noi pynkła ... :(
-
- Kontakt:
noi pynkła ... :(
no po roku smigania po sniegu deszczu cieple zimnie pekla mi dzis ramka....po calym dniu smigania spojzalem przypadkowo na laczenie gorne tylniego trujkata a tam do okola po 2 stronach pekneicie kijowe....jakby tego bylo amlo wkurczony wzialem i bikiem machnalem se w powietrzu okazalo sie ze korba odpadla i suport poszdl sie pirniczyc :-) hehehe narazie spawanko potem zapewne agang czeka...aa ramka to wheeler buddy 3 lecz powiem wam ze gdyby byla mocniejsza wolalbym ja od kazdej innej tak do 1000,- yO!moze zapodam niedlugo fotki jakies.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
pocieszę cię, że wczoraj znaleźliśmy rysę na prawie całej długości spawu na wzmocnieniu aganga kumpla (pękło zaraz przy spawie od spodu).
Nic nie jest niezniszczalne (no, zadziwiająco mocne są dragi, ale nie zgłębiam sie w szczegóły), więc jeżeli lubiałeś swoją ramkę, to bierz taką samą.
Tak swoją drogą - co z gwarancją?
Nic nie jest niezniszczalne (no, zadziwiająco mocne są dragi, ale nie zgłębiam sie w szczegóły), więc jeżeli lubiałeś swoją ramkę, to bierz taką samą.
Tak swoją drogą - co z gwarancją?
-
- Kontakt:
1.Jaca no to niezle zastanawiam sie nad agangiem ale zaczynam zauwazac jego wady..zreszta wszsytko jest zniszczalne. 2.komornik mowie to wam poniewz dla mnie bylo to jakies wydazenie nie iwem czy milo byloby ci gdyby w drugiej polowie wakacji poszla ci rama...fajnie mis ieteraz bedzie smigac k..a na nogach..mowie to poniewaaz siedze tu i od roku nie napsialem zadnego tematu wiec hcyba mam prawo zalozyc taki a nie co lepsze point czy drag nie ?! :| 3.RAFAŁ nie fajnie....wrecz odwrotnie! 4.Stachu ja nie jestem fajny..ja CIpowiem jestem wrecz za...y lecz co do tego jakiz jestes ty nie bede sie wypowiadał. 4.tak myslalem ze zaraz bedzie jechanie bo przeciez na tym forum 80% luci nie moze zostawic komentaza dla siebie tylko musi go napsiac aby kogos zbesztac czego wynikiem jest to iz jego comment skaldajacy sie z 3 slow jest jeszcze bardziej gowno warty niz ten moj caly post... yO!
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
aha Jaca > warunkiem gwarancji bylo pojscie miesiac po zakupie na odplatny przeglad..ja tego nei zrobilem bo stwierdzilem iz przy jakiejkolwiek reklamacji poleca u dystrybutora te same txty co zawsze...rama zle uzytkowana etc. :)
-
- Kontakt:
a mi dzisiaj kierownica limo nabiła :( A tak serio no to najszczersze kondolencje. Mi sie dzisiaj cos z łancuchem zdjebało, tak ze az kolo z haków wypadło i pojechało do tyłu kilka metrów, jutro trzeba bedzie zobaczyc co sie zjebalo :/
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
freeride 46 pisze:wydazenie
freeride 46 pisze:80% luci
do tego literówa w prawi każdym słowie i brak znaków przestankowychfreeride 46 pisze: komentaza
przecież tego się nie da czytać, ja zalecam powrót do podstawówki, a zamiast spawania ramy zakup słownika języka polskiego...
(a jak ktoś nie potrafi pisać, to wystarczy napisać w wordzie, włączyć sprawdzanie pisowni, skopiować na forum i dopiero wysłać)
analfabeta...
fura: http://tiny.pl/hrc2
-
- Kontakt: