hahahahahahhahaha giga pipa sl to ******* jak ja pierdole!! ja polamalem 3 a kumpel sie nim podciera bo to takie kurwa gowno. Wez se kup suoport na kwadrat z kinexa i zapierdaLAJ PIECYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYkiem. Na **** wogule taki temat zakladasz jak wiadomo ze kinexxxxxxxx najlepszy! pierdolce sie pedaly ! nara
nie wiem co wy chcecie od fsa power pro, truvativy łapią luzy to wiem ale rozpieprzanie łożysk to wina złej techniki jazdy albo skoków a'la Szczęki (pozdrawiam), ale wątpie że wśród was jest taki katownik.
Co z accentami Power Pro? nie miałem przyjemnosci na tym smigać, ale kumpel to ma i nie stęka, zbychu z mk-bike to chwalił. Może wypowie się jakis użytkownik?
ja slyszalem ze accenty sa dobre- tanie i duzo mocniejsze od np truvativow chodz sam mam truvativa juz kolo 2 miesiecy i jakis tydzien temu zaczol skrzypiec ale juz przestal i narazie sie trzyma...
kup accenta
jeśli suport ma być tani to kinexa na łoż.masz. polecam na kwadrat,kumpel ma i nienarzeka,tylko korba RPM'a mozbiła się mu.
Ja osobiście zainwestowałem 2lata temu w suport ISIS race face evolve FR
i polecam bo przeżył dużo nawet ok.12godzin pod wodą jak mi garaż pod chatą zalało w nocy.(piasty novatec też przetrwały!)