Potrzebuje ramki(od 350-450zł, około 13,14") pod sztywny widelec.
Słyszałem że ramka z aluminium nie pasuje do takiego widelca bo pęka główka.
I wypatrzylem se Destroyer'a Jump'a ale on ma nie ma mocowania na przeżutke :( da sie to ominąć(czyli dorobic)
Z góry THX i PZDR
nie zrobią, mi w kazdym razie nie chcieli. ale spokojnie do jumpa mozesz dokupic hak który przyciskasz zaciskiem, który u mnie kosztował 6zł. A jumpa polecam bo sam mam ;)
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
Jak masz 300 zł to idz to kurwa przepic a nie se kurwa rame kupujesz!! Jestes jebniety i ****! Za taka kase to se idz Euroshoperow nakup i wal w kociol az milo. Pazdrawiam i zycze szybkiej smierci na ramie za 300 zł.
el_cabatto pisze:Jak masz 300 zł to idz to ***** przepic a nie se ***** rame kupujesz!! Jestes jebniety i ****! Za taka kase to se idz Euroshoperow nakup i wal w kociol az milo. Pazdrawiam i zycze szybkiej smierci na ramie za 300 zł.
Ty jestes jakim kabatem zapyziałym co najmniej. Smiejesz sie z chlopaczyny ze ma 300 zeta a moze on pracowal ciezko na tą kase bo nie ma bogatych starszych i mu nie dadza.Zastanow sie buraku o co ci chodzi. Za 300 zeta se chlopak kupi uzywanego destroyera i bedzie popierdalal jak dziki osioł! Tak wogole to moze nie wiesz ale oni daja 3 lata gwarancji na swoje ramy a to cos znaczy! Tobie pewnie mamusia kupila zajebisty rower, super ochraniacze i zajebisty kask a ty i tak nic nie umiesz...czyz nie?? Dla mnie jestes frajer ktorego nalezy tępić!!
el_cabatto to ze ty masz kasy ze stac CIe na niewiadomo jaka rame to nie znacze ze kazdy ma tyle co ty , koles ma 300zl i chce skakac licza sie checi a nie grubosc portfela i o n na tej ramie za 300zl moze CI pokazac wiecej niz ty na swojej maszynie za 10tys...ehhh pozdro
olejcie kolesia, on ma zmienne IP i podejrzewam ze to jeden z przeciwnikow naszego forum, stad te wysoce inteligentne odpowiedzi. olac... ban juz poszedl.
Ty jestes jakim kabatem zapyziałym co najmniej. Smiejesz sie z chlopaczyny ze ma 300 zeta a moze on pracowal ciezko na tą kase bo nie ma bogatych starszych i mu nie dadza.Zastanow sie buraku o co ci chodzi. Za 300 zeta se chlopak kupi uzywanego destroyera i bedzie popierdalal jak dziki osioł! Tak wogole to moze nie wiesz ale oni daja 3 lata gwarancji na swoje ramy a to cos znaczy! Tobie pewnie mamusia kupila zajebisty rower, super ochraniacze i zajebisty kask a ty i tak nic nie umiesz...czyz nie?? Dla mnie jestes frajer ktorego nalezy tępić!!
turlaj swojego malego bombla lewusie[/quote]
No bo i pewnie tak jest. Nie wszyscy maja szanse dostania roweru za 10tys od rodzicow na dzien dziecka:/ Szkoda mi takich ludzi co dostali ta szanse a nie doceniaja tego, tylko robia sie jeszce wiekszymi bananowcami....
Co do ramy to tez mam destroyera jumpa i naprawde ja polecam, super rama... a co do haku to poprosilem ich to dokupili mi jakis za 3zl
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Ja napisałem:
"Potrzebuje ramki(od 350-450zł, około 13,14") pod sztywny widelec"
Czyli OD 350-450 ZŁ!!!!
I nie jestem biedakiem fagasie!!!!Wal sie na ryj !!!!
PZDR!!!