Filmik LUBSKO
Filmik LUBSKO
Witam
Zrobilismy z kumplami filmik jak ktos chce to jest na ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/ folder Upload nazwa filmu Lubsko wakacje 2005 r..mpg
Pobierac i ocenic hehehe
Pozdro
Zrobilismy z kumplami filmik jak ktos chce to jest na ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB/ folder Upload nazwa filmu Lubsko wakacje 2005 r..mpg
Pobierac i ocenic hehehe
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/848849/
-
- Kontakt:
powiem co widzialem (sciagnalem nie caly jeszcze, wiec widzialem tylko z 9 min{ jeju, ile to trwa?})
-za duzo powtarzajacych sie akcji
-nie jest super zmontowany, ale moze byc
-jak obejrzalem polowe, mialem wrazenie, ze juz to widzialem (jesli rozumiesz o co chodzi)
-muzyka taka sobie, ale jak taka lubicie, to nic nie mowilem, nawet pasuje do filmu
czyli to bedzie
w skali jeden szesc....
gdzies tak trzy plus, cztery mniej
film byl by owiele ciekawszy gdyby trwal 3 - 4 minuty, mial jakies przejscia miedzy klipami...
nie mowie, ze jest jakis najgorszy
pozdro
C-:
-za duzo powtarzajacych sie akcji
-nie jest super zmontowany, ale moze byc
-jak obejrzalem polowe, mialem wrazenie, ze juz to widzialem (jesli rozumiesz o co chodzi)
-muzyka taka sobie, ale jak taka lubicie, to nic nie mowilem, nawet pasuje do filmu
czyli to bedzie
w skali jeden szesc....
gdzies tak trzy plus, cztery mniej
film byl by owiele ciekawszy gdyby trwal 3 - 4 minuty, mial jakies przejscia miedzy klipami...
nie mowie, ze jest jakis najgorszy
pozdro
C-:
ja obej... WYTRWALEM caly...
nuda nuda nuda...
wstawki typu babcia grzebiaca po smietniku robi sie max 5 sekund a nie niewiadomo ile...
za duzo tego samego... ciagle tylko bunny manual pivoty i mini-dropy
wystarczy jak raz pokazesz jak kolo robi bunnego, nie trzeba odrazu walkowac tego caly film...
dla mnie - material na 2 minuty max
a po co niektore ujecia, dokladnie te same nagrania, byly kilka razy nie wiem...
dla mnie 3/10 to max...
juz bez tych zbednych akcji byloby minimum 6... do 10 minuty sie nudzilem, potem to juz bylo wyczekiwanie konca :|
powodzenia w rozwoju, mam nadzieje ze niedlugo pokazecie lepiej zmontowany film :) nie mowie nic o poziomie jazdy bo widac ze nauka 'in progress' (i to od pewnego czasu juz :)))
pozdro
nuda nuda nuda...
wstawki typu babcia grzebiaca po smietniku robi sie max 5 sekund a nie niewiadomo ile...
za duzo tego samego... ciagle tylko bunny manual pivoty i mini-dropy
wystarczy jak raz pokazesz jak kolo robi bunnego, nie trzeba odrazu walkowac tego caly film...
dla mnie - material na 2 minuty max
a po co niektore ujecia, dokladnie te same nagrania, byly kilka razy nie wiem...
dla mnie 3/10 to max...
juz bez tych zbednych akcji byloby minimum 6... do 10 minuty sie nudzilem, potem to juz bylo wyczekiwanie konca :|
powodzenia w rozwoju, mam nadzieje ze niedlugo pokazecie lepiej zmontowany film :) nie mowie nic o poziomie jazdy bo widac ze nauka 'in progress' (i to od pewnego czasu juz :)))
pozdro
http://bodzio.pinkbike.com/
-
- Kontakt:
jak byscie skrócili ten film do 3 minut bylo by gitos: 3/10 jak to juz wczesniej ktos dał.. moze wam pomoge: obejrzyjcie asz filmik, który dostal prawie 4 strony komentarzy - oczywiscie 100% pozytywnych. tu jest link, trwa 5 minut, milego ogladania:
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... _CHAIN.wmv
ftp://rider:freerider@153.19.35.112/MTB ... _CHAIN.wmv
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
hehe nie no filmik nawet ok, manual juz wychodzi fajnie, jakies 180 teraz, barspiny a potem bedzie wogole super:)
PS. Najlepszy jest ten typek na bmx-ie co robi dropina z murku:D kurde no myslalem ze wykreci jakas 180 czy nawet 360 bo wysoki nawet murek a tu dropin;P
PS. Najlepszy jest ten typek na bmx-ie co robi dropina z murku:D kurde no myslalem ze wykreci jakas 180 czy nawet 360 bo wysoki nawet murek a tu dropin;P
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
YYY eeee YYY ...zajebiscie dziwny filmik ...jakbyscie chcieli a nie mogli ;/ Moze gdyby ktos normalny ten filmik sklepal bylo by lepiej a tak to jakbyscie nagrywali na zywo 100 razy to samo miejsce ;/ a pozatytm ten wheeli byl tak ebznadziejny ze szok u nas nazywaja to "silowka" bo strasznie na tym kole gonoliscie rowery. Moze ktos z was ma jakies umiejetnosci ale po prostu nie umiecie teog przedstawic tak zeby mozna bylo to zauwarzyc ;/ OCENA 2+/6
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=529949
a moze ktos dac link do zassania, bo mi ftp nie dziala :(
P.S.
Jak ktos wie jak mi pomoc to niech napisze, bo mi wyskakuje blad
"Wystapił błąd podczas otwierania folderu na serwerze ftp. Upewnij się czy masz uprawnienie do dostepu do tego folderu
Szczegóły:
200 switching to ASCII mode
500 Illegal port command
500 unknow command"
Sorry ze sie przypinam do tematu, ale moze ktos bedzie umial mi pomoc.
NA innym kompie ftp dzialalo tylko na moim zaden ftp nie chodzi.
Przez nortona probowalem i tez lipa
P.S.
Jak ktos wie jak mi pomoc to niech napisze, bo mi wyskakuje blad
"Wystapił błąd podczas otwierania folderu na serwerze ftp. Upewnij się czy masz uprawnienie do dostepu do tego folderu
Szczegóły:
200 switching to ASCII mode
500 Illegal port command
500 unknow command"
Sorry ze sie przypinam do tematu, ale moze ktos bedzie umial mi pomoc.
NA innym kompie ftp dzialalo tylko na moim zaden ftp nie chodzi.
Przez nortona probowalem i tez lipa