REWOLUCJA NA RYNKU AMORTYZATORÓW

HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

dokladnie sprzet Race-ingowy jest robiony dla zawodnikow bo przeciez oni tego nie kupuja tylko dostaja i maja to w dupie ze sie zaraz polamie - dostana nowy :) w koncu po to maja sponsorow
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

Majsturbator
jezu jaki ty jestes glupi az zal na to patrzec....nie bede sie z tobaklucil o to bo juz jestem przegrany LOL zes wymyslil ...
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

HCR jesli birol zaczolby produkcje takich amorkow to i tak niebylaby to masowka naszczescie bo prawie wszystkim niepodobalabysie waga...a co do rst to moze jak poprosicie swojego prosa Majsturbatora to moze sprawi ze amorki beda sprzedawane w polsce buaahha
http://miniurl.pl/12397
Forgeh
Kontakt:

Post autor: Forgeh »

Hmmm, sam mam nadzieje ze RST nas mile zaskoczy, szczegolnie wierze w tego space jumpa :D, ale nie mam zamiaru go kupic w ciemno, poczekam az ludzie troche na nim pojezdza, jesli okaze sie dobry i tani, to pewnie go sobie sprawie.
Majsturbator, moim zdaniem troche przesadzasz, wiem ze mozesz wiedziec duzo wiecej od nas co do pracy tych amorow itp, ale nie jestes w stanie stwierdzic jak one beda sie sprawowac w jezdzie. Wszystki wyjdzie w praniu, ale mam nadzieje ze RST sie uda ;]
strongbikker
Kontakt:

Post autor: strongbikker »

Może RST wróci do dawnej świetności. Ja 3 lata jezdziłem na RST 461DH. Był to poprostu super sprzęt. Kto na nim jezdził to wie. Był to model z 1999r i przez cały czas użytkowania nie miał luzów. Po drobnych przeróbkach działał zajebiście.
Ja życzę RST jak najlepiej
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

moze i przesadzam ale jedno jest pewne rst sie powoli odradza i tez zycze mu jak najlepiej ale niestety sa ludzie ktorzy nie przepuszczaja mysli ze rst moze byc lepsze od marcoka i za wszelka cene chca to udowodnic ale juz pisalem WSZYSTKO WYJDZIE W PRANIU
śmierc pozerom i komercji
xprot
Kontakt:

Post autor: xprot »

nie no czytam takie dlugie wypowiedzi to nie bede gorszy

wy dalej chyba nie rozumiecie podstawowych praw marketingu.

jak wypuszcza amortyzator ktory bedzie jednoczesnie niezniszczalny, lekki i tani, to kazdy go kupi i bedzie jezdzil po wsze czasy.
producenci nie moga sobie na to pozwolic, bo splajtuja

i albo bierzesz cos na czym pojezdzisz dlugo (potfory, shivery, avy itd)
albo cos z czego wymiana musisz sie liczyc w kazdej sekundzie jazdy(888)

jak cie nie stac na oszczedzanie to kup sobie amor ktory posluzy dluuuuugo a nei posypie sie w 10dni......

i jak juz kupisz mocny to nie marudz ze jest ciezki , taka strategia....

lasuja mozgi filmami gdzie wszyscy maja 888 czy 66 i niby jezdza na tych samych sztukach caly film (buahahahahahahahahahhaha, w formule 1 tez caly wyscig przejezdzaja na jednych oponach hahahahahha)

majsturbator, dla mnie :
http://www.toya.net.pl/~kazzie/flash/youare.swf
********** od rzeczy. wiemy ze masz tego swojego rst i BRONISZ MARKI swojego amorka jak nikt niczego na swiecie, ale juz sie uspokoj.

co do samych rst: dzieci zobaczyly zliftowana strone i mysla ze to co na niej jest to dostanaw sklepie.... sigme produkuja juz nie pamietam ile (4?? ale moge sie myslic) lat.. a w polsce nie dostaniesz, bo nie. a nawet jakbys dostal i bylaby piakna prace, moc i wag to kupilbys 888 bo widac je na filmach...

caly merketing tak dziala.... albo gowienko i tanio albo gowienko i drogo bo widac je w filmach

pomijam ze sam fakt ze widelelec, jesli ma w nazwie 'amortyzator' to MUSI sie spierdolic wczesniaj czy pozniej, jesli chcesz poszalec.
xprot
Kontakt:

kurwa **** pojebana ta cenzura a ze wyraz de
-bil jest ocenzurowany to juz przegiecie wszystkiego..... po **** ?
Majsturbator
Kontakt:

xprot niestety nie jezdze na rst tylko oldschoolowej z1 a do rst czuje sentyment i dlatego go tak bronie:(i jezeli jestem ****** to dobrze ja sie z tym dobrze czuje jezeli ci sie nie podoba to nie czytaj:)
pozdro ty nie jestes ******:)
xprot
Kontakt:

widzisz tylko ze ja umiem przedstawic racje bez glupich argumentow jak ' a ja wiem kiedy bedzie koniec siwataprzepowiednia biblii sie spelnia'
Majsturbator
Kontakt:

................chcialem troche rozluznic rozmowe poprzez przedstawienie jakiej anegdoty ale widac jest to za malo inteligentne jak na twoj poziom (bez urazy)
HCR
Kontakt:

Post autor: HCR »

hehe ;] ja tamten text odebralem jako zart ale widac niektorzy sie przejeli
Majsturbator
Kontakt:

chyba wszyscy odebrali to jako zart ale widadc sa wyjątki..........takie errory krytyczne :)
xxxxxx
Kontakt:

Post autor: xxxxxx »

RST TO BROŃ PALNA ! ! ! Nie kupił bym tego bo to shit ! ! !
szakal
Kontakt:

Post autor: szakal »

Majsturbator ty wogle na rowerze jezdzisz? bo z tego co zauwazylem to prawie w kazdym temacie co 4 post jest twoj..
http://miniurl.pl/12397
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

up dokladnie to chcialaem napisac co szakal :P znalazl sie jakis nowy ambitny .... teoretyk
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
xprot
Kontakt:

a pf.

konioklepca, i masz odpowiedz co on robi caly dzien.
xprot
Kontakt:

a wogole to temat chyba o rst?
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

a mi mowia ze to ja spamuje... a ten wszedl tutaj dzis czy wczoraj i juz ma te 50 postow na dzien czy cos w tym rodzaju :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ