ej el cabatto co z tego ze pekla ? to moja obrecz i jaj ja polecam... z przodu mam rok i jest prosciutka, ani razu nie musialem jej wycentrowywac.. na przod bedzie ok, mysle ze na tyl tez ok, ale zeby ktos porzadnie zaplatal...
a z tylu obrecz pekla z mojej winy i tyle.... mimo tego moge ja polecic... ;)
duncon bo kupiłem ja pare lat temu i to bylo z mojej winy nie wada techniczna... poprostu dobiłem i pękła, zgieła sie scianka i powstało pękniecie:) ale jak jest szansa chetnie zareklamuje
pozdro
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
hmm.. no ja mam supre i jest na pewno pancerna jesli chodzi o jakies odbicia na ściankach, bicia góra - dół. Ja mam wersję na 32 szprychy ( i dzieki temu wycyganiłem za 103 zł ;) ) ale chyba to nie koliduje. centruje ją średnio raz na dwa miechy. ale tez nigdy nie zrobiłem większego bicia bocznego niż jakis 1 mm a moze mniej... np po zawodach w bydgoszczy no miałem centrę na świerzo wycentrowanym kole ale tam było kilka gleb i sporo niedolotów na najwiekszej hopie. Na przedzie mam mamutha i jest bardzo podobny do supry. pomimo braku tych rowków na ściankach to hamuje bardzo dobrze. wytrzymałość chyba identyczna a lepiej wygląda.