bo jest to teren krajobrazowego parku lasu wolskiego a druga część to teren prywatny była tam restauracja a więc musi być to czyjeś... Mój teren był dobry a l e nikt nie był zainteresowany więc...no cóż..
a wiecie moze gdzie dawniej byl stok narciarski i skocznia teraz jest to troche zarosniete ale po malej wycince jest dosc stromy i porzadny zjazd nawet moze za stromy ale skocznia ma prog wiec mozna cos fajnego wymyslic tylko problemem sa drzewa
skane a o jakim terenie muwisz? wiem że to jest chyba gdzieś koło woli justowskiej ale dokładnie gdzie? Podaj wymiary itp...a na razie od paru dni starmy się łopate w lesie wolskim upodobnić do wierchomli...ale cośza krutko i nie stromo...
JA proponuje prawdziwa trase dh! Niedostepna dla zwyklego czlowieka! " sam to pare postów wcześniej napisałes inteligencie wiec jak już wymyślasz neistworzone pomysły to chociaż sobie je spisuj, ąłtwiej bedzie zapamiętac
Odsiwieżony temat sprzed lat ;) A może próba budowy nowego toru, znów!!?? Ludzie trzeba coś zbudować w tym mieście!!!! W takiej warszawie, mają kazoory, w gdyni mają porządne traski, w bielsku ma się cóś budować, a my nic nie mamy!!!!! To nie sprawiedliwe :( Trzeba ruszyć dupy i coś zrobić w tym kierunku :D
SlaY Tak to Enzo, kurwa ***** :/ Zachciało mu się bełchatowa na łopacie. Trzeba być popierdo*lonym, żeby traskę która jest czymś jedynym w soim rodzaju przerabiać na jakąś hujnie, ale co tam....... :/
Enzo dupenzo ja te dziurwy porobiłem tak jak i prawie większość hop w tym zasranym lesie więc jak coś się komuś nie podoba to wypierdalać! Jak by nie ja, adolf i paru leśnych ludków to na tej trasie nic by kompletnie nie było...! Płakać mi sięchce na wasze wypowiedzi!! A co to za dziurwy? To dopiero nic! Jakie teraz porobie! Jak ktoś nie umie jeździć to niech nie nadaje na przeszkody ale niech ruszy dupę i się wreszcie nauczy! Będziecie nadawać na budowniczych na wierchomli za to że wstawili jebutne kamienie jak telewizory?? Stuknijcie się w głowę!! Jak wam się coś w lesie nie podoba to wypad! Nie przyjeźdzajcie!!....bitch!!