REWOLUCJA NA RYNKU AMORTYZATORÓW
-
- Kontakt:
shinobi dokładnie ....
jeszcze w 2003 , 2004 i 2005 roku RST było nastawione na masówke przez co amory są jakie są ....
tak samo robi teraz marcoch kiedys legendy teraz masowo robione "uginacze" do DH ....
moze teraz RST wyjdzie z dołka a maroch na dno ????
jednym słowem zobaczymy a nie bedziemy ********* ze maroch to najgorsze amory a RST bedzie lepsze od niego ....
w polsce jest 30% amorów RST i to wszystkie XC !!
czasami na zawodach jakas SIGMA XL jest , jezdził ktos na tym ????
no własnie ...
ja teraz niewiem czy zbierac na amora czy kupic HI 5
jakbym miał kupic amor to jakis stance blunt albo tego HI 5 lub tez poczekam na 2006 i kupie RST ???
zobaczymy !!!!!
niepierdolcie jak niewiecie , wiem ze tez **** moge wiedziec co to RST nazyga na rynek ...
ludzie poczekajta !!!!!
peace
jeszcze w 2003 , 2004 i 2005 roku RST było nastawione na masówke przez co amory są jakie są ....
tak samo robi teraz marcoch kiedys legendy teraz masowo robione "uginacze" do DH ....
moze teraz RST wyjdzie z dołka a maroch na dno ????
jednym słowem zobaczymy a nie bedziemy ********* ze maroch to najgorsze amory a RST bedzie lepsze od niego ....
w polsce jest 30% amorów RST i to wszystkie XC !!
czasami na zawodach jakas SIGMA XL jest , jezdził ktos na tym ????
no własnie ...
ja teraz niewiem czy zbierac na amora czy kupic HI 5
jakbym miał kupic amor to jakis stance blunt albo tego HI 5 lub tez poczekam na 2006 i kupie RST ???
zobaczymy !!!!!
niepierdolcie jak niewiecie , wiem ze tez **** moge wiedziec co to RST nazyga na rynek ...
ludzie poczekajta !!!!!
peace
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.rst.com.tw/product/pd2006/rapide-hill.htm
Ten w wersji dual bardzo mi sie podoba :)
LEKKI! Mocna podkowa, nie tak jak 888 kawalek metalu grubosci zyletki... , polki troche filigranowe ;/ ale STALOWE golenie 36mm.
Powinno dac rade, zeby to tylko fajnie pracowalo.
Ten w wersji dual bardzo mi sie podoba :)
LEKKI! Mocna podkowa, nie tak jak 888 kawalek metalu grubosci zyletki... , polki troche filigranowe ;/ ale STALOWE golenie 36mm.
Powinno dac rade, zeby to tylko fajnie pracowalo.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kurna... I znowu sie wszyscy kłócą :) Ja jestem młody, i niestety nie znam tych czasów gdy RST rządziło w DH... Ale wierzę :) Poza tym wystarczy obejrzeć starsze Krankedy żeby zobaczyć na czym ludzie jeździli kiedyś...
Ja też mam RST. (Gila C4). Jeżdże w streecie i wiecie co? Jestem z niego bardzo zadowolony. Co prawda jak bede miał kase to zmieniam ale tylko dlatego, że po pierwsze ten amor jest do lekkiej rekreacji jak ktoś wcześniej napisał !!!!I kosztuje 200 zł!!! Za taką cenę i z takim przeznaczeniem nie mam do niego nic więcej...
Więc nie rozumiem ludzi którzy jadą po RST... Jak się założy Marzocchi Marathon i będzie katowało w streecie czy w jakimś FR/DH to też Wam od razu pójdzie? Gdzie tu logika?
Pozdro.
Ja też mam RST. (Gila C4). Jeżdże w streecie i wiecie co? Jestem z niego bardzo zadowolony. Co prawda jak bede miał kase to zmieniam ale tylko dlatego, że po pierwsze ten amor jest do lekkiej rekreacji jak ktoś wcześniej napisał !!!!I kosztuje 200 zł!!! Za taką cenę i z takim przeznaczeniem nie mam do niego nic więcej...
Więc nie rozumiem ludzi którzy jadą po RST... Jak się założy Marzocchi Marathon i będzie katowało w streecie czy w jakimś FR/DH to też Wam od razu pójdzie? Gdzie tu logika?
Pozdro.
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A tak odważnie to koledzy o nikach "Majsturbator" i "shinobi" to u kogo pracujecie, że tak tendencyjnie zeznajecie?
No może Majsturbator nie pracuje tylko jest w zakonie, bo tak tą wiarą i słowem borzym wali jak księżulo?
Jeszcze jedno, RST nigdy nie rządziło w DH chyba, że tan skrót coś innego znaczy w waszym mieście. Pytanko, czy ciężary podawane na stronie producenta są mierzone tak jak porzednio, bez wagi stalowej rury sterowej? W sumie to stalowych elementów w tych pseudo cudach jest więcej np. stalowe półki mocujące golenie -ECH ale HIGH-TECH!
Po wtóre "shinobi" jak chcesz kogoś uczyć historii MTB to zacznij od siebie. Więcej mam lat na siodełku niż Ty wiesz że rower to nie kołyska.
No może Majsturbator nie pracuje tylko jest w zakonie, bo tak tą wiarą i słowem borzym wali jak księżulo?
Jeszcze jedno, RST nigdy nie rządziło w DH chyba, że tan skrót coś innego znaczy w waszym mieście. Pytanko, czy ciężary podawane na stronie producenta są mierzone tak jak porzednio, bez wagi stalowej rury sterowej? W sumie to stalowych elementów w tych pseudo cudach jest więcej np. stalowe półki mocujące golenie -ECH ale HIGH-TECH!
Po wtóre "shinobi" jak chcesz kogoś uczyć historii MTB to zacznij od siebie. Więcej mam lat na siodełku niż Ty wiesz że rower to nie kołyska.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majsturbator ,,max ten model jest wlasnei riposta na 888 i to bardzo konkretną 888 sie kryje,a pracowalo bedzie fajnie ze wzgledu na bardzo dobre tlumiki '' a skad wiesz ze sa bardzo dobre tlumiki?? Pracujesz w fabryce rst czy jak ???Ja niemam nic do rst ale nierozumiem ludzi ktorzy tak gadaja bo kur** skad maja wiedziec ze to bedzie lepsze???pozdro