noi pynkła ... :(
-
- Kontakt:
dobra, moze i tak to wtglada jak by chcial sie pochwalic, ma do tego prawo!!!
Spójrz na nazwe działu ------> "POGADUCHY ROWEROWE"
rozumiesz sens tego dzialu? chyba nie...
A wlasnie przez takich ludzi jak ten caly komornik atmosfera na forum sie psuje i zaczyna sie najezdzanie, nie interesuje cie topic- nie odpisuj, lepiej zebys nie odpisywal komornik niz sarkastycznie komentowal...
Spójrz na nazwe działu ------> "POGADUCHY ROWEROWE"
rozumiesz sens tego dzialu? chyba nie...
A wlasnie przez takich ludzi jak ten caly komornik atmosfera na forum sie psuje i zaczyna sie najezdzanie, nie interesuje cie topic- nie odpisuj, lepiej zebys nie odpisywal komornik niz sarkastycznie komentowal...
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
-
- Kontakt:
ja piernicze ! i znow sie zaczyna jazda po rajtach..co za zawistny narod (wiekszoc) wiec... 1-Świstak 1989 na imie mam Tomasz 2-dhcyc no to ci szczerze wspolczuje a tak apropo to jestes naprawde zaaaj....y lol ehh 3-Szczurek a co to była za ramka ? 4- Domo nie chce aby to zabrzmialo jak bym byl rasista ale prąć ci do tego jak ja pisze jakie bledy popelniamy i czy stawiam znaki przystankowe chlopcze w szkole na maturze chyba wiadomo ze nei bede tak pisal jak na takim forum nie uwazasz?a do tego zwisa mi jezyk polski i polska cala gdyz jej nie lubie kocham..wolal bym byc czarny.Po cholere mam czytac w wordze ?zeby takiemu czlekowi jak ty sie dobrze czytalo..pfffff PEACE!a analfabeta nie jestem gdyz zdaje z j.polskiego bez problemow. 5-Świerqu chwala Bogu za takich luci jak ty!nie iwem chyba narazie sobie daruje smiganie i uzbieram na nowa ramke..tym razem crmo..peace :) 6-forest guma...masz calkowita racje ale nie no nie potrzebnie sie odzywales w sprawie komornika..on dluzej jest tu od ciebie i jeszcze cie eksmituje lol ;) 7-Xxsin dokladnie!a co do chwalenia sie to nie masz arcji. ogolem...sensem tego topicu mialo byc poprostu wydanie jakiejs opini na temat tej ramy i ostrzezenie przed ewentualnym zakupem...gdyby ktorys z was przemadrzalych co mnie jechali kupil ta rame i polamal a potem zobaczyl ten topic to co by zrobil?! stwierdzil ze mogl przeczytac i by tak nie postapil kupilby cos innego(pf zapewne draga:P) Forest Guma tez dobrze mowi!!! ehhhh ale ok Topic Closed.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
Mi pęknął Point po 4miechach od dołu przy główce, teraz właśnie pojedzie sie pospawać;P bo mam wyjazd i musze miec jakąs rame... Docelowo zbieram na fulla, może coś w mielcu, może DM FR 2.0 zobaczymy...
Aha i jak wiadomo Point jest zrobiony z słabego materiału i był używany niezgodnei z przeznaczeniem tj. dh/fr i dlatego pękł, mimo iż waże 55kg:P
Aha i jak wiadomo Point jest zrobiony z słabego materiału i był używany niezgodnei z przeznaczeniem tj. dh/fr i dlatego pękł, mimo iż waże 55kg:P
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
Groochas spawny w Tespie??:P Mój też tam poszedł... Wogóle to kumpel spawał tam Gianta ATX do xc i smiga w dh:P i sie trzyma, a że była spawana z 7 razy to też nie wnikam, ma haki bmx główke 1 1/8 i wspawke na pół ramy i jeździ. A gdzie ci Azone poszedł na wachaczu i na główce??
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
-
- Kontakt:
skoro juz tak zglebiasz ten temat ( luci=ludzi chyba oczywsitym jest to ze specjalnei tak sobie psize poniewaz mam akurat taki kaprys) t co oznacza u ciebie slowo ''polew''
?aaaaa taki slang pewnie powiesz,wie cja ci mowie iz u mnie jest tak samo.
?aaaaa taki slang pewnie powiesz,wie cja ci mowie iz u mnie jest tak samo.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
ANALfabeta
;)
czemu masz sprawdzac text w wordzie? bo do cholery wysylasz go do innych ludzi i jesli chcesz zeby oni Cie zrozumieli to starasz sie sprawcic zeby on byl jak najbardziej czytelny, czyz nie? chyba ze piszesz dla samego faktu "napisalem, jestem fajny" a nie chodzi Ci o komentarze
sam nie wiem, nie mieszam sie, *** mnie to grzeje :D
;)
czemu masz sprawdzac text w wordzie? bo do cholery wysylasz go do innych ludzi i jesli chcesz zeby oni Cie zrozumieli to starasz sie sprawcic zeby on byl jak najbardziej czytelny, czyz nie? chyba ze piszesz dla samego faktu "napisalem, jestem fajny" a nie chodzi Ci o komentarze
sam nie wiem, nie mieszam sie, *** mnie to grzeje :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
nie no k....a chlopie idz se znajdz dziewczyne idz do obory wydoic krowy byc moze byka bo ja nie wiem jak wolisz idz zrob se chleba zmargaryna wsiadz an rower i pojezdzij a jak masz kogos jechac to stoj pysk i nic nie pisz..proste...jechac takich jak ty to ja moge nie powiem gdzie....analfabeta jestem i byde po syckiemy byde pisol jak mi sie zywnie podoba i gowno ci do tego........ koneic tematu stachu pfffff. hartkorowy nie jestem moze bede ale zapewne jezdze lepiej niz ty..chwalic sie to tu nie mam czym a idea topic z zalozenia byla taka..powiedziec wydac opinie o ramie i ostzrec innych przed zakupem ...wiec stasiuniu kochanu yupikayey !!!!!!!!!
-
- Kontakt:
boshe ludzie wezcie ze sie odpierdolcie od chlopaka. zalozyl temat bo dla niego jest waznym wydarzeniem ze mu pierdolnela rama, cos na czym spedzal w **** czasu i bez czego za bardzo nie wyobraza sobie normalnego zycia (bikera) ;] a co do literowek to ja jakos zrozumialem wszystko co napisal. to jest forum internetowe a nie wypracowanie na polski. czasem wystarczy troche ruszyc lbem i sie wszystko zrozumie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132