Prosze o pomoc SUPRA MT czy DUNCON MX-8

Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Burning Vuelta jest do dupy. Mam Vuelte FR i nigdy już nie kupię jakiej kolwiek vuelty!!!!

DX-On Ja bym kupił DT, albo S-Type, bo ładnie wygląda :P, a co do wytrzymałości jest bardzo duża :)
duncon
Kontakt:

Post autor: duncon »

nie chcemy nikogo nabierać, sprzedalismy dużo tych obręczy i do tej pory nikt nie narzekał. tak czy owak zostały tylko 24"
Lewy
Kontakt:

Post autor: Lewy »

"nie dajcie sie nabrać na txt dc to to samo co halo combat !! dc jest z plasteliny a halo to naprawde zajebiasta obręcz"

Więc lepiej wziąć supre MT czy HALO COMBAT? Różnica w cenie to jakieś 30zł a halo jest ładniejsza. SUPRA MT vs HALO COMBAT???
(...)
Lewy
Kontakt:

Post autor: Lewy »

niech mi ktoś odpowie!!!
(...)
Martines
Kontakt:

Post autor: Martines »

Nie czytałem wszystkich wiadomosci ale ja ci polecam atomlaba general issue street. Cena moze większa od DT ale moim zdaniem obręcz jest lepsza od DT
Sprzedam !!!!! http://allegro.pl/show_item.php?item=60221226
_Yogi_
Kontakt:

Post autor: _Yogi_ »

KUPUJ SUPRE GWARANTUJE WYTRZYMAŁOŚĆ ! ! !

Pozdro. 4 all
" Dreams are there to show you the way (...) "
MY GG: 3542760
MaciekM
Lokalizacja: Polska stolica :/ muzyki tanecznej (disco polo) => Radom
Kontakt:

Post autor: MaciekM »

ej el cabatto co z tego ze pekla ? to moja obrecz i jaj ja polecam... z przodu mam rok i jest prosciutka, ani razu nie musialem jej wycentrowywac.. na przod bedzie ok, mysle ze na tyl tez ok, ale zeby ktos porzadnie zaplatal...
a z tylu obrecz pekla z mojej winy i tyle.... mimo tego moge ja polecic... ;)
Justin
Kontakt:

Post autor: Justin »

duncon bo kupiłem ja pare lat temu i to bylo z mojej winy nie wada techniczna... poprostu dobiłem i pękła, zgieła sie scianka i powstało pękniecie:) ale jak jest szansa chetnie zareklamuje
pozdro
a gang 2005- http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=556883
rowerzysta:)
Kontakt:

Post autor: rowerzysta:) »

hmm.. no ja mam supre i jest na pewno pancerna jesli chodzi o jakies odbicia na ściankach, bicia góra - dół. Ja mam wersję na 32 szprychy ( i dzieki temu wycyganiłem za 103 zł ;) ) ale chyba to nie koliduje. centruje ją średnio raz na dwa miechy. ale tez nigdy nie zrobiłem większego bicia bocznego niż jakis 1 mm a moze mniej... np po zawodach w bydgoszczy no miałem centrę na świerzo wycentrowanym kole ale tam było kilka gleb i sporo niedolotów na najwiekszej hopie. Na przedzie mam mamutha i jest bardzo podobny do supry. pomimo braku tych rowków na ściankach to hamuje bardzo dobrze. wytrzymałość chyba identyczna a lepiej wygląda.
ODPOWIEDZ