Witam chcialbym se kupic rame tylko jeszcze niewiem jaka . Zastanawiam sie nad BITCH-em ; COCK-iem Rama bedzie uzywana we wszystkim potrochu i bedzie miala amora PIKE-a. Dawajcie tez swoje propozycje.
Kup sobie suburbana. Kumpel ma Cocka i w pierwszy miesiąc pękł mu hak :/ Teraz jeździ na pospawanej :P
.Swistak1989 Co do Cocka to się nie zgodzę, że jest to ramka do dwupólkowych amorków :)
ja bym wolał chyba wziąść BITCH'a... przeczytalem niejedna recenzje i wogole... jakos DC mnie nie przekonuje - co chwilę cos o peknieciach slysze... :/
hmm coc nadaje się do wszystkiego, dlaczego nie do streetu
* NEONEK * duncon wymienia / spawa namy a cock ma dorzywotnią gwarę więc to jest jego duuuurzy plus
a jak HaHa chce wziąść ramę do wszystkiego to brałbym cocka, albo w przedziale cenowym do 1000 zł najlepiej dm ds 3.0/2.0 ta ramka jest wypaśna i ma znakomitą geo i nikomu jeszcze nie pękła a jeżeli pekła to prosze o zdjęcia bo nie uwierze
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
andrut kumpel ma mastiffa... 3 krotnie złamał przy haku - wziął kasę i odszedł... bo w umowie było, że po 3 serwisach/niedogodnosciach/złamaniach etc. możesz kasę wziasc...
Cock fajna rama, Bitch tez. Kto mowi ze trzeba do nich 2polki? :| Ja bym bral Cocka, fajnie i solidnie wyglada, dobrze sie prowadzi i sztywna oska 12MM
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!