dziewczyna na rowerze Problem rodzice :/
-
- Kontakt:
motomysz Czytaj ze zrozumieniem, napisałem że wątek oblukałem i popieram usunięcie JB ridera, to nieulegało wątpliwości, ale chodzi mi o np. usunięcie wypowiedzi Elvisa, on tam nikomu nie jechał przecież,m niektórzy mają mądre poglądy ale nie potrafią ich przekazać, to z kontownikiem analnym no cóż, chłopak usłyszał tekst na podwórku pewnie i nie wiedział gdzie go zastosować ;P ale broniąc tej dziewczyny pojechałeś mu jakbyś nie zauważył , heh i to jeszcze tak jakby on sam to napisał , no nie ważne może tylko mi się to nie podoba.
Dobra żeby nie było, że produkuje się nie na temat:
Nadia tak? Jeśli rodzice nie chcą się zgodzić na kupno roweru, to sama go sobie kup i postaw ich przed faktem dokonanym, najlepiej BMXa jakiegoś taniego, a stary rower sobie zostaw do jazdy rekreacyjnej, moim zdaniem to najlepszy pomysł, w bmx-sie najmniej sie psuje i najwięcej można na nim zrobić a jak już ci minie faza to nie będziesz stratna bo one trzymają cene.
Pozdro.
Dobra żeby nie było, że produkuje się nie na temat:
Nadia tak? Jeśli rodzice nie chcą się zgodzić na kupno roweru, to sama go sobie kup i postaw ich przed faktem dokonanym, najlepiej BMXa jakiegoś taniego, a stary rower sobie zostaw do jazdy rekreacyjnej, moim zdaniem to najlepszy pomysł, w bmx-sie najmniej sie psuje i najwięcej można na nim zrobić a jak już ci minie faza to nie będziesz stratna bo one trzymają cene.
Pozdro.
[url=http://www.mpo.com.pl/]II wheels - I Passion[/url]
nadiaOd 2006 roku signy mają być seryjnie produkowane (w sumie to już niedługo) albo jeszcze dozbierasz i za 2000zł masz a-ganga am 2005.
A jeśli chodzi o rodziców to po jakimś czasie powinno im przejść, w końcu kupią jeśli im pokażesz że bike jest tobie do szczęścia potrzebny.
Pozdro i trzymaj się laseczka!
A jeśli chodzi o rodziców to po jakimś czasie powinno im przejść, w końcu kupią jeśli im pokażesz że bike jest tobie do szczęścia potrzebny.
Pozdro i trzymaj się laseczka!
niechcem zebyscie sie klocili... nikt nie lize dupy jakjs lasce Stasio.
duzo sie juz naczytalam i mysle ze mozna zakonczyc juz ten temat.....
rodzice wiedzą że ja nieodpuszcze i wiedzią tez że chcem jeżdzic (bedzie to najprawdopodobniej XC na początek cos mniej grożnego). Niedam za wygrana. rower bedzie na pewno tylko kiedy... co do tej zrzutki cześci niemoglabym tego przyjać bo to jest Wasze, za ciezko zarobione pieniązki, macie zwiazane z tym wspomniania i wogole to by bylo za duzo jak dla kogos kogo wcale nie znacie. Znacie troszke bo gadam z niektorymi z Was na gg :)
Mam nadzieje że zaloze za pare tygodni nowy temat np "jak zrobic ... " itp. oby nie wzbudzil tyle konrowersji...
Bede cwiczyc i jak bedzie cos wychodzic to pokaze Wam fotki :) dzieki za wszystko, za pomoc w wyborze roweru (sama jeszcze nieiwem jaki on bedzie), porady jak i co zrobic na początek. wiem że na wiekszość z Was moge liczyc. jeszcze raz dzięki za wszystko. Jesteście spoko chlopaki :)
sorki jesli kogos obrazilam i wogole papa
Nadia :)
duzo sie juz naczytalam i mysle ze mozna zakonczyc juz ten temat.....
rodzice wiedzą że ja nieodpuszcze i wiedzią tez że chcem jeżdzic (bedzie to najprawdopodobniej XC na początek cos mniej grożnego). Niedam za wygrana. rower bedzie na pewno tylko kiedy... co do tej zrzutki cześci niemoglabym tego przyjać bo to jest Wasze, za ciezko zarobione pieniązki, macie zwiazane z tym wspomniania i wogole to by bylo za duzo jak dla kogos kogo wcale nie znacie. Znacie troszke bo gadam z niektorymi z Was na gg :)
Mam nadzieje że zaloze za pare tygodni nowy temat np "jak zrobic ... " itp. oby nie wzbudzil tyle konrowersji...
Bede cwiczyc i jak bedzie cos wychodzic to pokaze Wam fotki :) dzieki za wszystko, za pomoc w wyborze roweru (sama jeszcze nieiwem jaki on bedzie), porady jak i co zrobic na początek. wiem że na wiekszość z Was moge liczyc. jeszcze raz dzięki za wszystko. Jesteście spoko chlopaki :)
sorki jesli kogos obrazilam i wogole papa
Nadia :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
nadia: "nikt nie lize dupy jakjs lasce"
jesli jeszcze tego nie zauwazylas to gratuluje spostrzegawczosci
zaloz drugie konto i podaj sie za faceta, zadaj pytanie "jaka ramka do 500zl" poczytaj odpowiedzi. Potem poczekaj 2 tygodnie i zaloz taki sam temat tylko pod swoim zwyklym nickiem.
Paul: " Stasio kto jest żałosny??"
nie ty akurat, tylko slodko-pierdzacy chlopcy dualowcy
jesli jeszcze tego nie zauwazylas to gratuluje spostrzegawczosci
zaloz drugie konto i podaj sie za faceta, zadaj pytanie "jaka ramka do 500zl" poczytaj odpowiedzi. Potem poczekaj 2 tygodnie i zaloz taki sam temat tylko pod swoim zwyklym nickiem.
Paul: " Stasio kto jest żałosny??"
nie ty akurat, tylko slodko-pierdzacy chlopcy dualowcy
-
- Kontakt:
Nadia: doobra ja osobiście polecałbym ci rower samemu składać, napewno znajdzie sięcałe stad takich co ci w tym pomogą. Jakaś ramka dualowata 16" i nieskomplikowany amorek żeby nie było trzeba do serwisu biegać. Reszte rzeczy w miarę kasy. Coś żeby można było sobie i pojeździć i polatać trochę :) .Słuchaj sporo osób ma jakieś drobne zazwyczaj części które tylko leżą i się kurzą bo nawet sprzedać ich się nie da więc jak ktośby ci gripy np. podarował czy 1 klamkę to naprawdęni musisz czuć się zakłopotana:) pozdr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: