Grzesiu pisze:dawidek13-14 mamy chyba następnego uzytkownika o Umyśle Kony ;/ pierodli DX-32 nie przetrwa roku przy ostrym katunku a ty pierodlisz ze 4 lata katowałeś swojego chyba że naajwiększy poziom extremy jaki przezyłęś to był skok z krawęznika to cię zrozuiem że od tylu lat katujesz i nic to sppko
Xxsin- nie pisałej jednak jak on jeźdźi i co robi :P Jakbyś zobaczył, to byś się wcale nie dziwił, ale teraz ma DoubleWida i tez jest troche pocentrowany.....:P
najlepiej na 4 ale nie wszystkie sie da tak zaplesc bo niektore obrecze wymagaja dluzszych szprych. a roznica jest taka ze jak masz na 4 krzyze to nawet jak Ci peknie szprycha to kolo nadal sztywno trzyma
ja mam dx i jestem bardzo zadowolony
pamietam jedna wypowiedz spacemana..."przez dwa lata startowania w zawodach chyba ze 100 razy dojezdzalem na mete bez powietrza w dece z tylu a na tyle mialm dx i po tych dwuch latach ani milimetra sie nie zgiela" dziekuje dziekuje wiecej mi nie trzeba
Majsturbator :D poczytałem twoje posty w tej aferze o RST i ejstem za tobą sam maiłęm gile tl i byłem zado...... ale teraz inny temat no może bo jednak jak sie ma umiejętności i się potrafi lądować miękko i dobrze to się nawet słaba obręcz nie pognie ale jak ludzie lądują jak worek kartofli to i double track czy double wide nie wytrzyma ja pogiełóem dx-32 w pare dni a to przez to ze dopiero zaczynałem nauczyłem sie bunneo i atakowalem murki po 40cm :) ale jezeli ktoś umie jezdzić weżmy na przykłądm mistrza świata BRAIANA LOPEZA który popierdala jak wariat na Single trackach i mu się trzymaja dobrze bop on umie lądowac i amortyzowa wszyko ciałem nie tylko amoretyzatorami.
bo moge podac przykłąd mojego mkolegi X który kupił sobie kone stuff i pierwszego dnia pogią w niej obręcze a dlacxzego??? bo widziałem jak ja skakałem przez doniczki na rowerze to on też chciał chociarz nawet na krawężnik nie mugł wskoczyc dobrze i jak przypierdolił w pogią tak ze jezdził jak młot pneumatyczny :D padaczki dostawał przy większych prędkościach :D więc jeżeli ktoś umie jezdzić to i na kochał od makrokesza by napieprzał zdrowo i by nic im nie było :D
Dobra ja proponuje zawrzec rozejm. Przepraszam serdecznie za wszystko co powiedzialem, co nie zmienia fakty, ze tak mysle. PRZEPRASZAM SERDECZNIE MAJSTURBATORZE!!!