Ja mam korby hussefelt dh i suport isis overdrive i wszystko chodzi jak mazene choc zrobilem dopiero 400 km nie ma sladu luzow, dodam ze roweru nie oszczedzam i troche skacze (dropy, hopy) jest git
czy ten suport isis overdrive to przypadkiem nie jakis najtanszy badziew?
jesli mowisz ze chodzi ci spoko, to mam nadzieje ze na moim xc'sowym giga pipe team sl tez bedzie miodzio:D
czekam tylko na sruby m15 od mego wybawcy (pozdro Sector :D)
hehhe Pchlaaa tylko narazie nie dziekuj...bo musze najpeirw poszukac ich w moim lozku/szufladzie/warsztacie(najgorzej)/piwnicy bo tyle mam roznych skladnic starych rzeczy :P !!!!!!!!!
Ja zakatowalem five D i kupilem hussefelta ... niebo a ziemia, korba jest sztywna, blat idzie w lini, suport nie zgrzyta ... cos pieknego :-) A co do tulejek ... nie slyszlalem/ nie widzialem zeby to komus wypadlo...
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
Simonz: Tylko nie X-forge !!!!!! u nas gosc mial dwa rowerki jedeen jego drugi panienki i obydwa mialy korby x-forge ....
w jednym z kwadratu sie kółko zrobilo a drugą zlamał przy skakaniu w bok ;/
jeżeli nei wierzysz zapraszam do nwoej deby to zobaczyc obydiwe :)
ja mam korbe truvativ husselfelt dh + suport truvativ gigapipe dh i jak narazie jestem bardzo z niej zadowolony, bardzo sztywna, zero luzow, po prostu miodzio :d
qmpel miał x-forga i mu sie złamał ale ona hcyba była od raz uwadliwa tka jakby miała "zmęczony materiał":P tak mi mówili:P i wogóle trudno sie ją rozbiera bo jest "śruba" od strony wewnętrznej mocno za tegowona;D ale on jakoś ściągnął
sory ale ja sie nie zgodze z tym ze kwadrat nie wytrzymuje dropow:) mam suport kinexa i korbe alivio juz prawie rok, przez pol roku w dualu a teraz w fullu, przezyl ten zestaw troche dropow i od chu*a stair gapow i kwadrat jest idealnie kwadratowy:) wystarczy tylko dobrze dokrecac co jakis czas a wytrzyma bardzo duzo:) dodam ze korba jest prosciutka a waze 67kg:) wszystko zalezy od tego czy dba sie o sprzet. wystarczy co jakis czas dokrecic:)