4x w Gliwicach??

Mike'S
Kontakt:

4x w Gliwicach??

Post autor: Mike'S »

Jest gdzies w Gliwicach jakis tor 4x ?? jak tak to napiszcie gdzie :]

Albo mozna by bylo zrobic :P:D
Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

watpie czy jest w pelni 4x-owy tor, ale jak jest to bede tam z checia jezdzil :]
YaNz
Kontakt:

Post autor: YaNz »

Też mi się wydaje że nie ma, a co do pomysłu by go zrobić to wiesz jak to jest… jeździć każdy chce a robić ni ma komu :P
Mike'S
Kontakt:

no wlasnie :P ale fajnie by bylo gdyby byl...:)
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

szwajcaria sie buduje... sa fajne plany ;-) i dobrzy wykonawcy [jakas firma ma zlecenie - supermarket sponsoruje]

sikornik - ahahahahaha uhuhuhuhuh ;-) wszyscy wiedza jak jest :P a jak sie juz pojedzie to sie osiada na lawkach i ... nic nie robi

labedy - fajne dirty i mozna byc zrobic fajny tor ... bo zadatki jzu ma ...

krak - ahahah funbox mozna potraktowac jako mini hopke do przelecenia na czas... zrobic kolko za quaterem... obok latarni :P przez rampe :P buehehehe :P

pozdrawiam

btw wczroaj przejechalem po fontannie calej :D pierwszy raz mi sie udalo i teraz wychodzi mi na lajcie :D
Mike'S
Kontakt:

Dejv_d3 pisze:szwajcaria sie buduje... sa fajne plany ;-) i dobrzy wykonawcy [jakas firma ma zlecenie - supermarket sponsoruje]

sikornik - ahahahahaha uhuhuhuhuh ;-) wszyscy wiedza jak jest :P a jak sie juz pojedzie to sie osiada na lawkach i ... nic nie robi

labedy - fajne dirty i mozna byc zrobic fajny tor ... bo zadatki jzu ma ...

krak - ahahah funbox mozna potraktowac jako mini hopke do przelecenia na czas... zrobic kolko za quaterem... obok latarni :P przez rampe :P buehehehe :P

pozdrawiam

btw wczroaj przejechalem po fontannie calej :D pierwszy raz mi sie udalo i teraz wychodzi mi na lajcie :D
A gdzie jest ta Szwajcaria ??
ODPOWIEDZ