!!Mocne koło, zobaczcie moją rozkmine!!!
!!Mocne koło, zobaczcie moją rozkmine!!!
KOŁO NA PRZÓD!!!
Sory za ten temat, ale nic..........nie znalazłem.
Składam koło na przód. Pod zwykła oś, na 26. Ma to być mocne, żebym zauważył różnice od zwykłego shit'u :D
Ja kminie tak:
Obręcz: DOUBLE WIDE, DOUBLE TRACK
Piasta: NS Roller,DA BOMB
Szprychy: DT ALPINE III czarne
Co myślicie szczerze o tym powyżej?
Czy dobre cześci wybrałem? może coś lepiej innego? Powiedzcie co myślicie o tym.
Prosił bym was o nie wypowiadanie sie takich osób np. "A KOLEGA MÓWIŁ BO JEMU , JEGO KOLEDZE, BO KIEDYS KTOS POWIEDZIAŁ"
Z góry dzięki wam. 3mać się.
Sory za ten temat, ale nic..........nie znalazłem.
Składam koło na przód. Pod zwykła oś, na 26. Ma to być mocne, żebym zauważył różnice od zwykłego shit'u :D
Ja kminie tak:
Obręcz: DOUBLE WIDE, DOUBLE TRACK
Piasta: NS Roller,DA BOMB
Szprychy: DT ALPINE III czarne
Co myślicie szczerze o tym powyżej?
Czy dobre cześci wybrałem? może coś lepiej innego? Powiedzcie co myślicie o tym.
Prosił bym was o nie wypowiadanie sie takich osób np. "A KOLEGA MÓWIŁ BO JEMU , JEGO KOLEDZE, BO KIEDYS KTOS POWIEDZIAŁ"
Z góry dzięki wam. 3mać się.
SANV10-DH"Ma to być mocne, żebym zauważył różnice od zwykłego shit'u :D"
Na 100% zauważysz różnice między zwykłym shitem ! ! ! ja mam obręcz Supre MT na pieście Alivio PARALLAX i z pewnością jest duuuużoo lepsza niż jakiś tam shit. A DOUBLE WIDE czy DOUBLE TRACK poprostu musi być lepszy :D
Pozro. 4 all
Na 100% zauważysz różnice między zwykłym shitem ! ! ! ja mam obręcz Supre MT na pieście Alivio PARALLAX i z pewnością jest duuuużoo lepsza niż jakiś tam shit. A DOUBLE WIDE czy DOUBLE TRACK poprostu musi być lepszy :D
Pozro. 4 all
" Dreams are there to show you the way (...) "
MY GG: 3542760
MY GG: 3542760
jezeli bedziesz jezdzil na tarczy to bierz dable traka a jak masz zamiar cos pod v-ki to polecam supre mt, super obrecz albo mamuta, rowniez obrecz nie do zajezdzenia:)
a co do piast to mozesz wziac tego dabomba albo jakas DT :) zreszt NS tez bedzie goood
a co do piast to mozesz wziac tego dabomba albo jakas DT :) zreszt NS tez bedzie goood
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
DT +dt szprychy (juz wystarcza te za 1,4zł) + kazda piasta juz od tych 120 zł = dobre kolo.
przednie kolo ciezko jest zniszczyc jesli masz AMORTYZATOR (nie mowie tu o rst i innej patoligii) zalozsz opone min 2,3 oraz nie wylapiesz jakiegos dzwona w drzewo.
ja wszedlbym w rebona na sztywna z redukcja do zwykla os (przyszlosciowe rozwiazanie) cena bodajze ok 130zł
przednie kolo ciezko jest zniszczyc jesli masz AMORTYZATOR (nie mowie tu o rst i innej patoligii) zalozsz opone min 2,3 oraz nie wylapiesz jakiegos dzwona w drzewo.
ja wszedlbym w rebona na sztywna z redukcja do zwykla os (przyszlosciowe rozwiazanie) cena bodajze ok 130zł
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
Jak chcesz kolo nie do zakatowania i nie zależy Ci zbytnio na wadze to bierz atomlaba. Mam na tyle i na luźniutkich szprychach daje rade w DH na hardtailu :P Wczoraj na DH Elblągu przez przypadek lotłem dropa bez powietrza z tyłu i żadnych wbić ani nic (na wcześniejszej sekcji złapałem snejka). Aha i mam model general issue street czyli jeden ze słabszych atomów :P
Pozdro
Pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=12452
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: