dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/

Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

<nie czytałem tego co było wcześniej>
jak chcesz torche poskakać, to zmontuj rower do enduro, powiesz rodzicom że chcesz mieć niezawodnego górala i już... a tak włogóle to męcz ich ile wlezie, a jak niepomoże ,to powiedz że zarobisz połowę, to się napewno zgodzą, później przez 3 miesiące rozklejaj plakaty albo 6 miesięcy ulotki i już :D

ps: niezapominaj że adrenalina pozytywnie wpłyłwa na krążenie, co zwiększa wydolność tlenową (drożność rzył) i dzięki temu bedziesz długo żyła...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Tassadar
Kontakt:

Post autor: Tassadar »

też popieram motomysz, kumpowi jak grał w kosza się kolano zepsuło...
by the way , you have my support ->dosłownie, 118mm na kwadrat... jeśli chcesz...
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
Swistak1989
Kontakt:

Post autor: Swistak1989 »

Tassadar- Ty nie psuj dziewczyny praca, sam wiem co to jest bo rok temu roznosilem ulotki przez 2 dni. Roznioslem 300ulotek i za to niecale 10zł zarobilem, a nachodzilem sie 7h. Pozniej zawalilem szkole i lipa byla. A pozostalo jeszcze 500 tych ulotek
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
nadia
Kontakt:

Post autor: nadia »

wiecie Co wkurzyliscie mnie!!!! kurrwa az mi sie plakac zachcialo !!! bo myslalam że kto jak kto ale Wy mnie zrozumiecie. myslalam że dla was to sie liczy ze ktoś chce cos robic nawet jeśli ten ktoś to dziewczyna. dzisiaj caly dzien cwiczylam najprostrze rzeczy na biku, nogi mam poobijane. moze niewiecie ale dla dziewczyn jest troche gorzej. co do tego ze podałąm wymiary, niemam co sie wstydzic a wibrator albo katownik analny w dupe sobie wsadz bedzie Ci zapewne milo !!! bede jeżdzic nawet jesli niektorzy uwazaja że to nie dla dziewczyn!!! pa
_Yogi_
Kontakt:

Post autor: _Yogi_ »

I co łyso wam ??? <lol> :D
" Dreams are there to show you the way (...) "
MY GG: 3542760
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Dziwnie zamilklni.. W sumie dobrze. Tylko błagam nie odpisujcie teraz na wypowiedź nadii..bo ona odpisze na wasz...ktoś ją będzie bronił...ktoś ojebnie broniącego i będzie jak zawsze... :/ Kultury trochę. Cya.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Swistak1989
Kontakt:

No wiec ja ponawiam propozycje zeby zrobic jakas zrzutke na nadie (jakies uzywane czesci najlepiej, albo nowe, bo z kasa to wiadomo, ze moze zrobic co bedzie chciala). Takze jakies czesci moze?
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A koledze JB Rider już dziękujemy, i żegnamy go....

Nadia: Powodzenia w "negocjacjach" z rodzicami.

PS fajny nick :]

Pozdro
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Tak jak napisał PAUL

JB Rider - historia

Eee... - post skasowany

dirt_71 - zmodyfikowałem jego post, niech sie chłopak nauczy - zainteresowanych odsyłam na strone 2 tego tematu, prosze oszukac jego post. teraz brzmi ździebko inaczej.

Apel do wsyztskich: Mam nadzieje ze tak niemiły incydent sie juz nie powtórzy.

Pozdrawiam :) i przepraszam Cie Nadia :)
dirt_71
Kontakt:

Post autor: dirt_71 »

dziwnie zamilkłem bo w przeciwienstwie do was wyszedłem na rower haha...pozdro a tak pozatym nie chciałem zeby sie ktos zdenerwował tylko napisac ze kobieta nadaje sie do tylko ruchania ,do prowadzenia domu i wychowywania dziecka :]]]]
pozdro chłopaki..........i dziewczyny w szklarskiej...papa

motomysz zmodyfikowanie przec ciebie mojego posta dąło mi troche do myslenia...pozdro
a napisałem poniewaz osttanio cos mało rucham i czasami adrenalina mi skacze...pozdro
...::71_dirt wrocław::...
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

dirt_71, nie dziwie sie ze malo ruchasz :D

Co do sprawy Nadii, ja osobiscie jestem za tym abys jezdzila, przeciez dziewczyny w pelni nadaja sie do ekstremalnej jazdy na rowerze, nie trzeba do tego jakiejs pudzianowej sily :P a dziewczyny sa czesto zwinniejsze od chlopakow.
Ale wiesz, nie mozesz tez myslec ze twoi rodzice robia Ci na zlosc, na pewno martwia sie o Ciebie, w telewizji jak juz pokazuja sporty rowerowe to albo kolarstwo, albo jakies skoki z 15 metrow w wykonaniu bendera i przez to mysla o tym jak o sporcie dla samobojcow ;)
Pomysl moze o streecie? Jest to raczej mniej grozne od dirta, wytlumacz rodzicom dokladnie co chcesz robic, ze nie masz zamiaru robic 20 metrowych lotow itp ;)
Hrumak
Kontakt:

Post autor: Hrumak »

motomysz Tak sobie obserwuje rozwój tego wątka i doszedłem do w niosku że nadużywasz władzy, najpierw zaczynasz cos traszyć Banami ( JB Riderowi sie należało za bluzgi - to przyznam ) a potem ciachasz wypowiedzi :/ wiesz co to jest wolność słowa? bo moim zdaniem Elvis jako jeden z wielu wypowiedział się racjonalnie i doskonale podsumował ten temat, a Ty mając własne zdanie , oddmienne z jego skorzystałeś z przywileju i go zgasiłeś, przykre to troche że tak pogrywasz, rozumiem hormony te sprawy, dziewczyna się na forum pojawiła, pewnie liczysz na to że fotkę pokaże jak zresztą inni, ale do czego to prowadzi :/
Ostatnio był taki temat o gościu co też miał problem ze zgodą rodziców, więc ten uważam całkowicie bezużyteczny, nawet biorąc pod uwagę że to dziewczyna, w końcu mamy równouprawnienie. A jeśli jej jedyny problem to pieniądze to sorry chyba wogóle nie powinna się zabierać za ten sport, a pomysł ze zbiórka kasy to wogóle ... nieźle ktoś ma, jeśli chiałaby być kierowcą rajdowym to co? nie można mieć wszystkiego.
Sorry za błędy ale jestem po spożyciu.

PS: Ciekawe Motomyszu jak szybko mnie pociachasz :>
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Nadia - "madcow czy masz jakies watpliwości co do tego ze jestem dziewczyna :>:>???"

Nie, nie watpie :D
Wracajac do tematu, nie przestawaj ich przekonywac. Powiedz ze nie bedziesz od razu skakac wielkich hop (dopiero jak sie podszkolisz :>),a bender to ****** ktory w ten sposob zarabia/l na zycie, ktore, swoja droga pewnie pod koniec nie bedzie zbyt mile...
^^tak swoja droga to ostatnie zdanie^^

Poziom intelektualny niektórych ludzi mnie powala, na szczescie Motomysz i jemu podobni ich banuja, skonczylo sie bezprawie ;)

Bez urazy ale widac jakie macie zajecie w wakacje ;) <--joke
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

Hahaha
znowu banda forumowych masterow lize dupe jakiejs lasce. Zalosne , a w szczegolnosci to co pisze MOD :/

A to co napisales dirt_71 zamiast jego posta to juz wogole szczyt "inteligencji" .
elMo
Kontakt:

Post autor: elMo »

I się dziwić, że o kobiety rozpoczynały się prawdziwe wojny... :):)

A co do wolności słowa... Według mnie to jest tutaj przestrzegane tylko trzeba przedstawiać stronę opozycyjną normalnie, a nie od razu jechać po wszystkich. Nie podoba się? Ok, nie musisz nawet nic pisać. Ci którzy to popierają piszą sensowne rzeczy i dzięki temu to forum istnieje...

dirt_71 kobieta nadaje sie do tylko ruchania ,do prowadzenia domu i wychowywania dziecka :]]]]

No to gratuluje podejścia do życia i TYCH spraw... Na pewno będziesz miał szczęście w miłości...

Nie wiem jak inni ale ja ja stawiam kobietę na pierwszym miejscu i to jest dla mnie najważniejsze.. (na przemian z rowerem... :D )

Pozdro...

Nadia POWODZENIA!!!!
http://www.pinkbike.com/photo/944642/

oneeighties!
elnariel
Kontakt:

Post autor: elnariel »

Hrumak
Tak wolność słowa, ale tylko gdy umie się swoje poglądy kulturalnie wyrazić :/
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
Swistak1989
Kontakt:

wiecie co, ta rozmowa to jest juz bez sensu. Zalozmy nowy topic pt. "ochrona praw czlowieka" i bedziecie tam gadac. Pzdro
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Stasio kto jest żałosny??
motomysz
moderator
Kontakt:

Post autor: motomysz »

Hrumak

Czy naduzwam władzy ??

Trzeba było poczytac wszystkei tematy i posty JB Ridera nie tylko te w tym temacie i widziec o tym ze postępowanie wobec JB ridera zostało obgadane przez 3 moderatorów. Wiec nie jest tylko moją decyzją.

dirt_71 zmodyfikowany post usuwam.

Hrumak po raz 2gi. Wolnośc słowa istnuieje owszem, nikt tu nie modyfikuje kazdego tematu tak jak jemu pasuje. Ale wolnosc słowa ma ograniczenia o SZACUNEK dla drugiej osoby !!!!! Gdy piszesz dziewczynie ze jej nalezy sie "wibrator i katownik analny" to zdecydowanie przeginasz pałe. I nie usuwam tego dlatego, że tak mi sie podobam tylko dlatego ze mam jeszcze troche zasad morlanych.

Wracamy do tematu dyskusji, jezeli ktos cos chce wiedziec, ma jakis problem, jakąs sprawe bądź chce sie wyzalic ze zupa była za słona. Proponuje PM do moderatorów. Ja albo PAUL my siedzimy w tym Topicu.
ODPOWIEDZ