna, a rower zapewne komus ukradł jak to już ktoś wyżej zauważył.. :]
"---- Wiadomość Oryginalna ----
Witam!!!
Rower posiada obrecze przod 24 tyl 26 ale na zyczenie mogena przor zalozyc 26 cali.piasta tyl PARALAX SHIMANO oczywisce przod Hanter AX rowniez sprowadzona z niemiec ale to jest starszy model.Amortyzator nieposiada montowania pod tarcz ale yato rama posiada.PODRAWIAM!!!
Wojtek."
wiec, albo jakos nie umiecie sie 'dogadac', albo.. was nie polubił:P ale nie ulega wątpliwości ze wcale sie na sprzecie nie zna, a rower zapewne komus ukradł jak to już ktoś wyżej zauważył.. :]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
chcialem zalozyc o tym topic ale myslalem ze mnie zjebiecie, w kazdym razie jak zobaczylem to siodlo i napis "DH-ZONE" nba wachaczu to od razu ryknalem gromkim smiechem :D
ten tekst mnie osobiscie rozjebal:
Przedni amotyzator 19cm skoku ale przeswit okolo 35cm
podobnie jak ten "do zjazdu i do downhillu"
ten tekst mnie osobiscie rozjebal:
Przedni amotyzator 19cm skoku ale przeswit okolo 35cm
podobnie jak ten "do zjazdu i do downhillu"
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt: