jaki suport? mialem giga pipe sl ale uległ! nie chcę znowu pakować kasy w coś co naprawde jest kaszaną. szukam czegoś taniego byleby trzymalo kilka miesięcy. Manicie jakieś pomysły?
Pozdro
3ride 4ever ! worked harder, make it better, do it faster...
Jakaś kaszana straszna jest z tymi suportami na ISIS, normalnie cieszę sie, że jeszcze mam na kwadrat i korba się trzyma :P
U moich kumpli tak:
3 FSA za 89 zł padły
1 FSA jakiś droższy
VP Modus za 99zł - tragicznie drobne łożyska
Teraz kumple przerzucają się na Tokeny z 3 maszynami... i zobaczymy co to będzie.
a właśnie! co najgorsze - te suporty padałby baaaardzo szybko - 2 miesiące, miesiąc, trzy tygodnie, któryś z tych tańszych pod dwóch dniach się rozsypał, a w sumie u nas tak strasznie nikt nie katuje tego sprzętu ( kwadraty się nam trzymały bardzo długo - trochę osiek pękło ale żadnych problemów z łożyskami - a przy isis na odwrót ;/ )
KuMiK A to dla tego ze ISIS ma grubsza os i mniejsze kulki. ja mam HONE z łożyskami na zewnątrz i zero problemów. Moze jakis suport Race Face?? kumpel ma gige pipe team dh i jak narazie sie trzyma...
Ja śmigam na Truvativ Team DH i powiem tak: po 3 tygodniach zaczął sjrzypieć ale nie nasilało sie to... Przez zime z nudów zalalem go trzykrotnie Brunoxem i miodek :) Łożyska ucichły i zaczął sie krecic jak gupi :] Po czterech miechach cos w nim zgrzytneło i teraz skrzypi równo ale przynajmniej jest podatny na kombinacje i oś ma cholernie grube ścianki. Wiesz co... Kup pakiet jakis tańszy Truvativa o pznaczeniu bodajże "DHLT" (żadne tam SL) i nastaw sie ze za jakiś czas znowu cza bedzie kupić :/
metodą prób i błędów:D Też mam miałem problem z isisem, kiedyś po pijaku wykręcałem giga pipe dhlt ale zapomniałem odkręcić jedną korbę:D I rozwalił mi się, wszystko wyszło z obudowy, zbijałem go młotkiem. Teraz mam fsa power pro ale od niedawna ( dwa tygodnie katowania ) i narazie się nie wypowiadam. Może truvativ team dh jest alternatywą??
ja mam power pro (one są robione przez fsa?????? toż to najtańsze tajwańskie supporty. ) mam go od stycznia br. jest zajebiście, nic się nie dzieje (na razie)