wszystko w zwolnionym tempie... :|
wszystko w zwolnionym tempie... :|
w dzisiejszych czasach trudno jest obejrzec film rowerowy typu disorder w ktorym wiekszosc ujec nie bylaby puszczana z polowa oryginalnej predkosci. sciagnalem sobie jakis czas temu filmik bendera z nwd5 jak daje backflipa. CALOSC jest puszczona w zwolnionym tempie... kurwa tego sie po prostu nie da obejrzec zasypiam zanim koles wykreca pierwszego backflipa, a robi ich ze 10, potem oczywiscie pokazuja jak w zwolnionym tempie wszyscy sie ciesza i powoli podbiegaja do bendera a on bardzo powoli wyrzuca gogle w powietrze ehhhh.... to samo z dropami, potem oglada to jakis cwaniak i mysli te dropa 10m leci sie tak powoli.. gdyby nie jakies normalne filmy chocby takie z polski gdzie ktos skacze 8m dropa to chyba nie wiedzialbym ze spada sie z duza predkoscia :| zjazdy natomiast sa przyspieszone, dodany jest tez efekt 'strobe' zeby wszystko wygladalo fajniej ale ja sie pytam DLA KOGO oni robia te filmy jesli probuja wychujac ludzi ze taki steve peat zjezdza trase 3km w 3 minuty poruszajac sie ze srednia predkoscia 150km/h :| sorry nerwy mi puscily jak przez 2.5 minuty ogladalem pare backflipow bo producenci stwierdzili ze spowolnienie tego dwukrotnie jest elo ziom rulez i r0x0r!111
www.trialshop.pl
no mnie to tez denerwuje. o wiele lepiej wyglada jak sie widzi prawdziwa predkosc z jaka spada koles na dropie a najlepiej jeszcze jak slychac w tle orginalne dzwieki z uderzenia.... dlatego ogladam glownie filmiki streetowe takie jak czajn reakszony, killing tajmy itp... to sa prawdziwe dobre filmy, krecone przez bikerow dla bikerow a nie przez profesjonalnych filmowcow dla mas...
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
Dobry film powinien byc zrownowazony tzn. spowolnione dropy jak najbardzie ale powinny tez byc te w zwyklym tepie bez muzyki zeby bylo slychac trzask a co do przejazdu peat to przyspieszenie jest genialne czujesz ten przejazd tak jak to czyje bajker gdzyby puszczone w normalnym tepie wielu ludzi nie bajkerow mogloby stwierdzi "phii szybciej podjezdzam moim XC pod gorke..." Aha i upadki tez powinny byc przeplatane a nie puszczane na koncu
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
-
- Kontakt:
To jest tylko jedno zagadnienie,ktore poruszyl Inur,te spowolnienia sa naprawde wkurwiajace i na *** to,żeby dzieciak myslal,że tez da rade i tak sie rozwalaja gnoje bo mysla,że dla takiego dlugiego lotu warto,kolejnym zagadnieniem jest komecha,no normalnie kurwica beirze np.ogladajac nwd5 msuze ciagle patrzyc na teamowe koszulki riderów,dlugi wstep z logami sposnorów i wogole samych reklam,zygac mi sie chce,wkradla sie w to wielka komrecha i tyle,akzdy chce na tym akse łoić,to juz nie te filmy sprzed lat co np Super Heroes,za jedyny film z nowszych,który jest utrzymany w tkaim klimacie prsototy i prawie żadnej komerchy i jest klimatyczny to "No more heroes",Czysta jazda,zero zwolnien i pierdzielenia sie z reklamami sponsorskimi.Także inasz przemysl dopadło co było nieuniknione,bedzie coraz wiecej roznego typow przejawów wlasnie komercji w sporcie tak jak to sie dokladnie stalo z skateboardingiem.Jeżeli jest nierpawda co mówie to prosze mnie poprawic,ale musza byc to abrdzo twarde argumenty.pzodro600
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
www.tapeclothing.com