dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
fajny fotomontarz Bombell :D (Photomanipulation by Razer - www.razer.xt.pl
- na samym dole fotki po prawej stronie ) buhahah
- na samym dole fotki po prawej stronie ) buhahah
Swistak1989 -> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=511295 "kąt" a nie "kont";)
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
Z tym prezentem to jest super pomysł !!! :D ja sie zgadzam :):):):) madcow czy masz jakies watpliwości co do tego ze jestem dziewczyna :>:>???
Masta Mt taki jest los dziewczyn.... trzeba byc silnej i wiedziec czego chcesz!!!! musisz sama byc tego pewna co chcesz robic!!! ja juz wiem :) dzieki za wszystko, za porady i wogole :)
Masta Mt taki jest los dziewczyn.... trzeba byc silnej i wiedziec czego chcesz!!!! musisz sama byc tego pewna co chcesz robic!!! ja juz wiem :) dzieki za wszystko, za porady i wogole :)
Truj im cały czas :) W Bielsku podobno niezłe hopki są. Jak złożysz rower to mnie oprowadzisz :P Męcz starszych cały czas...Ja swoich zmiękczam(czy jakoś tak) na nowego amora. Co do tej akcji. To kto nie ma w piwnicy jakiejś przeżutki, opon, może nawet ramy ? Zawsze można coś wykombinować :)
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Max tak sie rozpisal ze nie czytam tego nawet
Respekt dla maxa:P
hehe
jak bedziesz miala baja to mozemy razem pojezdzic jesli jestes z krk
i powodzenia z rodzicami , tez postaraj sie ich zrozumiec nie jest latwa rola rodzica
buzka i mam nadzieje do zobaczenia:*
:P
Respekt dla maxa:P
hehe
jak bedziesz miala baja to mozemy razem pojezdzic jesli jestes z krk
i powodzenia z rodzicami , tez postaraj sie ich zrozumiec nie jest latwa rola rodzica
buzka i mam nadzieje do zobaczenia:*
:P
Wszystko co potrafisz wymyśleć i w co uwierzyć, możesz to osiągnąć!!!!!!!
Eee... , JB Rider , dirt_71
Chłopcy kochani ... kiedy sie wreszcie kur... nauczycie ze FORUM nie służy do gnojenia ludzi. Jezeli jakiaś rozmowa Ci sie nie podoba (ma prawo) poporstu przemilcz. Jezeli dalej bedziecie gnoic ludzi i publicznie ich poniżac (Ja i Nadia) dorobicie sie bana na IP i skończy sie dzień dziecka.
JB Rider Kim ty wogole dla mnie jestes człowieku, że pozwalasz sobie na pisanie takich tekstów ?? Zastanów sie troche i zacznij ludziom okazywac cień szacunku chociazby z racji tego ze tak jak ty jezdza na rowerze.
Amen
Mam nadzieje ze troszke do was dotarło i lista zbanowanych sie nie poszerzy.
Pozdrower
Chłopcy kochani ... kiedy sie wreszcie kur... nauczycie ze FORUM nie służy do gnojenia ludzi. Jezeli jakiaś rozmowa Ci sie nie podoba (ma prawo) poporstu przemilcz. Jezeli dalej bedziecie gnoic ludzi i publicznie ich poniżac (Ja i Nadia) dorobicie sie bana na IP i skończy sie dzień dziecka.
JB Rider Kim ty wogole dla mnie jestes człowieku, że pozwalasz sobie na pisanie takich tekstów ?? Zastanów sie troche i zacznij ludziom okazywac cień szacunku chociazby z racji tego ze tak jak ty jezdza na rowerze.
Amen
Mam nadzieje ze troszke do was dotarło i lista zbanowanych sie nie poszerzy.
Pozdrower
-
- Kontakt: