MANDARYNA skad i co to k.rwa jest????
MANDARYNA skad i co to k.rwa jest????
Wlaczylem sobie TVN a tam patrze jakis teledysk a w nim spalona landryna ruchajaca kierownice jakiegos amerykanskiego benzynojada. Podpis "mandaryna SMS costam". Generalnie skad to sie wzielo skad ma ksywe tak glupia i kto ja wylansowal na wypudrowana pomaranczkę z dlugimi nogami? Podobno ma wystartowac w jakims festiwalu Złoty Słowik w Sobocie czy cos... :| pewnie jakis zasciankowy festiwal wiejski bo nawet o takiej miejscowosci nie slyszalem ale za przeproszeniem ona kurwa nie umie spiewac... skad taka baba w takiej stacji tv i czemu takie stacje interesuja sie jakimis glupimi festiwalami niewiadomo gdzie? :|
www.trialshop.pl
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i tak najbardziej wylansowaną gwaizdą poskieg estrady zostajeeeee... uwaga uwaga
ZONA Majdana...... uwag uwaga
VIRGIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------
ta cała doda elektorda <hahaha> <lol666> <****_mnie_strzela>
ona nie umie czytego dźwięku z siebie wydobyc <lol>
tak samo jak MANDARYNA została wylansowana przez bogata rodzinke...
szkoda słów.. az mi zal palców aby to pisac...
--------------------------------------------
Co do Michasia W. najbardziej mi sie poodbało jak oskarzył to swoją poprzednia zone ...
chyba Magde Famme ze przez nią stał sie gejem :|
oraz jak powiedział:
" w zyciu kazdego muzyka nadchodzi moment w któym musi zejsc ze sceny i przestac spiewac" .. co za ****** ... najlpeiej widac to po takich wspaniałych zepsołach jak..
The Rolling Stones czy Dżem.. dziadki z respiratorami a na ich koncertach setki tysiecy ludzi :)
ZONA Majdana...... uwag uwaga
VIRGIN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------------------------------
ta cała doda elektorda <hahaha> <lol666> <****_mnie_strzela>
ona nie umie czytego dźwięku z siebie wydobyc <lol>
tak samo jak MANDARYNA została wylansowana przez bogata rodzinke...
szkoda słów.. az mi zal palców aby to pisac...
--------------------------------------------
Co do Michasia W. najbardziej mi sie poodbało jak oskarzył to swoją poprzednia zone ...
chyba Magde Famme ze przez nią stał sie gejem :|
oraz jak powiedział:
" w zyciu kazdego muzyka nadchodzi moment w któym musi zejsc ze sceny i przestac spiewac" .. co za ****** ... najlpeiej widac to po takich wspaniałych zepsołach jak..
The Rolling Stones czy Dżem.. dziadki z respiratorami a na ich koncertach setki tysiecy ludzi :)
-
- Kontakt:
Re: MANDARYNA skad i co to k.rwa jest????
Noo to jest dobry cytat :P. Daje po zaworach...Inur pisze:Wlaczylem sobie TVN a tam patrze jakis teledysk a w nim spalona landryna ruchajaca kierownice jakiegos amerykanskiego benzynojada.(...):|
Co do mandaryny to kurcze tak jak jeszcze pare babek ktore odnioslo sukces poprostu bardzo dobrze wyszła za mąż - od co.
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066