REWOLUCJA NA RYNKU AMORTYZATORÓW
-
- Kontakt:
Ba ,127 mm anprawde płynnego skoku opartego na golenaich 28,6 co było wtedy nie lada średnicą długo trzeba było czekać aż manitu wypusci swojego pierwszego x-verta z 30mm, ale wracajac do hi-5, ta konstrukcja była genialna : przy swej niebywałęj prostocie zapewniała pracę na najwyższym możliwym poziomie, skok technologiczny jaki wykonało klarstwo górskie dzięki temu sprzętowi byłjak z tąd na księżyc!
A z kolei nazwa Space Jump wzięła się od Spacemana, który go testuje a nie wiem czy nie pomagał też w projektowaniu. Tak samo jak A-gangi. A to chyba o czymś świadczy... Ktoś narzeka na A-gangi? Ale fakt faktem, że poczekamy i zobaczymy co to będzie... :)
http://www.pinkbike.com/photo/944642/
oneeighties!
oneeighties!
-
- Kontakt:
he he drogi Pi3tr0 , ciesze się że cenisz jedno z najepszych dzieci rodziny rst, przechodziło ono burzliwy okres dojrzewania- w którym różńie z nim bywało :( , ale to juz historia, nasza Sigma dorosła, i to dorosła do miana jednego z najlepszych widelców zjazdowych w historii!Konstruktorzy RST na bazie wieloletnich doswiadczen (czasami niepowodzen), zbudowali w koncu najnowsza wersja, o której śmiało można powiedzieć że jak do tej pory -pozbawioną wad, a obfitą w zalety!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bym szczerze wolal zaryzykowac w nieznane rst niz w 888 ktore juz z gory wiekm ze jest ****** pod kazdym wzgledem. Sad bu ttrue, prezkonali sie juz o tym niektorzy wlasciciele, reszta tez sie w koncu przekona.
Oczywisice JA kupilbym sobie monsterka 2002 i siedzial caly happy ;] Ale wielu ludzi nadal nie rozumie ze to jeden z najlepszych amorow w przystepnej cenie.
Oczywisice JA kupilbym sobie monsterka 2002 i siedzial caly happy ;] Ale wielu ludzi nadal nie rozumie ze to jeden z najlepszych amorow w przystepnej cenie.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Nie ma ch***wego sprzętu ale jest sprzęt używany niezgodnie z przeznaczeniem.
RST się łamią bo je katujecie a one do tego stworzone nie są... jednak marcochy sa użuywane zgodnie z przeznaczeniem i pękają :p...
Jednak każdy wie ---> SUNTOUR RULEZZZ !!! (a konkretnie DURO!!! :D)
Ps. nawet sprzęt z makrokeszu nie jest hu**** tylko używany niezgodnie z przeznaczeniem... bo to nie jest sprzęt do jazdy :D hehe
RST się łamią bo je katujecie a one do tego stworzone nie są... jednak marcochy sa użuywane zgodnie z przeznaczeniem i pękają :p...
Jednak każdy wie ---> SUNTOUR RULEZZZ !!! (a konkretnie DURO!!! :D)
Ps. nawet sprzęt z makrokeszu nie jest hu**** tylko używany niezgodnie z przeznaczeniem... bo to nie jest sprzęt do jazdy :D hehe
-
- Kontakt:
Majsturbator ile dostales $$ od RST ?? hahahahhhhahahahhha
sakd wiesz ze owe tlumiki rst sa lepsze od hscv i ssvf?
jezdziles na widelcach z tymi ponoc zajebistymi tlumikami ?
widziales je w ogole ?
btw "nie kluc sie ze mna bo twa pozycja na starcie jest przegrana w tej klutni
PEACE ALL pozdro"
rozjebales mnie tym tekstem. chyba nie wiesz po co jest to forum.
a co do starych rst to jezdzilem na 461 i 461dh i oba sie zlamaly wiec nie mow ze te amory byly jakies zajefajne.
ale zreszta nie bede sie klucil bo moja pozycja na starcie jest przegrana hahahahahhahaha buahahah
sakd wiesz ze owe tlumiki rst sa lepsze od hscv i ssvf?
jezdziles na widelcach z tymi ponoc zajebistymi tlumikami ?
widziales je w ogole ?
btw "nie kluc sie ze mna bo twa pozycja na starcie jest przegrana w tej klutni
PEACE ALL pozdro"
rozjebales mnie tym tekstem. chyba nie wiesz po co jest to forum.
a co do starych rst to jezdzilem na 461 i 461dh i oba sie zlamaly wiec nie mow ze te amory byly jakies zajefajne.
ale zreszta nie bede sie klucil bo moja pozycja na starcie jest przegrana hahahahahhahaha buahahah
-
- Kontakt:
hahahahahhaahhahahahahahahahahahhahahahahahahah
twoj poziom intelektualny jest na niskim poziomie co widac po powyzszym tekscie nie bede komentował tego typu wypowiedzi ktore maja na celu pokazanie ze przykladowo jakis korean boy ma wieksza wiedze i doswiadczenie odemnie..wiesz co ci powiem PEACE człowieku lolololololol
twoj poziom intelektualny jest na niskim poziomie co widac po powyzszym tekscie nie bede komentował tego typu wypowiedzi ktore maja na celu pokazanie ze przykladowo jakis korean boy ma wieksza wiedze i doswiadczenie odemnie..wiesz co ci powiem PEACE człowieku lolololololol
śmierc pozerom i komercji
Po pierwsze ja założyłem dawno taki temat, dla informacji, ty sprowokowałeś temat się rozwinął.
A to, że "jestem pracownikiem Velo" wszystko wyjaśnia według mnie robisz nagonke... A i perdolenia głupot typu 10x lepsze od HSCV nie rozumiem jak nawet tego RST w rękach nie miałeś :/, a w związku z starymi RST kiedyś rządziły w starych produkcjach filmowych jeszcze idzie je dojrzeć, a ciekawostką jest to, że kiedy RST miało już jakiś czas HI-5 127mm, to M dopiero wypuściło Juniora 100mm, a na następny rok zmieniło na 130, a i Mozo XXL 150mm, a M nie miało nic by go zdyskfalfiwować , po kilku latach(chyba 2) wypuściło Shivera, ale RST padło Marzocchi przeżyło na rynku...
A to, że "jestem pracownikiem Velo" wszystko wyjaśnia według mnie robisz nagonke... A i perdolenia głupot typu 10x lepsze od HSCV nie rozumiem jak nawet tego RST w rękach nie miałeś :/, a w związku z starymi RST kiedyś rządziły w starych produkcjach filmowych jeszcze idzie je dojrzeć, a ciekawostką jest to, że kiedy RST miało już jakiś czas HI-5 127mm, to M dopiero wypuściło Juniora 100mm, a na następny rok zmieniło na 130, a i Mozo XXL 150mm, a M nie miało nic by go zdyskfalfiwować , po kilku latach(chyba 2) wypuściło Shivera, ale RST padło Marzocchi przeżyło na rynku...
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
JA PIERDOLE
masturbatorze-prowokatorze, na sile chcesz naprawiac swiat? udawadniac swoje racje? wyloluj
po co sie klocic =='
rst ma zla opinie bo przez pare lat W POLSCE nie bylo amorow ktore spod znaku rst by sie sprawdzaly w skakaniu. i tyle, stad ta opinia. skoro stare zjazdowe amoryrst przestali w polsce sprzedawac, tylko pare delt sie znalazlo (ktory opinia akurat maja swietna! porownanie cena/jakosc) to co sie dziwisz ;/
jak wprowadza te modele, one sie sprawdza - to ok bedzie mozna przyznac Ci racje. a takie gdybanie "ja wiem ale nie moge pwoeidzec skad" moge napisac i ja... tylko po co jak to nikomu nie potrzebne ;/
co ja bede pisal... jazda po marcokach "sa ****** i tyle" jest bez sensu ;/ NA CHWILE OBECNA mimo kilku niedociagniec sa raczej ok... taki shiver, monster 02, dj... peka korona? na skale ile jest tych amorow to i tak niewiele...
a co ja sie bede produkowal, wszyscy sa najmardzejsi i im nie wytlumaczysz ...
masturbatorze-prowokatorze, na sile chcesz naprawiac swiat? udawadniac swoje racje? wyloluj
po co sie klocic =='
rst ma zla opinie bo przez pare lat W POLSCE nie bylo amorow ktore spod znaku rst by sie sprawdzaly w skakaniu. i tyle, stad ta opinia. skoro stare zjazdowe amoryrst przestali w polsce sprzedawac, tylko pare delt sie znalazlo (ktory opinia akurat maja swietna! porownanie cena/jakosc) to co sie dziwisz ;/
jak wprowadza te modele, one sie sprawdza - to ok bedzie mozna przyznac Ci racje. a takie gdybanie "ja wiem ale nie moge pwoeidzec skad" moge napisac i ja... tylko po co jak to nikomu nie potrzebne ;/
co ja bede pisal... jazda po marcokach "sa ****** i tyle" jest bez sensu ;/ NA CHWILE OBECNA mimo kilku niedociagniec sa raczej ok... taki shiver, monster 02, dj... peka korona? na skale ile jest tych amorow to i tak niewiele...
a co ja sie bede produkowal, wszyscy sa najmardzejsi i im nie wytlumaczysz ...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Max: dobrze prawisz 888 -z góry wiem że jest do dupy i nie mam się po co w to pchac jeżeli szukam sprzętu który ma mi służyc przez LATA, monster 2002, ok => super , tego nie można marcolowi odmówic ,konstrukcja tak samo oczywista jak i sprawdzona bo to amor zywcem z mx wziety :D (a już na pewno wnętrzności)- no ale masy go niedoceniają- bo ciężki , bo duży i nie dziwię się im bo większośc ludzi chce mieć sprzęt w miare uniwersalny, i tu pojawia się RSt rapide hill relatywnie niska waga, ale przedewszystkim amor robiony tak żeby działał i służył, a nie koniecznie się podobał i imponował estetyką (ósemka)