Złamany obojczyk:(:(
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ja zlamalem obojczyk na snowbardzie z przemieszczeniem ale mi to nastawili i nosilem takie szelki i sie zajebiscie zroslo znaczy na tym miejscu gdzie bylo pekniecie jest mala gulka ale to w niczym nie przeszkadza ani nie boli :D ostatnio zlamalem czwarta i piątą kostke w prawej ręce , ciekawe ile dostane za to nie zlamal sobie nikt tego :D?ile dostal :P bo kasa na nowa rame potrzebna :P pozdro :) i powrotu do zdrowia polamani ;D
Polamane kosci srodrecza... palce z przemieszczeniem,
kwota ubezpieczenia (nie pamietam ale chyba 10 tys)
5% uszczerbku
650zł (bez pisania odwolania)
teraz zlamnie spiralne piszczela z przemieszczeniem, 2 sruby i... zobaczymy ile dostane ;)
pozdro hehe
kwota ubezpieczenia (nie pamietam ale chyba 10 tys)
5% uszczerbku
650zł (bez pisania odwolania)
teraz zlamnie spiralne piszczela z przemieszczeniem, 2 sruby i... zobaczymy ile dostane ;)
pozdro hehe
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i Wy narzekacie na polskie prawo lub ubezpeiczenia???
kumpel zlamal sobie tutaj [w usa] obojczyk i nie dosc, ze nie ma zadnych praw do odszkodowania [sic!] to musi placic duza czesc za wszystkie wizyty i uslugi [ok. 500 za pierwsza wizyte po wypadku i $100 za kazda wizyte kontrolna co 2 tyg.]...
lekarz powiedzial, ze obojczykow nie wstawia sie do gipsu, dal mu tylko szelki i powiedzial, ze mozna to operacyjnie drutowac, ale koszt takiej zabawy to przynajmniej kilkanascie tysiecy $...
bedzie juz jakies 8 tyg. od wypadku i dopiero zaczelo sie zrastac... i nie powiem, zeby to wygladalo optymistycznie na zdjeciach... uwazajcie na siebie!
kumpel zlamal sobie tutaj [w usa] obojczyk i nie dosc, ze nie ma zadnych praw do odszkodowania [sic!] to musi placic duza czesc za wszystkie wizyty i uslugi [ok. 500 za pierwsza wizyte po wypadku i $100 za kazda wizyte kontrolna co 2 tyg.]...
lekarz powiedzial, ze obojczykow nie wstawia sie do gipsu, dal mu tylko szelki i powiedzial, ze mozna to operacyjnie drutowac, ale koszt takiej zabawy to przynajmniej kilkanascie tysiecy $...
bedzie juz jakies 8 tyg. od wypadku i dopiero zaczelo sie zrastac... i nie powiem, zeby to wygladalo optymistycznie na zdjeciach... uwazajcie na siebie!
ja tam jeszcze niemiałem żadnej poważniejszej kontuzji oprucz pękniętego kasku(uff!), dwa razy wyłamanej kostki i małego problemu z kciukiem,
Życze wszystkim gumowych drzew:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=563127
Życze wszystkim gumowych drzew:)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=563127
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: