Mam pytanie... Chcialbym zwiekszyc skok w amortyzatorze rst omega sc '04.
Czy ktos to robil,wie jak to sie robi? propozycje tuningu rowniez mile widziane. z gory dzieki, pozdrower
skoku nie zmieniaj a tuning to wyciągasz sprężyny wywalasz takie gumowe gówno co na nich jest dobrze smarujesz sprężyny i te pałeckzi na dole(jak sie dolne golenie ściagnie) a potem wlewasz do sprężyn troche oleju(moze być zwykły silnikowy) i zmienais zkorki na metalowe mam do sprzedania tanio jak chcesz ;)
ewentualnie mozesz jeszcze z tych pałeczek na dole (patrz wyzej) wyjebać te plastikowe i gumowe ciulstwa. wiec tak tuning rst:rozkręcasz i wywalasz wszystko co sie wydaje niepotrzebne smarujesz wlewasz triche oleju i dajesz metalowe korki i sie cieszysz do pierwszego jego złamania(mowa o tanich rst)
Pustak :P byłem w takiej samej sytuacji jak ty czyli bez kasy z rst i kombinowałem to w jednej gili mi golenie z korony wyszły a w drugim rura sterowa wypadła przez co miałem łuk rozcięty i teraz śmigam na sztywnym i nie odczówam różnicy między rst a sztywnym tylko tyle że przy sztywnym nic nie musze robić radze ci tak albo nieruszaj tego amora albo wlej troche oleju a jeśli chodzi o tuning Dj_gucio to może i wyjdą troche golenie ale jak będziesz podbijał go do góry to będzie straszny huk ( sprawdzone).